Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

The Best of Marta 2011. ?

1. Feredža
3
21%
2. Štikla
1
7%
3. Idiot
1
7%
4. Mama [Duet sa Azisom & Mirkom Gavrićem]
3
21%
5. Na istoj sam adresi
1
7%
6. Hiljadu jedan
1
7%
7. Ne veruj ni jednoj ženi [Duet sa Davorom Markovićem]
1
7%
8. Ja nisam takva
1
7%
9. Zlatom zlatila
1
7%
10. Tresi, mesi
1
7%
Korisnikov avatar
By *deni*
Marta je oduvek bila ultra popularna među gay konzumentima popularne glazbe, jerbo joj repertoar čine antikonzervativne numere o preljubama, ljubavnim trouglovima i višeuglovima, pa su se pederi u njima rado pronalazili i sa njima identifikovali.
Ona je toliko popularna, da nije više potrebno spominjati njeno prezime Savić, već je dovoljno reći samo Marta i odmah pomisliti na brojne hitove i milionske preglede istih na youtube-u.
Marta je upravo lansirala novih 10 kompozicija, koje se već mogu skinuti sa neta, na opšte zadovoljstvo višemilionskog auditorijuma, koji voli da sluša, a ne voli da plati CD. :peva:
Vi slobodno iznesite sopstvene impresije i utiske, a glasajte i u anketi, u kojoj su izloženi naslovi novih numera.
:martaforever:

Slika

PS
Dozvolio sam ponovno glasanje za slučaj da vam se, posle nekog vremena, neka pesma više dopadne od one za koju ste prvobitno glasali. Martine numere su kao vino.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Interesantno, Marta nije nikad bila posebno originalna, ali za domace estradne prilike uvek progresivna.

... ali dueti sa Azisom, Markom Gavricem i Davorom Markovicem ( za poslednju dvojicu sam upravo proverio ko su) ... su totalno gay!
By alexandermagic
*deni* napisao: :martaforever:
:lol:

Uistinu mi se ne da slušati, ali čisto zbog zvučnosti naziva prve pjesme u anketi , glasovao sam za istu. :D

Zna li se koliko gospođa ima godina?
Korisnikov avatar
By *deni*
antibiotic napisao:Interesantno, Marta nije nikad bila posebno originalna, ali za domace estradne prilike uvek progresivna.

... ali dueti sa Azisom, Markom Gavricem i Davorom Markovicem ( za poslednju dvojicu sam upravo proverio ko su) ... su totalno gay!
Marta se, od klasične narodnjačke umetnice, spontano prekonstruisala u urbanu heroinu. Početak te transformacije se poklapa sa njenom finansijskom stabilizacijom nakon stupanja u brak sa Kitić Miletom.
A ovakve pesme je Marta pevala na početku plodne karijere :

''
''
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
''
Meni je Marta bila najinteresantnija u ovom periodu, kada je i prvi duet snimila sa Azisom. Mada ova nova pesmica moze imati jos veci uspeh. Uostalom, Marta je gay ikona slicno kao i Stoja, a u nekim intervjuima je i pozitivno govorila o gejevima. Meni je to dovoljno.
Korisnikov avatar
By Tungi
Mislio sam da se nešto desilo marta 2011. :lol:, kad sam skapirao da se radi o nekoj tamo pevaljki, brzinom svetlosti sam izleteo s teme, samo sam to došao da napisem :retard:
Korisnikov avatar
By *deni*
Marta, Tungi, nije tamo neka pevaljka, već ikona stila, ekstravagancije i avangarde u domaćoj muzici.
:gotika:
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, Deni, danas mi trebalo jedno pet minuta da se setim imena jedne pevačice
(radilo se o Marini Živković).
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta, igrao si jutarnju fiskulturu uz njen treskavac '' 'Ajde, mori, dan dva '', pa nisi mogao da se setiš ko to peva ?
:vijaca:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ne...nego sam na ulici video neku ženu koja jako liči na nju.
A setio sam je se preko pesme "Jaka sam ko lavica, lepa sam ko kraljica", postepeno, prvo na koje slovo ime počinje...pa onda celo ime pa na kraju prezime.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!