Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ganjarolla
Ah ah jebi me, pravo dobra najbolja frendica lesba mi dala jedan album, gdje je jesus save me, ona sranja kad je svirala neko iron maiden sme?e je loše al ovo sve novije je ludilo:muzika::muzika:
Korisnikov avatar
By colorado
Uh Huh?

Nemas pojma i zato LICK. MY. LEGS!!!!
By Shoplifter
:nesiguran:
a meni se svidja man size sextet i legs, a isto takodje i that was my veil.
rid of me mi je njen najbolji albm. :hvala:
By Çâðê_DUP
Nju sam ranije znao jedino po pesmi "down by the water", za kojom sam odlepio samo sam bio isuvise lenj da malo istrazujem, ali zato to sada radim i vidim da cu se uskoro sa Bjork "prebaciti" na nju. Za sada imam samo "Is this desire" i jos po neku pesmu.
Korisnikov avatar
By colorado
Izabrao si najbolji album za pocetak. Sledeci uzmi To Bring You My Love ili Dry.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Originally posted by colorado
Uh Huh?

Nemas pojma i zato LICK. MY. LEGS!!!!
deder ti mi reci, ta cura je te starije iron maiden imala na kazetama a novije na cd ima, ove mi nije baš puštala :sleep:
da mi ne sruši iluziju, no dvoje swiss ljudi jesu i tad shvatih, svako ima svoju prošlost :sluske: :jutro: :kasalj: :panker: :zongler: :shake:
Korisnikov avatar
By colorado
Hm... mozda da ih nabavis na disku i ponovo poslusas? Ako si ih slusala davno i tad ti se nisu svideli, ne znaci da ti se sad ne bi svideli. Meni je trebalo 4 godine da mi se svidi Is This Desire, a sad mi je omiljeni album.

Dry i Rid Of Me imaju jako dobre tekstove i zanimljive aranzmane, I NEMAJU NI TRUNKE SLICNOSTI S AJRON MEJDENOM!!!!!!!!!!!! ugh!

Pruzi im jos jednu sansu.

:lizalica:

[Izmenjeno 26-1-2005 colorado]
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Sorry što sam te uzrujao, nije mi bila namjera :kissing:
vjerujem da je tebi to ok
:kissing:
Korisnikov avatar
By colorado
:hail:

Slika

I'll make you lick my injuries!
Korisnikov avatar
By colorado
A ovu sam ja uslikao u San Dijegu:

Slika

[Izmenjeno 29-1-2005 colorado]
Korisnikov avatar
By colorado
hehe, nema ljutnje. Zaista se nadam da ce uskoro odluciti da dodje, ako ne ovde, onda makar negde u blizini. Nju stvarno treba videti uzivo, i vredi svaki dolar ulozen u kartu.
Ako ih jos uvek nemas, nabavi albume To Bring You My Love i Is This Desire. Moji omiljeni.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Gabriel
'C'mon Billy' ili 'Henry Lee' sa Cave-om. Obozavam je.
Dodajem jos 'To Bring You My Love','Dress' sto se 'hitica' tice iako nisam cula ni jednu njenu losu pesmu...
Sto se 'Henry Lee'-a tice-pa nije ni Cave naivan :wink:
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Shirley
PJika je amazing,obozavam je :) josh kada sam videla henry lee sa nick cave-om,divno!
Korisnikov avatar
By spliff
polly jean rocks!
:up: :up: :up: :up:

down by the water
henry lee ft. nick cave
a perfect day elise
Korisnikov avatar
By radijacija
Slika
Originally posted by Kulturni Jelen
Posle sam našla jos i 'Henry Lee' sa Nick Cave-om sa
kojim je saraðivala valjda na po?etku svoje karijere??
:kosach:
to je bilo vec pred komercijalni raspad
posle petog albuma je radila sa njim
and then.. pj went POP!!!

