Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By biotherm
Da li ste probali? farbali ste kosu, izvlacili pramenove? i kako ste se osecali, prvi utisak? da li nastavljate to? ili? pros & cons?
prvi put pre 7 god sam imao pramenove, bilo je malo neobicno... ali se ljudima oko mene svidelo, i mojima i prijateljima etc. sad vec dugo nemam, a ljudi me pitaju: a gde su ti pramenovi? :cool:

vi?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam se jos pre desetak godina izblajhao i jako mi se svidelo.
Medjutim, nekako u to vreme je objavljena audicija za posao koji mi se jako ucinio zgodnim da ga radim, pa sam shvatio da cu, ako se pojavim sa izblajhanom kosom, znatno smanjiti sebi sanse da prodjem na audiciji.
Gde cu, sta cu, hajde u parfimeriju da kupim crnu farbu, jer samo ona moze valjano da pokrije blajhung. :kosa:
I tako sam se ofarbao u crno, prosao audiciju, a crna boja mi se dopala , pa sam nastavio da se farbam u tu boju i narednih godina. Kad sam otkrio teget crnu nijansu, onda sam forsirao nju.
Sad planiram da skrenem u malo svetliju, smedju nijansu, jer nisam vise u prvoj mladosti, a crna kosa cini facu starijom.
:kosa:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Farbao, još uvek imam pramenove, imao trajnu, sve lude frizure 80-ih,....
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by *deni*
Sad planiram da skrenem u malo svetliju, smedju nijansu, jer nisam vise u prvoj mladosti, a crna kosa cini facu starijom.
posto ovo nije napisala Daliborka ...

jel to neka insaderska informacija za koju drugi ne znaju, ili sam jedini ? :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by abcd

Pa, maco, nisam vise u prvoj mladosti. Blize se tridesete, a to znaci da je prva mladost prosla, ne ?
Korisnikov avatar
By gorilica
Izvlachio ranije pramenove, shatirao se, izvodio svakakve gluposti, ali kada sam provalio da je to postalo trend, i da je svaka 5-6 glava postala takva, naglo sam izgubio volju za takvim eksperimentima jer nikada nisam praktikovao uniformisanost.

Biti in je za mene ogroman out.
By alexandermagic
Well, kako spadam u grupu muškaraca koji imaju lijep, nešto tamniji ten, bez bora ( ne znam da li je to zahvaljujući majci prirodi ili Shiseido kozmetici za muškarce :D ), moja prirodno crna boja kose mi odlično pristaje i ne čini me vizuelno starijim. Naprotiv. :ogledalce:
Ni ranije nisam imao potrebu da eksperimentišem po tom pitanju. Da li ću se farbati kada počnu da se pojavljuju sijede, ne znam.

Inače, pramenove volim vidjeti samo na plavokosim muškarcima, a farbanje kose se podrazumijeva, ako muškarac ima onu (meni) odvratnu i bezličnu svijetlo smeđu boju kose.
To je slučaj kod mog sadašnjeg partnera, uz to je bio i prosijed, tako da otkako je sa mnom, ofarban je u kestenjasto smeđe. Da je bio crn i prosijed to ne bi bio obavezan da radi. :cigareta:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mnogo sam experimetisao sa kosom do neke 21. godine... Imao sam plave pramenove jedno vreme... Imao sam kosu do ramena... Jednom sam se ofarbao i u crno i izgledao kao zivi lesh jer mom tenu ta boja kose ne odgovara... Najextremniji experiment je bilo farbanje u bronzanu boju (pramenovi su mi izgledali kao metalni shiljci jer su bili metalic boje i uchvrshceni lakom)... Takvu frizuru sam forsirao skoro godinu dana...
Sada smatram da mi prirodna smedja boja najbolje stoji a frizura je kratka, asimetrichna ali neupadljiva...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
U teen dobu sam verovatno sve moguce boje promenio na kosi (teget plava, zelena, crvena, bela, siva...).
S vremenom mi je dosadilo, posebno nakon sto sam poceo da pustam kosu.
Nit sam imao zivaca ni volje da je odrzavam (a ni da trpim ono kuckanje po ramenu uz - izvini devojcice, mozes li da se pomeris - po busevima itd. te sam se osisao i vratio na prirodnu boju.

Pramenovi su mi oduvek delovali potpuno bezveze na muskoj kosi, posebno ako je kratka. Kao da je odrao neku divlju macku pa krzno nabudzio na glavu :noob:
Korisnikov avatar
By neny
ja hocu da se ofarbam u zeleno,al ne znam gde da nadjem tu farbu?
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by abcd

Pa, maco, nisam vise u prvoj mladosti. Blize se tridesete, a to znaci da je prva mladost prosla, ne ?
Ah, intenzivno druzeci se sa tako pozitivnim personama poput Daliborke obojica znamo da ovako ne mislis :)
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Imao sam te trenutke, da...

Prvi put kad sam pokusao da se ofarbam u plavo (tamno smedj inace) ispala je neka neobicna kombinacija svetlo ridje, ali za divno cudo nije mi lose stajalo :D . Drugi put sam hteo bas plvu plavu i onda je palo blajhanje. S obzirom na moju tamnu bradu (neredovno se brijem, jbg mrzi me :) ) i kosu to bas nije bila dobitna kombinacija i nisam je ponavljao.
Jednom sam se zbog izgubljene opklade ofarbao color sprejom u neku zlatnu boju... Na sta je to licilo :doh: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By *deni*
Nego, ljudi, da li ste primetili da se na kutijama za farbe za kosu nalaze samo slike devojaka ?
Tek skoro sam primetio da se na nekim amblazama pojavljuju i momci, ali uvek u paru sa curama i to samo za neke ekstremne boje.
To bi pod hitno trebalo da se promeni, jer se radi o diskriminaciji i nametanju stava da je farbanje kose rezervisano samo za cure.
:piski:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Farbanje cele kose i mzoe da ispadne OK, ali pramenovi na muskarcima su meni bas ruzni. Deluju mi nekako strokavo.
Korisnikov avatar
By Daliborka
No da, ali ima i izuzetaka.
Halid Muslimovic je , recimo, bash shik sa onim njegovim plavim pramenom.
:ogledalce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!