Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da li nekad kupite nesto od garderobe na taj nacin?

Ja da. Krenulo iz nekakve znatizelje, ne preke potrebe. Nasao par stvari koje nisam mogao da nadjem u radnjama. I uglavnom je ok, iznenadjujuce je dobrog kvaliteta bilo kako sam ocekivao najgore.

Juce su mi stigle neke stvari za leto i opet sam zadovoljan. I cene su ok. Mogu da preporucim.

:snesko: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
nisam još, ja mrzim šoping u svim oblicima :durenje:
Korisnikov avatar
By djo
garderobu ne, knjige cd etc da. probao i na e-bay ali nisam dovoljno dobar u tome...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam probao katalošku prodajnu. to mi nije nikakvo uživanje. obožavam shopping live, dakle tabananje od butika do butika, probavanje do besvesti i ultimatno razo?aranje da opet nisam ništa našao što mi se sviða...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se po tom pitanju menjam. Nekada mi je kupovina uzivo bila smorna, ali sada ne. Mada kupujem u principu: prodjem-vidim-kupim. Ili ne kupim. Nikakva visesatna isprobavanja, presvlacenja u klaustrofobicnim kabinama, izuvanje, obuvanje i slicno... S tim u vezi mi je ovo sa katalozima bilo ok, posebno sto neke stvari stvarno nisam video po radnjama. A sedim kod kuce...

Kada narucujete sa amazon.com, da li placate pouzecem ili platnim karticama? I kakve su carine?
Ja samo kupovao cociva na taj nacin...

:snesko:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Mars
... Nikakva visesatna isprobavanja, presvlacenja u klaustrofobicnim kabinama, izuvanje, obuvanje i slicno...
oh, da, pa to je sama srž shoppinga! doduše, izbegavam klaustrofobi?ne kabine, pa idem po onim buticima gde su one prostrane i svetle. i uvek nosim po pet pari pantalone sa sobom, tako da ne moram sto puta izuj-obuj-traži dalje...
Kada narucujete sa amazon.com, da li placate pouzecem ili platnim karticama? I kakve su carine?
ne znam je li uopšte mogu?e sa amazona kupiti pouze?em. mislim u Srbiji... a carine su oko 20%, zavisi koja roba je u pitanju. tražio sam na sajtu carine SCG, ali nisam našao nijednu konkretnu informaciju. ako neko zna carinske stope, bilo bi lepo da nas prosvetli. i mene zanima...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by 2Q2Bstr8... i uvek nosim po pet pari pantalone sa sobom, tako da ne moram sto puta izuj-obuj-traži dalje...
Male tajne velikih majstora shoppinga! :klap: Mrzim i te male kabine, i kada nemam gde da okacim svoju garderobu, i da stojim bos na onim izgazenim parcicima itisona...yack! Uglavnom sam u takvim kabinama bio, a retko u prostranim, svetlim, sa klupicom, ogledalom unutra... Da, i mrzim ono kad izadjem a prodavacica krene sa super-ti-stoje-nisu-ti-velike-nisu-ti-male itd...

Sto se carine tice, ja mogu da kazem da lekovi i pomagala (pomenuta kontaktna sociva) ne podlezu nikakvoj carini. Za ostalo ne znam.

:snesko:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
znam da lekovi za li?nu upotrebu ne podležu carini, tako piše i na pomenutom sajtu. ali nigde ne pišu ostale stope... btw, za kabinu sa klupicom i tepihom u kabinama moraš u shopping u markirane radnjice. recimo Benetton i SPF u NS-u imaju lepe kabine. to mi se jako sviða kod njih, nisu bezli?ni kao one prodavnice što imaju vratara i dve kasirke (Terannova, fuj!!!), ve? imaju par trgovaca koji su na usluzi, a ne smaraju te forama sve-ti-super-stoji-obavezno-kupi... :roll:
Korisnikov avatar
By Mars
Aha. Znam. Napolju je to normalno.
Mada ja ne volim ni onu podvarijantu - saceka me na ulazu, i ne odvaja se od mene dok me ne isprati. Ima i takvih radnji, u tim situacijama mi je draza i jedna pomenuta kasirka.

:ledeni:
:snesko: :snesko: :snesko: :snesko:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
"napolju" je to normalno u radnjama tipa Terannova, što mi se ne sviða. u bilo kojoj iole kulturnijoj radnji (H&M, s'Oliver npr.) te trgovci ne smaraju, ali su stalno tu ako ti nešto treba, kao što rade u SPF (kako sam ve? rekao) ili npr. u Mexxu (oba u Srbiji). sa druge strane imaš prodavnice dizajnirane (potpisane) ode?u, gde je usluga haos. voleo bih da se stalno tamo obla?im... :(
Korisnikov avatar
By Savitar
Daklem, KATALOSHKI SHOPING!
Volim da kupujem uzivo garderobu & accessories, moram da vidim kako mi stoji i s chim mogu to da kombinujem, a i da potrefim velichinu.
A od ostalih stvari - knjige, diskovi, broshure i ostale trice, sa neta naruchujem samo ono shto je za dzabe :D
Korisnikov avatar
By one of the people
kupovao sam online sa www.ajaxx63.com i odlicni su, dali mi popust na prvu narudzbu, kvalitet im je super.
vise volim da odem u radnju i ako je bas neophodno probam ono sta kupujem.
Korisnikov avatar
By mirth
Joj, nikad nista.

Nemam tipicnu gradju, sve mi je ili presiroko ako je dobre duzine, ili prekratko ako je odgovarajuceg obima, jel'...

A to bi mi tako bio spas... da mogu iz kuce i to da obavljam... :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!