Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dominion
bedak, jos sam sinoc video neku fotku na kojoj je izgledala kao avet i pomislio 'ova nece jos dugo, ima da je nadju ili kao dzeksona ili ejmi ovih dana'... i pre par minuta vidim vest.
Korisnikov avatar
By Laerem
Uh, kako je Michael Jackson izmrcvaren do kosti, Amy Winehouse probavljena i ispljunuta, a Jobs polako prestao pokazivati znakove zivota, vec sam se uplasio da ce mediji na duze vrijeme ostati bez nove runde celebrity nekrofilskih orgija! Close call! :vruce:

Mene samo zanima tko ce biti krivac u post-mortem narativu? Bobby Brown? Crack? Svjetla reflektora? Bankrot? All of the above? :zongler: I smell a litany of cautionary tales surging toward us!
Korisnikov avatar
By nsc
oft ja i za uzu familiju kazem "rikno mi burazer", da bih razmisljao sta je politicki korektno za pevacicu velikih potencijala, koje, nazalost, nije potpuno iskoristila

R.I.P.
godinama je bilo zadovoljstvo slusati je, pa i gledati u ono malo filmova sto je snimila, ostalo je ipak dosta snimaka da se nikad ne zaboravi
Korisnikov avatar
By antibiotic
ah, sta je to u soul muzici sto ljude gura u propast?

Whitney je bila perfekcija lepote i glasa.
Neka je sada tamo gde je uvek zelela da bude. R.I.P
Korisnikov avatar
By Morpheus
.... izgleda da se tradicija nastavlja,najbolji odlaze pre vremena :(

R.I.P.
Korisnikov avatar
By Tungi
Vanzemaljski glas.

Baš se stužnih. :(
Korisnikov avatar
By constantine
negde sam procitao da je bas bankrotirala i da je valjda zivela u hotelu posednjih dana :((( rip. gledacu danas bodyguard
Korisnikov avatar
By Srklet
so, drugs are bad.
inače, krivo mi je što je whitney umrla, ali se mnogo gore osjećam znajući da je mariah još uvijek živa. :cut:

RIP. :sveca:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Popeye napisao:so, drugs are bad.
inače, krivo mi je što je whitney umrla, ali se mnogo gore osjećam znajući da je mariah još uvijek živa. :cut:
:lol: Oh, da barem ona odapne. Otvorio bih i šampanjac. *fingers crossed* *hater*

OT: Don't really care that much. :D Shocker, maybe. Ali neću joj posvećivati ikakve statuse, threadove itd.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!