Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Nameran sam da kupim sebi jednu kvalitetnu, modernu mušku periku radi povremene promene imidža. U Novom Sadu imaju nikakav izbor, a u Beogradu sam našao STR "Bea" na Sajmu i tvrde da imaju solidan izbor fensi muških perika različite dužine i stila. Ne zanimaju me, naravno, perike ala Šaban Šaulić, već moderno krojene i stilizovane. Znate li još neko mesto, osim STR '' Bea '' u Beogradu sa ponudom kvalitetnih perika ?
:kosa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne bi me bilo sramota, ne znam zašto bi me bilo sramota, perike se ne prave samo za ljude obolele od raka, niti se nose samo iz razloga zbog kojih ih nose ljudi oboleli od raka, niti su prodavnice specijalizovane za usluživanje samo takvih mušterija.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam već obavio telefonski razgovor sa ljudima iz '' Bee '' i kažu da imaju solidan izbor muških perika, koje nisu na isti kalup ( ala Šaban Šaulić ).
Korisnikov avatar
By deran
jedino da se napraviš blesav i kažeš molim vas jedan frižider... :krezavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!