Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sir William Black
Pjevac. Ne slusam njegovu muziku, ali mi je krivo. Btw, suskalo se i da je gej. (da, znam da o mrtvima treba pricati sve najlepse)
By filipkum
R.I.P. ja se secam samo onog spota sa Ivanom Selakov
By Kragi
Joj, sad sam video na YT.
znam, znam, znaaaam pesmu.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Naježih se... A jutros vrtim kanale i vidim ga, vedrog i nasmejanog, na Pinku... Najavljuje neki spot/album...
By Sixto
Kako ja dobijem dijareju kad cujem tu duetsku pesmu, lele mene majko!

RIP
Korisnikov avatar
By Nikodim
Od njega sam čuo jednu pesmu... I evo sad na YT poslušah opet istu pesmu.
A tamo ga već proglašavaju legendom...
Korisnikov avatar
By ManToy
Nemam pojma sta peva ali se dobro oblacio. RIP u svakom slucaju.
By Kragi
Originally posted by Sir William Black

Btw, suskalo se i da je gej.
(da, znam da o mrtvima treba pricati sve najlepse)
eto, covek se nije ni o'ladio kako treba koliko kapiram a ti o njemu pricas nesto lose vec ... i to tako sto spekulises da je bio gay.

I ja kad umrem pricajte da sam bio str8, iz istih pobuda. :radosnice:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Kragi
Originally posted by Mahoney
Originally posted by Kragi

Btw, suskalo se i da je gej.
eto, covek se nije ni o'ladio kako treba koliko kapiram a ti o njemu pricas nesto lose vec ... i to tako sto spekulises da je bio gay.

:sekirica:

Zašto je loše biti gej?
Ovaj put sam probao bez smajlija i opet nije upalilo. :sigh:

:up:

Pjevac. Ne slusam njegovu muziku, ali mi je krivo. Btw, suskalo se i da je gej. (da, znam da o mrtvima treba pricati sve najlepse)
Ovde: :shamar: (ne zbog muzickog ukusa)
Korisnikov avatar
By *deni*
Baš sam ga neki dan gledao u Jutarnjem programu, promovisao je novu pesmu i najavljivao svoja gostovanja i letnje tezge.. Niko nije ni slutio da broji poslednje ovozemaljske dane... :nazalost:
Šta ti je život.... :(
Korisnikov avatar
By Zemunac

Chek, ako je bio gej to je neshto loshe, shta?
I kakve veze ima da li je bio gej, glupost teska. Bio je chovek pre svega i poginuo je... I steta :(
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nisam nesto slusala njegovu muziku ali mi je delovao fino, znam da je bio djevac u horoskopu :sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zemunac

Chek, ako je bio gej to je neshto loshe, shta?
I kakve veze ima da li je bio gej, glupost teska. Bio je chovek pre svega i poginuo je... I steta :(
Ne vidim da Sir William Black tvrdi da je to nešto loše. On kaže da se šuškalo da je bio gej i u zagradi pojašnjava da taj podatak iznosi zato što zna da o mrtvima treba pričati sve najlepše.
Si ?
Korisnikov avatar
By Azdaja
slusala ga u somborskom diskacu "amazon", bila na nekoj promociji vina...bla bla

delovao je kao fin covek. steta
Korisnikov avatar
By Nikodim
Loše je kad je neko gay??

Deni, juče je bio gost u Jutarnjem. Ja jes' da znam jednu njegovu pesmu, ali znao sam i ranije ko je on jer je, kažu, odličan na nastupima...
Korisnikov avatar
By Azdaja
...bio je to odlican nastup, prvi put ga cula to vece i ostala do kraja show-a..

nema veze da li je bio poznat ili ne, str8 ili gay, svaki mlad zivot koji se tako ugasi je vredan zaljenja, skroz nebitno ko je bio on...
Korisnikov avatar
By Sir William Black

Aman, ljudi. Htedoh da kazem da se suskalo da je gej iako znam da mrtve ljude treba postedeti raznih naklapanja i klasifikacija (i medijskog lincha kakvom je bila izlozena Ksenija Pajcin kada je narod dva meseca posle njene smrti raspravljalo o tome da li je bila trudna ili nije bila trudna). Ne mislim da je lose biti gej jer da tako mislim sigurno ne bih bio ovde. :lepeza:
By Sixto
Toj kokainskoj ovisnici trudnoca u vreme smrti bi bila najmanji problem! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!