Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ja volim da se bezbrižno šetam ulicom, jedem sladoled i da mi pogled slučajno odluta do nekog izloga i da se zaljubim na prvi pogled u to neko parče tkanine i da budem te sreće da imam dovoljno novca kod sebe... i... onda da se pojavim na nekom partiju i da budem lepa. :radosnice:

Najsrećnijom me je činila bakutina garderobna zaostavština. :D
:lol:
PMS ili uticaj Almodovara?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Izgleda da je ovo drugo. Znam da zvuči neverovatno. :lol:

Nego, baš sam ti prekjuče Pedrov opus ubacila u neki imbecilno blasfemični kontekst, da bi me verovatno na lomači spalila da saznaš. :giggle:

Baš ti je porasla kosa. :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Ne mi diraš Almodovara! :oklagija:
Mada je sa ova dva poslednja skroz ispatetisao i podbacio.
Korisnikov avatar
By Incubus
Apsolutno nebitno,još mi samo treba da se smaram sa tim.Crna majica + beige-sive-crne hlače,eventualno farke ...
Vrlo mi je važno. Znam točno što mi najbolje pristaje i ne može se desiti da se odjenem zbrda-zdola tj. prvo što mi dođe pod ruku. Volim svoje tElo i uvEk ga ističem. Sve mora biti kvalitetno i markirano.

Kad su drugi u pitanju, važno da su uredni, a da li se meni dopada ono što su odjenuli - nije bitno.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Vrlo važno... Non stop kupujem garderobu u neograničenim količinama i potrebni su mi sve veći i veći ormani... Još kad sam provalio čari online shoppinga mojoj sreći nema kraja!
Korisnikov avatar
By Mars
Važno, i kod sebe i kod ljudi kojima sam okružen - a tu je situacija trenutno očajna.

Ništa gore od neprimereno odevenog čoveka - prema mestu, vremenu, prilici, vremenskim uslovima okolo. Totalni haos.

Odevanje doživljavam kao vid komunikacije i vezu među ljudima, a sada (u tom smislu) umesto jedne lepe, ujednačene kompozicije sa adekvatnim ritmom, harmonijom i melodijom - ja oko sebe imam kakofoniju vrištanja, urlanja i trljanja stiroporom o staklo...

Neko će to da poistoveti sa slobodom, ja jedino mogu sa prostotom i ništa drugo.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
vazno mi je ali ne u smislu mode.

ima veze sa nekim glupostima koje vucem iz detinjstva i nekim mojim problemima sa identifikacijom sa zenskim rodom.

umem cesto da prezirem stil i fesn stejtmente. umem isto bez razloga i da im se divim.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Generalno ne komentarišem toliko stil odevanja ili kako se neko pojavi na ulici - vrsta odeće je samo bitna, dok god vrši neku određenu funkciju - da ne nazebe čovek, zaštiti se od okoline (grubih površina npr.) ili da ne sedne golom guzicom na kožnu fotelju. Ovo ostalo, kao boje, dužina i sve ostalo mislim da nije bitno. Čak mislim da je bolje što je raznovrsnije ili šarenije, jer mi brzo dosadi pejzaž istih lica, istih odevanja, istih ljudi (tako isto i za razmišljanja - kao da i svoja mišljenja kupuju u nekim većim lancima prodaje misli).

Mada sam ja totalni duduk za oblačenje generalno i nezainteresovan. Imam neke preferencije do vrste tekstila, ali generalno volim da nosim dve kategorije stvari - jednostavne jednobojne majice, duksevi, itd. ili majice sa nekim raznim motivima - bilo od raznih organizacija i projekata gde sam učestvovao, bilo do onih sa porukicama (planirao sam da nabavim one sa slikicama lika koji navija a na zastavici piše 'Other team' ili koji se naginje nad paketom da ga spakuje na kome piše 'Fudge' ili tako te stvarčice volim :) ).
Ali generalno kada mi se nešto dopadne, onda mi se stvarno jako dopadne, te bih uzeo npr. tri ista crna duksa i samo njih menjao jedno vreme.
Korisnikov avatar
By Misfit
Užasno me nervira da trošim svoje vreme na kupovinu odeće. Uglavnom dugo vučem iste stvari, dok mi na kraju ne dozlogrdi, pa odem i kupim odjednom in bulk.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354951#p2354951]Misfit napisao:[/url]Užasno me nervira da trošim svoje vreme na kupovinu odeće. Uglavnom dugo vučem iste stvari, dok mi na kraju ne dozlogrdi, pa odem i kupim odjednom in bulk.
Mrzi me da obilazim radnje, probavam, slusam prodavce kojima je zadatak da ti hvalisanjem uguraju artikal i da ga kupis...
Kad naletim na nesto sto mi odgovara ne pitam i odma kupujem dva komada (patike, majce...) tako da kontam ljudi misle za mene da se ne izvlacim iz jednog te istog danima!

