Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Toliko ima promašaja samo na našoj estradi da stvarno mi nije jasno kako se neko ranije nije setio da otvori ovakvu temu.
Da se razumemo,ova tema nije za parodije i satire koje su namerno smišljene da zvuče retardirano.
Korisnikov avatar
By Neutron
Sta "Od cokolade devojka" trazi ovde??? :shamar:
Korisnikov avatar
By Macan86
Ni je Od Čokolade Devojka,nego Verna Do Kolena...I poslušaj tekst(ako uspeš nešto da povežeš svaka tebi čast),pa mi kaži da nije WTF hit :P
By Sixto
Kako na jedan malecni forum prekopirati 95% srpske muzicke produkcije, a da drugi korisnici foruma ne moraju puno da skroluju... :lol:
Korisnikov avatar
By Macan86
to sam se i ja pitrao...al pusti ih nek skroluju,šta te briga xD
Korisnikov avatar
By Neutron
Ijups, eto kad ne slusam. Ja sam zapazio da pise "Devojka od cokolade". Sad sve vreme pevusim u glavi "Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade devojka". :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Zar svi ovi slučajevi ne treba da budu eliminisani klauzulom "namerno snišljeni da zvuče retardirano"??

Na ovo ne treba trošiti reči, meni su nejasni recimo hitovi Nataše Bekvalac, iza koje stoje ozbiljne pare, produkcija, aranžmani... a rezultat redovno u polju maloumlja, pa puta sto ili koliko već ukupno pesama ima, iste težine.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!