Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
zar se taj film ne zove "povratak u buducnost"?
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma da, napravio sam permutaciju. :) Ispravio se u medjuvremenu. :)
Filmove mahom pamtim po svom izvornom imenu, pa kad dodje do toga da treba da se kaze domaci zvanichni prevod, chesto se desi da zatajim. :)
Korisnikov avatar
By horus.
a ja krenuo da mozgam kako se zove film... :)

da obrisem gornji post, jer si se ispravio?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:wow:

ocu i ja :hyper:

prva sam koja bi ih uzela, thats soooo :awesome:

:eya:

p.s. obozavam taj film i uvek sam htela takva kola, ali kad ne mogu njih , sad sanjam o patikama :eya:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma nema veze. :) Nije nishta toliko strashno. :)
LM, da se bacimo na temu... :)
Ne mogu da kazem da sam neshto preterano fasciniran izumom, ali me bash intrigira da li ce zaziveti i napraviti mini revoluciju medju obucom, ili ce sve proci samo kao neuspeli pokushaj maznjavanja ideje iz sci-fi filma. :)
Korisnikov avatar
By horus.
e da odgovorim i ja na temu...

prevashodno zavisi od toga da li ce cena biti pristupacna...

e sad, ciljna grupa na trzistu ce verovatno biti deca, tinejdzeri, fanovi filma...

ne verujem da ce se nesto preterano omasoviti... sto zbog toga sto nema neki potencijal da promeni svet obuce (mozda gresim), sto zbog toga sto svaki novi proizvod (prvi od te vrste) na trzistu je pun gresaka i potrebne su godine i godine da se greske otklone, pa ce mnogi kupiti jednom (pokajati se) i nikad vise...

meni licno ne deluju primamljivo, pa ih ne bih ni nosio... :neznam:
Korisnikov avatar
By castor
horuse, svaki put kad vidim tvoj potpis prividja mi se neka kita u erekciji pa jos trobojka
Korisnikov avatar
By gorilica
^
Sa druge strane, na sajtu sa linka prochitah komentar neke zene, kako bi cipele te vrste bile od velike pomoci obolelima od Artritisa, shto im, izuzmemo li pomodarstvo, daje neku drugu dimenziju, i klijentelu.
Korisnikov avatar
By Blady
Meni se svidja ovaj izum... prvo super mi izgledaju.. drugo, vrlo su prakticne...
i verujem da su i kvalitetne...
By Speculum Columbae
Ja sam mislio da već postoje, da se zovu air max i da ih nose šiškave šiparice, što vole da izražavaju svoje političke stavove:

Slika
Korisnikov avatar
By constantine
joj kad bi izmislili onaj skejtbord bez tockova sto lebdi u vazduhu:tamoamo::tamoamo:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cool izgleda, mada nije moj stil.

A ne kapiram poentu, potpuno nepotrebno... ali očigledno neizbežno.
Korisnikov avatar
By ns.happy
hm ... cool :-)
secam se onih patika, puma disk, tako nekako... jao boze, cak sam ih skoro video negde...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hahahaha a niđe veze.
pući će to k'o one s točkićima što se pakuju u đon.
Korisnikov avatar
By colorado
Ne mogu da vidim snimak, ali se delimicno secam o cemu pricas.

Nisam za to. Posebno ne za decu. Nisam cak ni za cicak na decjoj obuci. Ionako im se tela raspadaju i deformisu koliko su se ulenjili. Samo fali jos motorika da pocne da im zakrzljava.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by constantine

joj kad bi izmislili onaj skejtbord bez tockova sto lebdi u vazduhu:tamoamo: :tamoamo:

E, taj se meni najvise svidjao u filmu. :hyper:

:tamoamo:

Sto se patika tiche, ne vidim nikakvu potrebu (osim, eto, za osobe koje iz nekog razloga imaju poteskoca prilikom obuvanja). :)
By dukkehjem
Meni to uopste nije cool. Neka me i amisem nazovu, svejedno, ali ja ne volim preterivanja... cemu patike koje se same vezuju? Sem za ljude koji nemaju sake ili nesto sl., ali ovako cemo da "evoluiramo" (ako uopste to moze da se kaze tako) u nespretne, male debele organizme koji samo sede i sve im je na klik. Nisu me samo ove patike na to podsetile nego i brojne druge gluposti, tipa o tome sta nam buducnost donosi u Politikinom (ne mislim da je Politikin zabavnik glupost, to je izvrstan casopis, nego samo ta odusevljavanja zidovima koji ti pricaju sta i kako da skuvas i sl.)... znaci ne dacemo biti osakaceni fizicki nego i intelektualno...
By dukkehjem
Originally posted by colorado

Ne mogu da vidim snimak, ali se delimicno secam o cemu pricas.

Nisam za to. Posebno ne za decu. Nisam cak ni za cicak na decjoj obuci. Ionako im se tela raspadaju i deformisu koliko su se ulenjili. Samo fali jos motorika da pocne da im zakrzljava.
:up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By nsc
ja strasno volim obucu bez pertli, cicak mi je takodje cool, Puma-disc sam obozavao, iako su mi bile skupe, nisam shvatio zasto su nestale
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!