Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
Ima li ovde još fanova ovih engleskih skatologa? Coil mi je jedan od omiljenih gej bendova, i.e. sastava sa naglašenim gej senzibilitetom, a ako bih morao da se opredelim za najdraži album, to bi svakako bio: Horse Rotorvator. Zatim Scatology, Times Machines i OST za Hellraisera iz vremena kada su drugovali sa Klajvom Barkerom.

''''

''''
Korisnikov avatar
By Misfit
pa, pošto mi na ovom forumu baš i idu asocijalne teme, to se donekle i očekuje. ;)
By Хуанита
Ja se ne trudim više da otvaram teme. Inače, od ideja sam uvek imao da se otvori fan klub Hijeronimusa Boša, Ive Bitove, Virdžinije Vulf, Baha, Rane muzike i Edvarda Munka, ali tačno predviđam kako bi se to završilo.
Lakše je pustiti mozak na ispašu i biti pomodni peder.
Korisnikov avatar
By Laerem
Obozavam Horse Rotorvator! Circles of Mania mi je najdraza stvar. But, uhm... that's it. Nije to band o kojem imas nesto puno za reci i teorizirati.

They make music for people who occasionally like to feel sick. Recreational masochists. Recimo, nisam nikada upoznao, a niti mogu zamisliti osobu kojoj je Coil omiljeni band. Bojim se pomisliti na sta to uopce moze da lici. Slika

@ huanita

Don't be such a defeatist. Queer-Croatian-digital-expatriates are here to save the day. Slika

Iako, nemoj ocekivati pomoc od mene ako otvoris thread o Virginiji Woolf. Sto se mene tice, she's just a snobbish bitch.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Nisam fan, ali mi je na listi za preslušavanje već duže vrijeme samo nikako da to preslušam. :drama:
Korisnikov avatar
By Mindphaser
Meni najdraže stvari od Coil-a su:

The Dark Age of Love:

Anal Staircase:

The Cold Cell:

Love's Secret Domain:

R.I.P. John & Peter
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!