Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Kako nosite šal?
Preko džempera, jakne ili sa majicom kratkih rukava?
Da li ih nosite samo zimi ili imate i neki dugi koji koristite leti da sakrije one ugrize od vampira po vratu?
Da li volite odredjene šare, boje ili dužine?
Korisnikov avatar
By m..
Nosim celu zimu, i sal i kapu, sal nosim na 'navijacki' - presavijem na pola pa provucem krajeve kroz sredinu i onda ih uvucem u kaput i zakopcam se do grla.... Nosim razne salove, neki narandzasti, pa beli, crni, a kape su sarenije, imam jednu sa pepito dezenom...
Korisnikov avatar
By Nestao
Nosim ga cele zime...Imam ih puno....I na sve moguce nacine!!!!
Korisnikov avatar
By Savitar
imam ih par... obichno ih nosim uz kaput, tad mi je vrat prlichno ogoljen, a, evo, okrece koshava, mada moze i ovako... imam jedan na kockice, pa jedan prugasti, pa cskroz crni, i onaj slatki bozicni model, sve sa irvasima, jelkicama i pahuljama... al me blam da stavim taj :blush:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
volim shalove, nosim ih kada mi se isti nose,
imam predivan svilenkastm beo shal, koji je toliko erotichan i uvek kada izadjem s njim well samo se od jednom tri frajera zalepe ko muve za onj muvlji papir....ali dobro to je zato shto je spell aktivan na shalu...
By Бреее!!!
imam nekoliko...najvise nosim jedan karirani i jedan jednobojan - zute boje !!! ;) :poklon: :rodjendan:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Heartbreaker
Sal nosim zimi i to samo kada bas moram. :ledeni: Imam samo jedan St. George-ov (crn), a nosim ga kako stignem, uglavnom preko jakne.
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Noup.... Nikada ih nisam nosio! Jedini sal koji mi se svideo je jedan benetonov koji sam video u parizu... Medjutim cena mu je bila oko 45eura sto je previse
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Nosim ih kako-kad. I na razne nacine.
By Ахасвер
Salove redovno nosim tokom hladnih meseci. Nosim ih na razne nacine, ali najcesce presavijem na pola pa provucem krajeve kroz sredinu, ili ga samo neobavezno vezem, ili obmotam oko vrata ali tako da krajeve ostavim da slobodno padaju napred... Ispod ili preko kaputa, nekada samo na dzemper... zavisi. Uglavnom ih kupujem u crnoj boji. Druge boje ne trpim.
Korisnikov avatar
By BiNs
Uglavnom ih nosim kad idem na takme i ponekad kad je hladno a ja se tripujem da budem elegantan nosim obican crni sal
Korisnikov avatar
By KiWi
imam jedan crni, tanak a duga?ak. jedan karirani i jedan ogroman zeleni. šal nosim iz fazona, jer obi?no jakne koje nosim zakop?avam do grla. od kada sam skoro ?elav nosim kapu. ni šal ni kapa nisu markirani, pa ako neko o?e da udeli neki ''fensi'' model, neka se javi.
By Çâðê_DUP
Kad je bas bas bas bas hladno, onda preko nosa, samo mi se oci vide. Something like this: :ninja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!