Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Spot za pesmu „Legalize Freedom” izašao je 2000. godine i bio je zabranjen u domaćim medijima zbog poruke koju nosi. Danas, posle 11 godina, Slađana Milošević se odlučila da napravi novu verziju spota gde ponovo apeluje na poštovanje i legalizaciju prava dece, žena, gay populacije, životinja, na očuvanje prirode i borbu protiv čovekovog nasilja prema prirodi i pripadnicima svoje vrste.

Premijera spota zakazana je za 10. novembar na njenom zvaničnom YouTube kanalu, a do tada ćemo videti i zvanično kakav je stav medija u vezi emitovanja.

Teaser:
''

Zvanični YouTube kanal: http://www.youtube.com/OfficialSladjana
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da bi Alexandra Sladzana Miloshevich bash mogla da parira Aleksandri Nakazi Jankovic u nekom TV duelu...
Korisnikov avatar
By Dégénération
Mars napisao:Mislim da bi Alexandra Sladzana Miloshevich bash mogla da parira Aleksandri Nakazi Jankovic u nekom TV duelu...
Ah... angry bird
Korisnikov avatar
By Mars
Pa sta sad...palo mi je na pamet, eto

(a Angry Birds vise ne igram, trebalo bi da apdejtujem avatar...)
Korisnikov avatar
By Dégénération
Mars napisao:Pa sta sad...palo mi je na pamet, eto

(a Angry Birds vise ne igram, trebalo bi da apdejtujem avatar...)
Pa ne ide da kažeš baš sve što ti padne na pamet!
ne slusam njenu muziku, ali Sladjana je ok, ima dobru politiku i samim tim je skrajnuta u zapecak
javi se uvek da podrzi dobre ciljeve, kao i na skorasnjem skupu za zastitu pasa lutalica
a sad i ako joj opet zabrane spot domaci mediji, tjub ga nece zabraniti :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Iako su je pre nekoliko godina pojedinci izvređali, zbog čega se navodno ogradila od podrške LGBT populaciji. U moru onih koji šatro podržavaju, ne podržavaju, javno vređaju, ona je svetla tačka. Kakogod i kakvom god je smatrali, hvala joj.
Korisnikov avatar
By Mars
Dégénération napisao:
Pa ne ide da kažeš baš sve što ti padne na pamet!
To svakako, ali sta je lose u ovome sto sam rekao?

Emisije se kod nas prave iskljucivo po principu suceljavanja. Najjeftinije je, dobije se najveci cirkus, minut reklama je tu najskuplji i televizija zaradjuje.

Svi dosadasnji pokusaji pariranja Aleksandri Jankovic su bili u najboljem slucaju - jadni jer se zeni jednostavno ne moze nista dokazati. Kad si na polju medicine, ona ode u svetsku zaveru WHO, kad pomenes pravo i civilno drustvo - ona ode u Sveto pismo itd.

I samo kazem kako mislim da bi Sladjana Milosevic svojim kalibrom i argumentima mogla da joj bude dostojan sagovornik.

Sta je tu lose?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zar mi snimo onomad raskinuli sa sladjanom? naljutila se nesto bila i rekla nam da nece vise da nas podrzava jer "mi njoj tako"

sus, dobro.

ne volim je i ne cenim previse. ali ja to sve "u svoja cetiri zida"
Korisnikov avatar
By HalfJack
Mars napisao:Aleksandri Nakazi Jankovic u nekom TV duelu...
Aleksandra Nakaza... :lol:

OT: Super? :merlinka:
Korisnikov avatar
By Blady
Tungi napisao:Iako su je pre nekoliko godina pojedinci izvređali, zbog čega se navodno ogradila od podrške LGBT populaciji.
Da, secam se ovoga.
No, ni tada nisam imala nesto protiv nje, a nemam ni sada.
:rock:
Još 1999. godine, srpska umetnica i poslovna žena Aleksandra Slađana Milošević predvidela je problematičnu budućnost koja se bližila zbog pohlepe Wall Street-a i korporacija u kojima je i sama kao stock broker radila. Pokušala je da javnosti pošalje upozorenje putem kompozicije Legalize Freedom - Legalizujte slobodu. Poruka teksta predstavlja. preteču danas aktuelnih događaja i protesta koji će u narednim mesecima, verovatno i godinama, zahtevati odustajanje od sebičnih navika globalne finansijske elite.

ovo je...burleska... :zongler:
Korisnikov avatar
By Mars
kod mene je uspela da legalizuje MUTE opciju
Korisnikov avatar
By Blady
Bacila se u trip da je lejdi gaga :lol:
Korisnikov avatar
By Dégénération
Blady napisao:Bacila se u trip da je lejdi gaga :lol:
Da li???

SPOT 1984:
''''''

SPOT 1986:
''''''''

Fashion Week 2006:
''''''''

SLIKA 1988:
Slika

SLIKA 2007:
Slika

SLIKA 2011:
Slika

i jos mnogo primera postoji...
Korisnikov avatar
By spliff
Blady napisao:Bacila se u trip da je lejdi gaga :lol:
the other way around would be more likely
Korisnikov avatar
By Blady
^ Salila sam se ljudi :lol:

:up: za oba posta :)
deran napisao:u to vreme je oliver mandić glumio boj džordža-danas nosi šajkaču...
dupe bi prodali za nacionalnu penziju...
ona je umetnica taman koliko i ja književnik...
A zasto tebe to zulja? Ti preferiras da komsiji crkne krava? Sta?
Ne valja kada pravi umetnici zive u bedi jer drzava ne brine o njima, ne valja kada drzava brine o njima?
Ti osporavas umetnicki doprinos Sladjane Milosevic?
Mislis da nije zasluzila drzavno priznanje?
Korisnikov avatar
By Mars
deran napisao: dupe bi prodali za nacionalnu penziju...
Ona jeste nacionalna penzionerka, za njega ne znam.

Zaslužna umetnica sa hitovima "Miki, Miki veliki - stegni me za ruku, lomi me u struku" i "Amsterdam, ja želim nešto da ti dam".

:dance:

Inače te godine kad je ona dobila penziju (plus/minus 3) ko sve zaslužan nije dobio nacionalnu penziju je dumreš od tuge.

:dance:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!