- 16 Jan 2005, 01:34
Mislim da je Paris Hilton zasluzila da i ove godine ponese tu laskavu titulu
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Morgan Le Faye
prva haljina je predivna, ima elemente 20-tih i 70-tih godina, i josh neke stvarchice koje me sada mrzi da opisujem i da zagledam jer kontrast njene kose i lica zaista ne ide uz tu haljin, tako da izgleda kao da ju je kupila kod kineza....
Originally posted by avalonOriginally posted by Morgan Le Faye
prva haljina je predivna, ima elemente 20-tih i 70-tih godina, i josh neke stvarchice koje me sada mrzi da opisujem i da zagledam jer kontrast njene kose i lica zaista ne ide uz tu haljin, tako da izgleda kao da ju je kupila kod kineza....
Na ciju haljinu mislis?
Originally posted by lukeguyupravo, devojka ima malo chudan styling ali koji je pristoji, negde je napisano da ona oseca modu, na slikama me uvek potseca na neku Snezanu..ili neshto tako bajkovito...
ne slažem se što se ti?e Sarah Jessice. cura se obla?i extra! btw na petogodišnjicu snimanja Sex and the City je dobila SVU garderobu koju je nosila u seriji kao Carry Bradshaw.
[Izmenjeno 21.1.2005 lukeguy]
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!