Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Lorelai
Originally posted by bombica
Originally posted by Lorelai
Dobro mi stoje,ali me je nesto uvek mrzelo da ih nosimZato se stalno smrznem. :nazalost:
eh lorea sto ti nemas toplu perjaknu c c c
pravi se vazna
Nisam lorea,vec lorelaj.
Ne pravim se.:D
By Bombina
:evil: videt cemo i ti bas volis modu ili nesto slucno
Korisnikov avatar
By Daliborka
Volim subare da nosim, kad je ovako hladno.
Korisnikov avatar
By Skituljko
Zimi ne izlazim iz kuce bez kape. Nije bas da ih volim, al' sta da se radi! Imala sam jednu super crvenu kapicu sa pijace sa kojom sam izgledala kao devojcica od 13 godina, pa onda neku sasavu plavu kapicu, isto sa pijace - sa njom sam izgledala kao decak od 13 god! Sad imam najsmesniju kapu na svetu! U duginim bojama! xixi :yay: I ne slaze se ni sa cim sto obucem, al' je toplaaaa!
By ~ Le Saint X ~
Obozavam kape da nosim!

Imam ih 10ak...

Idomeneo me stalno zeza sto ih nosim...

sta cu...

mislim da na onome kome dobro stoje su jako jako SEKSI!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada nisam imao tu naviku... a tek sada ne mogu da imam... zbog frizure... :kosa:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Dirrty19g
Nikada nisam imao tu naviku... a tek sada ne mogu da imam... zbog frizure... :kosa:
same here...
ne nosim kape...
ne volim kape...
mislim da su bzvz...
Korisnikov avatar
By mmiki
ne volim kape, ne volim ni kapuljacu da stavim, kvare mi frizuru. :) A neke kapice mi zaokrugle glavu... jedino ponekad leti, ali bas retko, nosim neki crn kacket.
Korisnikov avatar
By Khons
nosim kapu/kacket kad je hladno, kad duvaju vetrovi koji glave skidaju sa ramena, kad rominja neka kishica ili kad pada sneg jer sam dosta osetljiva na prehlade a izbegavam kishobrane kad god mogu. pritom mi i ok stoje, i retko koja se ne uklapa u garderobu (dugi crni kaput) pa nemam ni taj problem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Imam naviku u osobenim situacijama da nataknem na glavu neki sheshir, ili kapidzon, kao modni detalj, dok klasichne kape za zashtitu od zime ne volim da nosim..

Slika
Korisnikov avatar
By starky
volim kape(zimske) i kackete...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne mogu da podnesem nesto na glavi!!!!

jaaaaaaaaaaaaaaaaaako retko kacket....i volela bih da dam sansu nekom sesiru
Korisnikov avatar
By Zoe
Neko mi rece (luda frizerka D.?!) da na ovako dugu kosu ne idu kape, a ja nikad nisam nosila kacket, zaklanja mi moje lepe oci.
(A ima ljudi kojima kacket tako dobro stoji, kao da im je srastao sa glavom).
Kape sam pocela da nosim bas kad je jako hladno zimi i kad duva vetar, jer me u zadnje vreme lako produva pa bolujem 3 i vise dana.....i ne marim za estetiku kad je tako hladno (not anymore), mada meni sve lepo stoji, pa valjda i ne moram :kosa:

:evilgiggle:

P.S.Volim neobicne kape, ali ne one cirkuzantske, sarenih boja. Imala sam jednom jednu koja je dugacka nazad do dupeta, ali je bila lepih, toplih boja, a sada imam prilicno skupu kapu braon boje sa 2 dzepica na sebi. Imam i par klasicnih crnih i nosim i njih. A setih se da imam i jednu crnu, somot, sa kao nekim siljkom na vrh glave koju sam jako SKUPO platila, a nikad stavila :doh:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Originally posted by REI
Ne nosim kape, mrzim ih... Jedino kad je jaaaako hladno, a ja na duksu sasvim slluchajno imam kapuljachu, onda je stavim :)
Isti slucaj
Korisnikov avatar
By sofia
Paaa,volela sam ih i nosila dok sam imala dugu kosu,sad mi se cini da mi ne stoje....
Ponekad nosim kacket kad se bavim rekreacijom,to je sve:bicikl:
Korisnikov avatar
By Hys.
Sada nemas dugu kosu :trep: ?
Volim kape, glava mi ko puni mesec pa mi uglavnom stoje :giggle:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Nanny Ogg
Sada nemas dugu kosu :trep: ?
Da i to me baca u bedak!A bila sam prava skvo:indijanac:
Korisnikov avatar
By Momo
Ja sam kolekcionar kapa, kapica i kapurdaca. Najlepse primerke drzim okacene na zidu u hodniku tako da kad krenem iz kuce obavezno bacim nesto na glavu.

Kad sam bio mladji sportski kacket nisam skidao ni u kuci a sad sportske kackete ne nosim uopste.

Kad putujem negde obavezno kao suvenir kupim kapu.
Cigancicima u Beogradu se posebno svidela jedna kapa koju sam kupio u Turskoj, a koja je deo narodne nosnje Uzbekistana. Kad god izadjem sa njom na glavi salecu me na svakom cosku :)
By Kragi
Nosim samo sportske kackete koji mi vise dodju kao detalj ili zastita od sunca leti.
Kape kao zastitu od zime ne nosim.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne volim, nosim samo kad moram, tj kadE znam da cu dugo biti napolju na 'ladnom...:F
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
nosim balaklavu, preko kapu od polarteka i preko svega toga kapuljacu
(to sve na planinarenju)

po gradu - jedno od ta 3
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!