Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Sir William Blacketo, covek se nije ni o'ladio kako treba koliko kapiram a ti o njemu pricas nesto lose vec ... i to tako sto spekulises da je bio gay.
Btw, suskalo se i da je gej.
(da, znam da o mrtvima treba pricati sve najlepse)
Originally posted by Kragi
Originally posted by Sir William Blacketo, covek se nije ni o'ladio kako treba koliko kapiram a ti o njemu pricas nesto lose vec ... i to tako sto spekulises da je bio gay.
Originally posted by MahoneyOvaj put sam probao bez smajlija i opet nije upalilo.
![]()
Zašto je loše biti gej?
Originally posted by MahoneyOvaj put sam probao bez smajlija i opet nije upalilo.
![]()
Zašto je loše biti gej?
![]()
Originally posted by Sir William BlackOvde:
Pjevac. Ne slusam njegovu muziku, ali mi je krivo. Btw, suskalo se i da je gej. (da, znam da o mrtvima treba pricati sve najlepse)
Originally posted by Sir William BlackChek, ako je bio gej to je neshto loshe, shta?
Pjevac. Ne slusam njegovu muziku, ali mi je krivo. Btw, suskalo se i da je gej. (da, znam da o mrtvima treba pricati sve najlepse)
Originally posted by ZemunacNe vidim da Sir William Black tvrdi da je to nešto loše. On kaže da se šuškalo da je bio gej i u zagradi pojašnjava da taj podatak iznosi zato što zna da o mrtvima treba pričati sve najlepše.
Originally posted by Sir William BlackChek, ako je bio gej to je neshto loshe, shta?
I kakve veze ima da li je bio gej, glupost teska. Bio je chovek pre svega i poginuo je... I steta![]()
Originally posted by NikodimTo juče bilo ?
Deni, juče je bio gost u Jutarnjem....
Originally posted by *deni*Da. Ja vrtim programe, i vidim na Pinku, on i Minja bez Vlade, i samo čujem - novi spot, novi album...
Originally posted by NikodimTo juče bilo ?
Deni, juče je bio gost u Jutarnjem....
Na svoj sudnji dan zorom gostovao u Jutarnjem programu, a uveče - Bogu na istinu.
![]()
Originally posted by Sir William BlackAman, ljudi. Htedoh da kazem da se suskalo da je gej iako znam da mrtve ljude treba postedeti raznih naklapanja i klasifikacija (i medijskog lincha kakvom je bila izlozena Ksenija Pajcin kada je narod dva meseca posle njene smrti raspravljalo o tome da li je bila trudna ili nije bila trudna). Ne mislim da je lose biti gej jer da tako mislim sigurno ne bih bio ovde.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!