Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
antibiotic napisao:pomislio sam da ces da istetorviras: YES vs. NO :D
odnosno na jednoj ruci yes na drugoj no (ili guzovima).
:wundy: da imam sise, i one bi usle u izbor, but no :sigh:

:lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne bih nikad tetovirala nista memorijalno, osim maybe u slucajevima kada se radi o preminulim osobama. To donekle mogu da razumem. Ali da na sebi nosim ime recimo decka sa fakulteta koji je tokom ptoteklih nekoliko leta izrastao u veoma kvalitetnog idiota - neka fala.
Staznam, ne bi mi smetala tetovaza na drugoj osobi. Tvoja koza, tvoja tetovaza, tvoja stvar. Postujem proslost.
By Kragi
Ja generalno nisam fan tetovaza pa sumnjam da bih ikad uradio ovako nesto, al' ok postujem.
Pre svega mislim da bi ona morala da bude nekako intimna i diskretna, obzirom na znacenje, i nekako sakrivena od pogleda tj. na delu tela koji nije 'otkriven' :D
Ne bi mi smetala na decku ali bi mi verovatno sometimes kljuckala po sujeti. Priznajem :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Podržavam samo dobro promišljene tetovaže koje označavaju nešto važno osobi na čijem su telu.
Ne vidim poentu u pokazivanju i dokazivanju drugima.

Mislim da je to stvar intime koju bi trebalo pokazivati samo odabranima, zato su mi tetovaže na bicepsu, listovima i sl. tako odvratne... a svaki dan ih ugledam na nekom.
Ako su i vidljive, ne mora njihovo značenje ili nedostatak istog da bude očigledno svima.

Ništa ne traje večno, osećanja i raspoloženja su vrlo varljiva stvar.
Na sebi ne bih ništa slično, a na drugima bi mi bilo odbojno.
Korisnikov avatar
By Tungi
O ovakvoj razmisljam vec neko vreme.

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jbg sanja neces pobeci od zelene. al nece se to toliko videti kad umres i istrulis ne brini :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
fuj, necu da trulim i da me jedu crvi :iskolacen:

gorecu i hocu da se moj pepeo prospe iznad apartmana, koji mi pojede dusu i novcanik :kingkong:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
razmisli jos jednom. Seti se onih Cigana sto imaju istetovirano ,,Alma''+,,Emina''+precrtano+,,jebem im mater''+,,Savka''
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol:

ma necu imena

plus, ja sa tom devojkom nisam u vezi vec godinu dana, bila sam i u vezi posle nje, i tu vise nema one ljubavi.. jednostavno mi je to jedna od onih fairytale prica kojih se rado secam i nikad mi nece biti cudno, tesko ili sta vec kada je pomenem. uvek cu je se secati sa osmehom :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Uradi nešto manje očigledno ako ti baš toliko znači... ali nemoj nešto što vrišti na konkretnu osobu i osećanja prema njoj, prošla ili sadašnja.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
@Tungi
Predobra je, i mesto mi se svidja :) Samo minimalizam, nikad nebih stavio na sebe nesto previse kompleksno i slozeno.

on topic - nebi mi smetalo, al sumnjam da bih ja istetovirao nesto sa tom simbolikom. Radije bih nesto jednostavno a da simbolise neku moju zivotnu filozofiju ili tako nesto, i to na mestu koje mogu da je prikrijem ako to hocu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!