Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

^
Misliš da će Lopezova da te primi na šarm ? Neće. Ta samo na šušku pada. :pare:
Ima urgentnijih problema u Srbiji na koje se valjaju trošiti sredstva, bolje dajte novac u humanitarne svrhe, a ne pohlepnoj Lopezovoj, koja ne zna šta će od besa i para, pa dolazi i u Srbiju po harač. Gde će ti duša, Lopezova, umesto ti nama da daš, dolaziš ovamo da ižicaš zadnju paru fenovima iz slamarica.
:spank:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zena koa mora da pokaze da "zna" da glumi. Uzas.

Bolje idite na veceru nego na nju. :)
Korisnikov avatar
By V25
Već sam bio na koncrtu u DC-u i mogu vam reći da sam se prijatno iznenadio. Mislim, Jennifer bilo kao pevačica ili glumica teško da može biti ozbiljno razmatrana, ali je napravila one hell of a show, moram priznati. Ono što me je najviše fasciniralo je trud da pored svih manjkavosti sam koncert bude "na nivou". I ako mene pitate, uspela je u tome. Bilo mi je bolje nego na većini koncerata na kojima sam bio, a mislio sam da će (ipak) biti trash.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463389#p2463389]*deni* napisao:[/url]^
Ima urgentnijih problema u Srbiji na koje se valjaju trošiti sredstva, bolje dajte novac u humanitarne svrhe, a ne pohlepnoj Lopezovoj, koja ne zna šta će od besa i para, pa dolazi i u Srbiju po harač. Gde će ti duša, Lopezova, umesto ti nama da daš, dolaziš ovamo da ižicaš zadnju paru fenovima iz slamarica.
Hahahah, tad mi je rodjendan pa očekujem da udjem na tu foru. A i nisam fan.
Imao sam isto mišljenje za Cecin koncert "zar njoj da dajem pare?". :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463994#p2463994]АlexxэlA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463389#p2463389]*deni* napisao:[/url]^
Hahahah, tad mi je rodjendan pa očekujem da udjem na tu foru.
Nećeš moći.
Lopezova je namazana, zna kako da elegentno izbegne fenove koji neće da plate kartu, a hoće da je gledaju kako se kurobeca na bini. :yes: Evo kako ona to radi :
Dođeš ti do nje i pitaš je : '' Đenifer, ja sam tvoj veliki fen, rođendan mi je, mogu li da uđem besplatno na tvoj koncert ? '' A ona ti sa šećernim osmehom kaže : '' Naravno, za tebe je ulaz besplatan, samo se javi ljudima iz obezbeđenja i sve će ti objasniti gde i kako.. '' I ti, sav hepi, postupiš na način kako te je Lopezova podučila, pristigneš na dan koncerta bez karte na ulaz, obratiš se momcima iz obezbeđenja i oni te ne puste. Ti protestuješ i kažeš : '' Ali, Đenifer mi je rekla da je za mene ulaz besplatan ! '', na šta ti oni odgovore : '' Naravno, ulaz je besplatan, ali da bi mogao da uđeš, moraš da platiš kartu ! ''
I tako te Lopezova zajebe, a da te ništa nije slagala.
:party:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!