Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
Ajmo fanovi kacite omiljene pesme... Da li ste culi nov album? procureo je, ima da se skine... divaaan jeee :love:
Slika
omiljena pesma
''''

omljeni spot
''''

uvek me rastuzi
''''

koja vam se pesma najvise svidja sa novog albuma?
Korisnikov avatar
By Srklet
al meni nije jasno... tko su ti ljudi koji nestrpljivo cekaju novi album od - evanesence? :lol: valjda ista ekipa koja uziva u filmovima bretta ratnera? :nerd:

to me uvijek podsjeti na jednog bugarina iz studentskog doma, kojemu je omiljeni bend bio foreigner. da, oni koji izvode 'i wanna know what love is'. :peva:
e, al taj bugarin je ekšli imao sve njihove albume (ima ih više od jednog, so it seems), znao sve pjesme a za ovu 'i wanna know what love is' je tvrdio da je to prekomercijalna pjesma u odnosu na ostatak njihova... ahem... opusa.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Singlove sa prvog albuma sam ispratio... Going Under i Everybody´s Fool :love:

Posle prvog singla drugog albuma koji je bio simpatičan, potpuno sam zaboravio na njih.

Možda bude koje ok pesme, mada ne očekujem ništa.
Korisnikov avatar
By constantine
Хуанита napisao:
Popeye napisao:they suck. a lot.
big time.
same as you

a ti dante samo cekam kad ce ponovo da te banuju :dvaprsta:
By Хуанита
constantine napisao:
Хуанита napisao:
Popeye napisao:they suck. a lot.
big time.
same as you

a ti dante samo cekam kad ce ponovo da te banuju :dvaprsta:
Ja ću možda dobiti ban, ali ti nećeš dobiti ličnost (što bi se reklo prsonelti) na forumu, ili van njega.
Mada, kad razmisim i jeste vrlo sucky što idem po fan temi i hejtujem.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Evanescence pratim od kad su se pojavili.
Prva pesma koju sam čuo bila je "Bring Me To Life". Sećam se da sam je slušao k'o nenormalan. Odmah zatim sam čuo "My Immortal", koja me kupila nakon prvog slušanja i samim tim mi postala omiljena pesma od njih. Sa albuma "Fallen" volim još i "Going Under", "Everybody's Fool", "Imaginary", "Taking Over Me"...

Sa drugog albuma mi se jako dopadaju pesme "Call Me When You're Sober", zatim "Lithium", "Sweet Sacrifice", "Good Enough",

Prvi singl sa novog albuma mi se jako dopada.

''''''''

:rock: :love:
Korisnikov avatar
By constantine
Хуанита napisao:
Ja ću možda dobiti ban, ali ti nećeš dobiti ličnost (što bi se reklo prsonelti) na forumu, ili van njega.
Mada, kad razmisim i jeste vrlo sucky što idem po fan temi i hejtujem.
hahahah vazno da je ti imas :lol:
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Album je ok al nista posebno...'What you want' se ubedljivo izdvaja.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Popeye napisao:al meni nije jasno... tko su ti ljudi koji nestrpljivo cekaju novi album od - evanesence? :lol:
:lol: O moj Bože ako sam ikada slušao Evanescence to su bili samo njihovi singleovi, par njih. I to prije osam godina. :radosnice:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Timothy napisao: ali to uopšte nisam očekivao...
Me too, ma dobro to su vrlo dobre prodaje u prvom tjednu, sada tricky je održati takve dobre prodaje iz tjedan u tjedan. :maska:
Korisnikov avatar
By Timothy
HalfJack napisao:
Timothy napisao: ali to uopšte nisam očekivao...
Me too, ma dobro to su vrlo dobre prodaje u prvom tjednu, sada tricky je održati takve dobre prodaje iz tjedan u tjedan. :maska:
Naravno, no ja sam očekivao jedva u top 10 da uđu.....i u UK nisu loše prošli, 4. mesto.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne mogu sad da kacim youtube klipove, i nisam neki preterani fan Evanescence-a, ali volim njihovu stvar Weight of the world. :D
Korisnikov avatar
By gossip
Meni se svidja novi album...ali njihov naj period je bio za vreme Fallen albuma :) but still :love: them :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!