Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

nisam znao gde da stavim temu,ali pošto se vodi kao model,stavio sam ovde...

i ne znam šta je gore-da li ona takva kakva je,da li sami kreteni u studiju,ili ja koji sam sve to pogledao... :povez:
Korisnikov avatar
By Mars
Hvala im što je nisu prikazali kako izgleda u bikiniju.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Strašno je!

A ne zna li ta jadnica da uspešan dobitak kilograma podrazumeva podjednako promišljenu i rigoroznu dijetu kao i gubitak, nije poenta u gutanju kaloričnog smeća...
Korisnikov avatar
By Laerem
U svijetu u kojem ljudi jedu govna radi seksualne gratifikacije, gdje rezu kurac i rekonfiguriraju ga u picku samo zato sto se ne osjecaju ugodno u svojoj "rodnoj ulozi", gdje buse usi, usne, noseve, glavice, klitorise i slicne picke materine, iglom umecu TINTU ispod koze, srcu si salo kroz cijevcicu, stavljaju gumu u sise i sl., vama je zaista sokantna zena sa strukom od 20 inca? Seriously? :smirk:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Šokantne su stvari koje su nesvakidašnje, da, sam si sebi odgovorio na nedoumicu.

Napomena (da preduhitrim tvoje pametovanje): Nesvakidašnje ako izuzmemo izgladnele ljude u Africi i bulimično-anoreksične, u šta ovaj slučaj još uvek ne spada čini mi se...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jel ovo neke weird genetika ili rad nekog žestokog korsetiranja od malena?
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357507#p2357507]Laerem napisao:[/url]U svijetu u kojem ljudi jedu govna radi seksualne gratifikacije, gdje rezu kurac i rekonfiguriraju ga u picku samo zato sto se ne osjecaju ugodno u svojoj "rodnoj ulozi", gdje buse usi, usne, noseve, glavice, klitorise i slicne picke materine, iglom umecu TINTU ispod koze, srcu si salo kroz cijevcicu, stavljaju gumu u sise i sl., vama je zaista sokantna zena sa strukom od 20 inca? Seriously? :smirk:
Jel bi to tetoviranje trebalo da bude najšokantnije od pobrojanog pa odatle naglašeno napisano?

Kakva provala zatucanosti gde se najmanje nadaš (posebno ona banalizacija o rezanju kurca i "samo" dela)

Ili je pa meni ranije nešto bilo promaklo...
Korisnikov avatar
By HalfJack
Uopće nisam zgrožen, niti šokiran, niti ništa. :kosa: Jel to smisao threada?
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357602#p2357602]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357507#p2357507]Laerem napisao:[/url]U svijetu u kojem ljudi jedu govna radi seksualne gratifikacije, gdje rezu kurac i rekonfiguriraju ga u picku samo zato sto se ne osjecaju ugodno u svojoj "rodnoj ulozi", gdje buse usi, usne, noseve, glavice, klitorise i slicne picke materine, iglom umecu TINTU ispod koze, srcu si salo kroz cijevcicu, stavljaju gumu u sise i sl., vama je zaista sokantna zena sa strukom od 20 inca? Seriously? :smirk:
Jel bi to tetoviranje trebalo da bude najšokantnije od pobrojanog pa odatle naglašeno napisano?

Kakva provala zatucanosti gde se najmanje nadaš (posebno ona banalizacija o rezanju kurca i "samo" dela)

Ili je pa meni ranije nešto bilo promaklo...
nije tebi promaklo,već kornelijusu u onoj konstanti čegaveć-trebao je da doda i paragraf da UVEK postoji makar jedan dežurni moralista i kontrabas u svakoj temi...

to je tako fensi... :snob:
Korisnikov avatar
By Dirrty
To što mi je nešto na oko odbojno, ne znači da iznosim moralni sud o tome. Ako je njoj super, neka ostane takva, zabole me...

I ne, nisi uvek u pravu, i ne, nisi najpametniji. Oprosti ako ti je moja izjava šokantna, jer to sigurno prvi put čuješ.
Korisnikov avatar
By Laerem
Moraliziranje je, dakle, odbijanje da se donose vrijednosni sudovi na temelju necijeg fizickog izgleda? :retard: Ili je moraliziranje odbijanje da se jedna kategorija tjelesnih modifikacija blagoslovi, a nad drugom se a priori zgraza, jer eto, nije utemeljena u konvenciji ili primitivnim idejama da su radikalne tjelesne modifikacije ok samo kada se baziraju na "rodnim ulogama"? Jer ne vidim zasto bi netko kome trandje nisu "strasne, grozne, too much, abnormalne, etc" bio toliko sokiran jebenim uskim strukom, osim ako se ne radi o totalnim licemjerima i/ili glupanima bez sposobnosti svoju logiku tolerancije ucine univerzalnom.

Generalno mi je iritantna ta glupa pederska malogradjanstina, od one koja diskriminira transrodne i feminizirane i tu povlaci liniju normalnosti, do one koja nacelno prihvaca sve, ali se onda kao zadnja seoska baba iscudjuje nad estetskim operacijama i tzv. "pretjerivanjima" (rijec koju izgovaraju samo seljoberi puni predrasuda). Ili za laike - ne mozes biti veci licemjerni kreten ako te ne sokira kirurska rekonfiguracija penisa, dok ti vadjenje donjih rebara ili urodjeni fizicki kuriozitet izaziva toliku nelagodu. Get real! :roll:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kad već nagađaš nečiji stav o celokupnom Univerzumu, da li ti je možda palo na pamet da se mi ovde podjednako zgražavamo nad svim što si pomenuo... da li onda to čini zgražavanje nad ovim primerom prihvatljivijim?

Reč je o estetskoj oceni (ne)privlačnosti, ne o moralnoj proceni (ne)prihvatljivosti.

Meni mršavi i koščati ljudi nisu privlačni, a takav struk ne bih smeo da dodirnem, strah me da se ne polomi bez ikakve potpore mišića jbt.
Korisnikov avatar
By Misfit
možda je kao Menson povadila rebra kako bi sebi mogla da popuši. autofellatio Jessica Rabbit style. :pervert:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!