Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

We Found Love je prvi single sa Rihanninog 6. albuma. Naziv albuma je trenutno nepoznat a naci ce se u prodaji 21. novembra. Producent prvog singla je Calvin Harris a premijerno je emitovan juche. I love it!!!!

''''
Heartkiller napisao:@Torry,
to sam se i ja zapitao.
:trep:
Bolje da je napravila malu pauzu i izdala novi album u novembru 2012.
Ovo je već preterizam!

ajde kao, pesme su pevljive i to, meni se licno nije smucila ali sto je mnogo, mnogo je
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li treba da popije batine da bi je sprečilo da isere album makar jednom godišnje?

P'onako... podseća me na previše ritmova koji se trenutno vrte po tim electro pesmama.
Njene pesme mi obično zapadnu za uho, bilo da mi se dopadnu na prvo slušanje, ili me nerviraju od prvog slušanja... ali ovo me ne hvata.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ako uzmete u obzir cinjenicu da njoj mnooooogo bolje ide prodaja singlova nego prodaja albuma, cesto izdavanje albuma i nije toliko cudno. Hiperprodukcija je postala standard i, ako nisi u biznisu vise od 10 godina, pravljenje duze pauze moze biti lose po karijeru. Koliko je samo comeback albuma propalo u poslednje vreme, i to ne zato sto nisu bili dobri, nego je publika jednostavno presla na nekog drugog izvodjacha. Retke su pesme koje se danas pishu sa namerom da se slusaju godinama ili cak decenijama. Desi se po neki izuzetak, kao sto je Adele, ali ja takvu pop muziku, koja je zaista kvalitetna, ne mogu da slusam uvek i u svakoj prilici. Dance-pop zanr je pak stvoren za svaku priliku, vise vremena mu posvecujemo i zbog repetitivnosti hiperprodukcija je skoro pa neophodna.
Hm mislim da je to pogrešan izbor za prvi singl, ne kažem da je pesma loša, ali mogla je izabrati nešto upečatljivije, ali dobro, meni većina Calvinovih stvari zvuči nenormalno dosadno u početku, pa se to popravi vremenom...
Heavy Metal Lover napisao:We Found Love je prvi single sa Rihanninog 6. albuma. Naziv albuma je trenutno nepoznat a naci ce se u prodaji 21. novembra. Producent prvog singla je Calvin Harris a premijerno je emitovan juche. I love it!!!!

''''''
Video uklonjen! :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Počinje da me hvata... već kreće ka vrhu lista širom sveta, jebeno je nezaustavljiva.

Ne završi ni sa turnejom za prethodni album, a već jaše vrh novim...

''''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Deluje mi kao da je posvećeno njenoj vezi sa Chris Brownom?
Ako jeste, pozdravljam iskrenost, ako nije, povraća mi se od spota.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Samo sam se dan, dva drogirao pesmom i već me je smorila, čak toliko da me sada nervira... to mi se obično ne dešava tako brzo, naročito ne sa njenim pesmama.
Korisnikov avatar
By now_pictured
Meni je ovo njena najbolja pesma ikada, a spot mi je onako :P
Korisnikov avatar
By sort_of_me
'oćuuuu i jaaaaaaaaaaaaa!!! :rida:

edit: a preostale karte za njen koncert u Budimpešti koštaju 60 evra... :drama:

edit2: nema više uopšte karata... :doh: sad mi nekako žao :lol:
Korisnikov avatar
By _liplock
Ja nemam s kim da idem na party. :sigh:
Ima da nadjem nekoga. Moram. :lol:

Imas Timothy dubstepa malo u You Da One. Slusaj bridge.
Ja jedva cekam album. :awesome:

Btw, mogli biste da editujete prvi post i naziv teme. :lol:
By loreenche
_liplock napisao:Ja nemam s kim da idem na party. :sigh:
Ima da nadjem nekoga. Moram. :lol:

Imas Timothy dubstepa malo u You Da One. Slusaj bridge.
Ja jedva cekam album. :awesome:

Btw, mogli biste da editujete prvi post i naziv teme. :lol:
Dobrovoljno se javljam da te povedem XD
Korisnikov avatar
By sort_of_me
^ ahahaha preteče me Zen :D

^ ^ ako dođem u BG na partiiii, imaćeš! :D :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!