1992 - dry
Slika
1993 - rid of me
Slika
1993 - 4 track demos
Slika
1995 - to bring you my love
Slika
1996 - dance hall at louise point
Slika
1998 - is this desire?
Slika
2000 - stories from the city, stories from the sea
Slika
2004 - uh huh her
Slika
Slika

1996 - Nick Cave and Polly Harvey sing the duet 'Henry Lee'. Polly Harvey provides additional vocals for 'Death Is Not The End' also
Slika
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By colorado
Yessssssssssssssss!!!!

3. aprila izlazi prvi Pi Dzejin DVD!!! Sadrzace 16 pesama izvedenih uzivo, snimke iz bekstejdza i tonske probe, intervju... Snimci su napravljeni izmedju maja i decembra 2004.

Drzite palceve da se pojavim na DVDu makar na sekund!!!! :D
Korisnikov avatar
By wroom
ahhh...PJ Harvey...just :love:
By just!N
Ne znam za ostale ali meni je uvek bila super "Hardly Wait" ali je obrada iste od Juliette Lewis mnooogo bolja!Da li je neko slusao? Meni je extra! ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Skoro sam nabavio obe verzije. Ali posto sam nabavio mnogo Polinih koncerata takodje, ovim dvema pesmama nisam posvetio puno paznje. Cim ih malo bolje preslusam, javim ti misljenje. :)

A Dzulijet je obradila i Rid Of Me. E tu je PJ definitivno bolja.
By just!N
Slusao sam! Samo meni je kazem ti verzija od Juliette ("Hardly Wait") bolja dok su "Rid of me" super obe! Javi kad preslusas! Do tad pozz!
Korisnikov avatar
By colorado
Preslusao sam Dzulietinu studijsku verziju i Polinu demo verziju.

Svidjaju mi se obe. Kod Dzulietine mi se svidjaju ubaceni bubnjevi, a kod Poline njen glas (a i to sto je ona sam napisala pesmu). Kod Dzuliet me nervira sto u svakoj pesmi mora da se prokrevelji makar na trenutak. Nekad to pali, ali nekad bas preteruje.
By just!N
Pa i meni su obe super...ja mnooogo volim glas od Juliette! Sve pesme sa debi albuma njenog benda Juliette and The Licks su extra! Po meni ona ima super glas! Naravno i PJ je zakon! ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Dzuliet ima super glas, ali se vise fokusira na scenski nastup i divljanje po sceni nego na iskazivanju glasovnih mogucnosti. Da li si isao da je vidis prosle godine na Sigetu mozda? Ja sam je video u Njujorku i devojka me je skroz ocarala i oduzela mi dah. Divna je!! (I bas mi je drago sto joj je PJ uzor)
By just!N
Znam...meni je super sto skace i divlja...bas je u onom rock fazonu!Verovatno bi bilo bolje da se fokusira vise na glas, ali meni je i ovako sjajna! I ja je prosto obozavam...nikad je nisam gledao live ali sam slusao snimke i gledao neke klipove! Ne znam, oduvek sam bio slab na rokerke... ;) ...zato pored njih mnogo volim Brody Armstrong iz The Distillers-a i Courtney Love! Sta kazes za njih? Meni su fantasticne..imaju super tekstove i specificne glasove...njih isto slusam pored Juliette, PJ...itd.
Korisnikov avatar
By colorado
Od Kortni sam cuo samo Celebrity Skin. Super su mi tekstovi, ali mi je muzika bila malo dosadnjikava. Sve i da mi se svidela muzika, nisam odusevljen sa samom Kortni, pa ne verujem d abih se nalozio. Imam tu gadnu naviku da povezujem muziku s umetnikom. Za ove druge, na zalost, nisam cuo. Aj ako mozes baci link za pesmu/dve. :) I javi mi ako ti treba bilo sta od PJ.
By just!N
Pa Brody je maldja verzija Courtney...ona je vise punk..ima bas dubok, promukao glas...super! Trenutno nemam u compu mp3 od Distillers-a vec imam neke audio discove a veruj mi sad nemam pojma gde se nalaze! Kad nadjem saljem ti link...ok? ;) Do tad...
pozz!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!