Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
odlicno. sigurno ce mu trebati neke prepravke. hvala.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Evo jednog univerzalnog modnog saveta za sve.
Ja sam u svom mukotrpnom zivotu bila i snajderka, pa zato znam te modne cake.
Dakle, u muskoj modi postoji jedno sveto pravilo koje glasi - shpic svechanih cipela mora pod obavezno da bude duzhi od vasheg nosa, zbog ravnoteze u balansu modnome.
Dakle, kad kupujete svecane cipele, stanite iz profila i ako vam je nos duzi od spica svecanih cipela, obavezno trazite cipele sa duzim spicom.
:yes:
Korisnikov avatar
By blenta
zekstra i zadnja dva tri meseca cini mi se ima neki popust
i okej su

ima i u uscu cini mi se jedna prodavnica al sam zaboravio koja koja prodaje samo odela a velika je dosta
cene su u normalnom opsegu

znaci zekstra u zemunu pa usce pre mosta- sve usput i pre ulaska u centar
Korisnikov avatar
By ok_decko
Posto si vec izrazila interesovanje za Hugom, Boss ima i outlet u sava centru gde su im cene uglavnom 40% snizene, mozda bi tamo mogla pronaci nesto za relativno ok pare. nadam se da ne kasnim sa informacijom :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne, nisi...treba to da obavimo sada pocetkom septembra. hvala
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Javi sta si kupila. Mislim da su odela u Zari ok a pritom nisu nesto strasno skupa, ali ako imas para idi na Hugo Boss.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Jos jedan predlog - Nicola's, ove nedelje sam videla da imaju silna snizenja, ne znam kakav je kvalitet i to, ali imaju klasicne modele, sakoi su im dzab dzabe, muski sako 4000 din!

ps. u Zari su modeli sezonski, a otprilike tol'ko i traju... (+ u Bgd-u prodaju i bajate modele za sveze cene).
Korisnikov avatar
By hlaefdige
od citave price, intervju nam se na kraju desio "danas za odmah" i nismo kupili odelo, nego smo ga pozajmili od prijatelja.

ali svakako to treba da obavimo u toku ove ili sledece nedelje, jer je genijalac prosao intevrju i dobio posao. :)

onda cu reci i sta sam uradila s tim famoznim odelom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!