A ja sam skroz mirisljavo momce! :lol:
nesto mi govori da kad bi mi bio malo deblji novcanik, po mogucstvu devizama,
posandrcala bih od kupovine novih krpica :tos:

dok se taj loto listic ne iskesira, nit' mi je pretrpan garderober, nit' mi je zelja da tuzno piljim u izloge...

imam za svaku priliku nesto, sve moze da se lepo ukombinuje, nikad prenapadno niti jednolicno...
Korisnikov avatar
By Sunce
U velikom delu dosadasnjeg zivota mi nije bilo uopste vazno. Secam se da sam nosio stare stvari, i da su me moji molili da mi kupe nesto novo. Nije da nisam osecao da je to nesto lepo, i nije da nisam imao uzore, ali nisam primenjivao.

Kasnije sam shvatio da me to raduje, da nije sebicno raditi na sebi i u tom smislu. Moze to da bude kreativno traganje. Mozda sam doziveo slicnu transformaciju kao Marina Abramovic (moze se videti u filmu Umetnik je prisutan).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vodim računa u smislu da neću pogrešno ukombinovati boje (mada preferiram crnu, sivu i belu boju) ili izaći neispeglan.

Osim toga ne patim za markiranim stvarima, štaviše volim jednostavne, nenapadne i relativno udobne a pritom dovoljno tesne stvari :awesome:

Mrzim kupovinu, umirem od dosade ako ne uspem nešto da pronađem za pola sata!
Obuća je tek posebna priča, jer me uvek novi par nažulja pošteno, to kupujem samo kad je nužno!
Korisnikov avatar
By Oziris
Jako bitno ali ne u smislu da sve sto je na meni/njoj mora da bude ovosezonsko, trendi ili sta god, vec u smislu da to dobro stoji.

Evo recimo, ja da sam na mestu svoje devojke nikad ne bih izlazila iz farmerki. To je neverovatno kako je zena po gradji RODJENA za farmerke!!! Taman sirina kukova, obim butina, duzina nogu... O's joj navuces zenske, muske, unisex, ma kakve god - sve i jedan model fantasticno izgleda na njoj! Dok eto, na primer, bilo koja baggy varijanta pantalona i trenerki joj potpuno bezlicno stoji... Eto, u tom smislu mi je bitno, da se zna sta odgovara gradji i u cemu se izgleda lepo.

E da, meni su recimo bitne boje kad kupujem garderobu. Ja ne volim boju kafe, fluoroscentnu rozu, narandzastu i ne volim zelenu boju osim ako nije ona baaas bas bleda, skoro pa bela, ili ako nije maslinasta.

Takodje ne volim ni preterano sarenu garderobu i dzombaste patike. Ni na sebi ni na drugima.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Volim da ukombinujem boje tako da meni izgledaju lepo. Kada su drugi u pitanju, dokle god ne smrde i nemaju upadljive fleke, ne smeta mi nista.
By angelbelow
Dnevna odeca mi je nista posebno..Ne toliko bitna..Samo neka je udobno i pristojno. Medjutim, kada sam pored moje bolje polovine to je vec druga prica..Tada postajem femme fatale ;)
Korisnikov avatar
By IriS
važno mi je moje odevanje, tuđe jock.
može nešto da mi se sviđa ili ne sviđa kako nekom stoji, ali bože sačuvaj da se ja oko toga tangiram. nemam preča posla :hand:
Korisnikov avatar
By mikeli
Bitno je da se u tom odevanju osecam opusteno. Cija marka, boja, moda, s godinama su mi nebitni !
Nije mi zao bilo, dati za neku stvarcicu novaca, kada mi se svidi na prvi pogled, a opet, zivciraju me svi oni, koji kroz malu varos Vrbas, setaju napudersani od gore na dole, a izasli su samo da se prosetaju.
Ja to radim, kao i u svoje dvoriste, sorc, majica, papuce (mislim, na +45 napuderisati se, i neku kvalitet garderobu znojiti bez potrebe, vide me ljudi i 'vako ....
Volim se doterati (odenuti, napicaniti) za neka slavlja i meni upecatljive raspolozene dane!

ps. cak su ljudi toliko odleprsali, da su i po saranama poceli dolaziti po poslednjoj modi (pink, ljubicaste, zelene majice, sa sve belim pantalonama. (misleci da su krenuli na piknik setnju)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!