Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By biotherm
da, bas je zanimljiv, vec ga od ranije posecujem... stilovi, ideje i sl.
Korisnikov avatar
By ns.happy
i onda se neko cudi kad kazem da bih najvise na svetu voleo da vidim NYC :slinavko:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ns.happy
i onda se neko cudi kad kazem da bih najvise na svetu voleo da vidim NYC :slinavko:
Moja drugarica uskoro ide, pa je sva :happy: A i ja planiram, ali tko zna kad cu. Mada, na ovom blogu nisu samo ulice NY. U aprilu je Sidnej i Melburn, koliko vidim.

Nego, hepisa, ovakav blog bismo mogli da napravimo: Swan, Kiwi, Krepa, Allkey, ti i ja. :giggle:
Korisnikov avatar
By pazzaz
sjajan blog i jako inspirativan
By biotherm
ima i jos jedan sjajan blog slican ovome, ali su u pitanju ulice Stockholma i Milana :)

kad se setim linka, ili bar naziva bloga, javljam :)
By жњ
super je :)

Slika

hihhii... bas ooooovako obucena (90% isto) sam prekjuce prosetala centrom (mama me ubedjivala da sam kao cirkus, ali eto... ^^ )

:snob:
Korisnikov avatar
By Sunce
Bas je lepa devojka na slici. Meni se cini da ona, sta goda da obuce, sija. Nisi cirkus, nego si svoja! :up:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by жњ
super je :)

Slika

hihhii... bas ooooovako obucena (90% isto) sam prekjuce prosetala centrom (mama me ubedjivala da sam kao cirkus, ali eto... ^^ )

:snob:

Marry me! :venchanje:

:giggle:

ON: Volim sartorialist.com. Posecujem i par svedskih sajtova, jer najvise cenim Skandinavsku ulicnu modu. A i volim Svedjanke, da se ne lazemo :P

Iako nema blog, preporucujem i lookbook.nu. Mahom cete naici na devojke, ali se nadje i pokoji deckic na sajtu.. U svakom slucaju, sjajna fotografija i autfiti u evropskom trash stilu, kao i invite-only polisa pridruzivanja sajtu su ono sto ga najbolje opisuje. ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Da obnovim temu. Fotke su jos bolje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!