Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Simor
Ju, izvinjavam se. Onda neka moderatori obrišu temu.
Za tog interpetatora pre ovoga nikad nisam čuo, svakako neću početi da ga slušam samo zato što je snimio pesmu afirmativnu za pedere. :njuska:
Shvatam da je kriza i da se mamipare sa estrade snalaze kako znaju i umeju da iščupaju keš od publike, ali što se mene tiče - ovo bi me zainteresovalo u slučaju da je pesmu snimila neka popularnija njuška, ovako jok.
Sit sam raznih Damjana i drugih neradnika što love u mutnom. :njuska:
By Simor
Denikem, ti voliš renomirane umetnice. Damjan je muzičar u usponu. Siguran sam da ćeš ga zavoleti kako mu karijera bude napredovala.

;)
Ne verujem. Da bih počeo da respektujem nekog mladog i novog umetnika, tj. vokalnog solistu, taj mora da me impresionira i oduševi nekom spontano otpevanom, lepom, ljubavnom pesmom, a ne da pokušava da me izlevati na ovakve fore.
More marš ! Ovakvi fazoni dolaze u obzir tek kada se afirmišeš, dokažeš, pa onda sebi dozvoliš ovakve izlete i eksperimente, a ne da kidišeš na lovu odmah preko zloupotrebe komercijalne i škakljive teme.
:murkan:
Korisnikov avatar
By constantine
pesma je ODVRATNA! prvih 1:50 je bas depresivno. Rima mu je ocaj. moja baba bi bolje to odradila. Iskreno vise mi se ovo svidja
Korisnikov avatar
By Stripi
možda bi ovu stvar trebalo dati Doris Bizetić na obradu?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja se ne secam kad sam poslednji put imao ovoliki transfer blama. Sta god da ga boli, daj da mu platimo lechenje da bi prestao s ovim.

p.s. Koliko je retardirano da "afirmativne" ""pesme"" imaju u svom nazivu rech feget?!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jel ti to napustas BoTu, kao sto si nekada Ugricu, radi Damjana?
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa ako ti je super po defaultu jer peva o pederima, dunno :facepalm:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa dobro, barem je decko imao petlju da izgura svoju stvar do kraja (uz pomoc borisa doduse), ali nisu trebali da ga tripuju da je dovoljno jaka faca za rap, ne barem za ovakav stav koji zeli da fura.

svidzaju mi se njegovi freddie brkcici :D
By Simor
A zašto ti je muka? Svako ima pravo da eksploatiše šta god želi dok god to što eksploatiše nije ljudsko biće.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493413#p2493413]Jheronim van Aken napisao:[/url]ne znam, uopšteno su mi nakazni ljudi koji nemaju ništa interesantno u vezi sa sobom nikakav talenat, bilo kakvu naznaku ličnosti, osim toga što su gej, pa onda to eksploatišu.
[Popaj mode on] Ajde malo ne serite. Sure, lik je totalni antitalenat i nema pojma da peva, ali koliko vas bi imalo muda da kroci iz svog ormara i ovako se javno predstavi? Niko? I thought as much... [Popaj mode off]
Korisnikov avatar
By Mars
Meni ovo isto kao kada bi se za Azdejkovića reklo: "Ali on je hrabar, on otvoreno priča o tim stvarima".

I? TE FE GE TE? Really?

Al eto...gay pa mora prelazna ocena. Da je ovaj umetnički domet dobacio neki str8 tip - sahranili bismo ga od zajebancije ovde poput Doriz Bizetić-Doki.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
IMA MUDA OKEJ JE NARODE ali je jebeni antitalenat, molim vas, ošamarite se pred ogledalom
@mage: sve je to lepo, ali autovanje nije nikakvo opravdanje za antitalenat. čovek naprosto ne zna da peva. za razliku npr. od ovog ispod koji je isto out + zna da peva + zna da piše tekstove + ne eksploatiše to što voli dečke:

Korisnikov avatar
By Mars
I Boki 13 ima muda da radi to sto radi. I "gay iz Kursumlije" (zaboravih ime) takođe je imao muda da radi to sto radi. I pomenuti Peđica eto sigurno deceniju ima muda da radi to sto radi.

I nekako je to sve bljuc.
Korisnikov avatar
By IriS
pročitala sam prvo sve komentare, a onda sam kliknula da slušam.
treba me prebiti :zid:

ovo je jako strašno.
By Ulix
Svakako ne bih umeo da izdvojim rep pesmu od koje ne doživljavam nekakav transfer neprijatnosti. Pošto kod ove pesme nije ništa veći nego inače, valjda to znači da nije ni bolja ni gora od drugih pesama iz žanra.

:awesome:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni su svi oni ok kao podsecanje na cinjenicu da ipak nismo potpuni Iran od drzave, da njega zbog ovoga neće da gone, zatvaraju, prebijaju, kamenuju ili bese.

Inače, pun bi pogodak bio (pa makar i u istoj ovakvoj formi, produkciji, reperskim kvalitetima...) da iza "Ne diraj mi te fe fe te" stoji neki str8 lik.

Ovako em on stvara distancu od njih, em - da ih ne diram-ili STA? Ce da me bijes?

EDIT:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493436#p2493436]IriS napisao:[/url]
ovo je jako strašno.
Da se ponisti sve sto sam napisao na ovu temu :smeh:
Kratke forme su zakon.
Korisnikov avatar
By Mars
Nemam nikakve transfere blama kad sticajem okolnosti bivam izlozen nekom obliku repa, ali svakako zbog moje sopstvene seksualnosti i pripadnosti grupi - tragicnije dozivljavam ovo te fe ge te! te fe ge te! NEGO nekog tamo crnca koji prica o tome kako ce da joj razvali crnu picku i jebe u debelo crno dupe (npr.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!