Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Volim originalne diskove. Marizine imam originalne i mnoge diskove klasicne muzike.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo gore sve originali?

OT: kupujem kad mi treba za poklon nekom.
Kupio i LP nedavno.
Ranije sam uživao u sakupljanju originalnih ploča i kaseta, ali spram kompakt diskova nisam uspeo da razvijem naklonosti, ne znam zašto.
Ne kupujem muzičke albume na CD -ima, izuzetak je Ceca, čiji originalni album uvek kupim za kolekciju.
Poslednjih godina sam preko internet aukcija kupio desetine polovnih LP ploča, jer mi jako fali taj osećaj zadovoljstva i sreće prilikom ranijih odlazaka u kupovinu u prodavnice ploča i kaseta.
:sluske:
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
Mars napisao:Ovo gore sve originali?

OT: kupujem kad mi treba za poklon nekom.
Kupio i LP nedavno.
Yup. I worked my ass off for those lol

I regret nothing though :)
Korisnikov avatar
By voicesman
kupujem, ali smo ono so mi se jako dopada (mahom muzika mada nekada i dizajn) i to obicno limited edition, digipacks itd. Ostalo uzmem preko amazona ili iTunes-a, a redje skinem putem torrenata (obicno da preslusam).
Korisnikov avatar
By Mars
Ok. Odavde mi par njih ne liči na originale.
Korisnikov avatar
By now_pictured
da i ja obicno uvek kupim deluxe/limited edition kad ima, a kad nema onda uzmem sta ima :D

inace ovo je moja kolekcija britney cd-ova, a imam jos mnogo mnooooogo drugih koje ne mogu sve da slikam haha

Slika

<3

a unicorn, tvoja kolekcija izgleda super! i ja imam jedan LP od Britney, za Gimme More single. a odkad sam slikao ovu sliku sam nabavio i Till The World Ends single od Britney :)

ali fali ti ovaj cd, odnosno izddanje:

Slika

ja bas taj imam, kupio zato sto mi se mnooogo dopao ovaj cover :)
Korisnikov avatar
By bothways
Moj drug redovno porucuje CD-ove iz Japana (slusa j-pop). Ali ih nikad ne otpakuje. Voli da ih ima samo radi kolekcije i ne zeli da ih osteti na bilo koji nacin. U medjuvremenu (od porucivanja do stizanja) skine album sa neta.
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
Mars napisao:Ok. Odavde mi par njih ne liči na originale.
Jedino je "X-posed" bootleg, to je ipak documentary interviews, ostalo je sve original^^
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
now_pictured napisao:da i ja obicno uvek kupim deluxe/limited edition kad ima, a kad nema onda uzmem sta ima :D

inace ovo je moja kolekcija britney cd-ova, a imam jos mnogo mnooooogo drugih koje ne mogu sve da slikam haha

Slika

<3

a unicorn, tvoja kolekcija izgleda super! i ja imam jedan LP od Britney, za Gimme More single. a odkad sam slikao ovu sliku sam nabavio i Till The World Ends single od Britney :)

ali fali ti ovaj cd, odnosno izddanje:

Slika

ja bas taj imam, kupio zato sto mi se mnooogo dopao ovaj cover :)
Da, fali mi taj TFM sa golden printom, ali trenutno je jako skup i veoooma se retko nalazi. I to mahom na eBayu... cekam paypal od sledece godine :D xD
Korisnikov avatar
By constantine
kolko gaga ima diskova :drama: a na sceni je samo par godina
Korisnikov avatar
By now_pictured
constantine napisao:kolko gaga ima diskova :drama: a na sceni je samo par godina
pa to su vecina singlovi, ima zapravo 3 albuma.
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
constantine napisao:kolko gaga ima diskova :drama: a na sceni je samo par godina
Hahaha, true. S tim sto mi fali jos minimum dva puta ovoliko diskova da bih pokrio sva izdanja :P
Korisnikov avatar
By constantine
HighwayUnicorn napisao:
Hahaha, true. S tim sto mi fali jos minimum dva puta ovoliko diskova da bih pokrio sva izdanja :P
ali sta ce ti jedna te ista pesma na 5 albuma koji se razlikuju samo po omotu?
jel ti gaga fetish?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Kupujem originale pojedinih izvodjacha i trudim se da pronadjem deluxe i limited izdanja. Sad to vishe ne izaziva neki posebni hype a pre samo 6 godina doziveh zamalo spontani orgazam kad sam kupio Within Temptation - Mother Earth DVD single :D

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja da, ali retko kad audio originale. U principu audio izdanja radio komedija, Monty Pythone i neke mjuzikle. Sve ostalo su koncerti, serije i filmovi. A ni njih ne kupujuem ako mi se special features ne dojme..
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam IMAO volju da pre neki dan kupim "Tony Bennett - Duets"...al malo postojah ispred police sa diskovima...pomisleh šta drugo mogu da kupim za te pare...dodjoh kući, skinuh sa torenta...i evo slušam ama baš kao original da je.

A za one pare ću da kupim sutra ADIDAS rukavice :D
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
constantine napisao:
HighwayUnicorn napisao:
ali sta ce ti jedna te ista pesma na 5 albuma koji se razlikuju samo po omotu?
jel ti gaga fetish?
Hm, mislim da se moze reci da jeste :P Ne znam kako to da objasnim ljudima koji nisu kolekcionari, uglavnom ne razumeju lol
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!