Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
Sad sam se iznenadila da nema otvorena tema. Ima li medj' vama fanova ove legendarne grupe?

Dzim se takodje uklapa u opise nesrecnih heroina popularnih bendova proslog veka: beskrajno talentovan i sarmantan ali isto tako i glup, moze se reci. (nesrecno detinjstvo, rana popularnost, petljanje sa alkoholom i drogom, smrt u 27-oj godini) Mada...verovatno i ne bi bio toliko popularan da se sve to nije izdesavalo...sta znam...

Moje omiljene njihove pesme:

Korisnikov avatar
By Tungi
Ja, ja! Od osnovne škole.

By space_oddity
Uf kolko sam se ja na njih ložila, a ložim se i dalje.
Sad mi najviše leže u tzv. 'izmenjenim stanima svesti', pustim Crystal Ship i legnem i zatvorim oči, kao u najgorem stereotipu.
'Go Insane' mi je totalno luda pesma, to pustim kad sam u nekoj frci, tipa tri sata do ispita, a ja imam posla za još pet sati :smeh:
'Yes, the River Knows' isto sasvim fina pesma... 'L. A. Woman', 'Gloria', 'End of the Night', 'When the Music's Over', 'Soul Kitchen', ma, SVE!
Korisnikov avatar
By Zvonki
Evo ja u ,volim njihovu muziku jer kada god ih slusam meni masta bruji,riders on the storm mi je obavezna na listi ,po meni retkooooo fenomenalna grupa koja je ikada postojala vanvremenska muzika
Korisnikov avatar
By HalfJack
Volim. Ali onu prvu postavu kada je Jim Morrison bio živ, kasnije kada su nastavili bez njega nije mi više imalo smisla.

Jeben glas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!