Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Ovih dana je izašao tekst da je pesma "Retko te viđam s devojkama" prva domaća gej pesma... I povela se rasprava oko toga i spominjale su se razne pesme ali sve iz tog perioda osamdesetih...

Znate neke pesme koje su nastale posle 2000. godine, a koje bi mogli da smatramo gej pesmama?

Meni padaju na pamet:

Nataša Bekvalac i Emina Jahović: Muško više ne mogu
Sajsi MC: Kod tvoje devojke
Ana Nikolić: Labilna
Jelena Karleuša: Sodoma i Gomora
Zar nismo imali i onog nekog repera nesto kao ne diraj fegete, a cini mi se da je Indira dobila status gej ikone zbog pesme Upaljac, iako je verovatno samo tekstopisac bio nepismen pa ona resila da to iskoristi hahaha, ja sam inace dugo verovao da Karleusa u pesmi Manijak peva Natasa volim te,pa mi je to bila lezbejska pesma kad ono napisem volim te haha.
Sreda od Leontine, Sad ili nikad od Anice Milenkovic, Zena zmija od Maje Marijane, Zasto me u obraz ljubis od Tanje Savic ,Stariji covek od Mine Kostic, Karavan od Zeljka Joksimovica ili Ne mogu od nje od Daniela Djokica su po meni gej folk hitovi, iako pretpostavljam da se mnogi nece sloziti, jer nema u tekstu direktno o lgbt populaciji.
Mozes ti da radis sta god kad si mi ukrala fon I uzela dokumentaciju, pa I ovu ali o mom detetu ne mozes.Samim tim vidimo se uskoro I pisi ama sta god hoces sada, ali sta god, briga me ali dete...tik tak, kuca sat...
Moderatore valjda ce uspeti da udju u moje poruke it'd, tvoj pin tj moj je ocitan od dr dana.Svejedno mi za ovde all mi smesno sada.
Naravno kad pomislim na drugo, strasno...
Toliko.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!