Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Slika

SKYMUSIC korporacija, nakon deset godina organizacije najvećih muzičko scenskih događaja i spektakularnog nedavno održanog koncerta Jennifer Lopez, po prvi put predstavlja sopstvenu festivalsku platformu pod jedinstvenim nazivom E L E M E N T S.

Prvi u nizu ELEMENTS festivala nosi naziv “End of the World and the New beginning” odrzaće se u petak, 21.12.2012. u Kombank Areni, koja će specijlano i samo za ovu priliku, zahvaljujući senzacionalnoj audio vizuelnoj produkciji i kreativnom konceptu postati “najveći i najkomforniji klub u Evropi”!

“ELEMENTS predstavlja vrhunac svega što možemo nazvati audio-vizuelnim spektaklom! Vodeći računa
o celokumnom ugođaju: veličanstvenoj scenografiji u vidu krila širine 50m renomirane holandske kompanije “Air Works” zadužene za scenografiju najvećih svetskih događaja poput otvaranja Olimpijade
u Londonu, Lansiranja valute Euro, Sensation-a, audio vizuelnim efektima: laserima, led ekranima najnovije generacije, najboljem osvetljenju i ozvučenju, kao i zbog obraćanja pažnje na najsitnije detalje uključujući i udobnost Kombak Arene, učinicemo da posetioci dožive neverovatan ugođaj i nezaboravan provod! Datum za prvi u nizu ELEMENTS festivala simbolično smo odabrali inspirisani dobro poznatim predskazanjem drevnog naroda Maja o “nestanku civilizacije” u kojoj živimo i “kraju sveta”. Baš ovaj datum veliki broj evropskih gradova dočekuje na sličan način – dobrim provodom i spektakularnom žurkom na kojoj ćemo slaviti lepotu života, kraj svih negativnih osećanja i početak novog, lepšeg životnog ciklusa! Biće to ujedno i najveći od tri Elements festivala koji će se održati narednih meseci na teritoriji Srbije.

Izvođači koji predstavljaju Line-up festivala su: Felix the Housecat, DJ Funkerman, Mitch Crown, Tara McCdonald, Jaz Von D, Beatshakers, Bojana Stamenov, DJ Pookie i “gost iznenađenja”! Specifičost ovog događaja ogleda se u pažljivo dogovorenoj saradnji izvođača i organizatora, kako bi se repertoar adaptirao i uskladio sa tehničkim i režijskim konceptom događaja.

Cene karata za prvi ELEMENTS festival su simbolične u odnosu na slične događaje ovog tipa i iznose 1490, 1990 i 2490 dinara za dance floor, 3490, 3990 dinara za Vip platforme i 4990 dinara za Gentlemens Choice Super Vip.
Karte se mogu naći u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, Kombank Arene i Skymusic-a.

Više na Elements facebook stranici i portalu Elements festival

jel čuo neko za ovo? idete?

ja sad dok sam tražila nešto na eventimu naišla. kontam da bih mogla da odem, deluje mi kul
Korisnikov avatar
By *Sandra*
Gisoidjice, sta da Vam kazem, izgleda da ce te ipak imati jos vise razloga da dodjete na Koncert Godine :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
šta da se radi, biće u aprilu, još više mi odgovara taj termin

a na koncert dolazim ipak, poslah ti poruku upravo :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
A.... šta znači Gentlemens Choice Super Vip ?? ....
Korisnikov avatar
By *Sandra*
to znaci JACK DANIELS :bale:
tu ti je svuda okolo samo Jacki-ic i njihove promoterke i tako :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!