Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Unplugged in New Your je najbolji zvanicni album nekog sastava, sto se mene tice.
Korisnikov avatar
By Madonna
razbija sam izlog i spasija ga! :drama:

volim nirvanu
Korisnikov avatar
By starsailor
respect. rasla sam uz grunge. mozda muzicki pravac u kom sam se (tada) bas nasla i uzivala.
Korisnikov avatar
By Insorcer
..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... najveća emotivna trauma mog detinjstva!

:love:

''
By Orion
Ta pesma mi je pored 'Molly's Lips' omiljena.
By LeDeNa_
:klap: za temu.

Uf mnogo volim....

:love:

Slika

Smrću Kurta Kobejna zatvoreno je jedno od najznačajnijih razdoblja priče o rokenrolu. Njemu to sada svakako ne znači ništa, ali se u jednom sigurno nije prevario - ako je već odlučio da izgori, rasplinuo se i izbledeo sigurno nije...Piše: Branislav Zukić

Mogao bih sada da napišem da sam rad Nirvane pratio još od vremena kada ona nije ni postojala, tj. kada su se razveli roditelji osmogodišnjeg Kurta, pa dete zapalo u depresiju i postalo otuđeno kakvo će biti skoro celog života, a ja u tome prepoznao budućeg neobično autentičnog stvaraoca. Ili da sam znao da će se iz slučajnog susreta Kurta Kobejna i Krista Novoselića tokom probe njihovog omiljenog benda The Melvins razviti ideja koja će kasnije biti ovaploćena nastankom grupe Nirvana. Mogao bih i da ustvrdim da sam bio jedan od 146 ljudi u svetu koji su bili prenumeranti prvog Nirvaninog LP-ja Bleach. Ništa me ne sprečava da ponosno konstatujem da sam ihaj od kad znao i za Aberdin u američkoj saveznoj državi Sijetl (odakle je Kurt Kobejn). Ništa, sem savesti, koja sve vreme upozorava-lagao bi kao pas kada bi bilo šta od toga okarakterisao kao istinu, pokušavši sebe da proglasiš ogromnim poznavaocem i jednim od onih jebteme-što-sam-informisan likova.

Istina je malo drugačija. Kada me je, pre skoro osamnaest godina, zapala „čast“ nošenja sivomaslinastih (uglavnom prljavih i izvinite, smrduckavih) uniformi, dobra vest je bila da sam smešten u vod formiran isključivo od ljudi iz Beograda i Vojvodine, što je mogućnost slušanja „one“ muzike svelo na procenat sličan onome da će na Fruškoj gori proraditi vulkan. Sad zamislite, za današnje uslove, nerealnu sliku - kasarna „Maršal Tito“ u Skoplju veća je od nekih kiparskih bankovnih računa, pa je pešačenje na njen drugi kraj, radi večere, bila ozbiljna i poduža avantura. Kao i svaka vojska, poređamo se u kolonu, red mora da se zna. Da bi se vreme prekratilo, vrlo često smo pevali (zapravo, radili su to oni koji umeju da pevaju, mi ostali smo davali sve od sebe). Jedan posebno muzikalan prijatelj bi poveo, a mi bismo se pridružili. Najviše se pevala pesma koja nije silazila sa makedonskih radio-stanica, a njen početak bio je idealan za međusobno bodrenje i odlično je opisivao našu tadašnju situaciju. Krenuli bi tiho

I'm so happy 'cause today
I found my friends
They're in my head
I'm so ugly, that's okay
'Cause so are you...

I onda kada bi došao onaj čuveni deo sa galamom svi bi dali sebi oduška kroz seriju neartikulisanih

Yeah, yeah, yeah, yeah
Yeah, yeah, yaah, yeah
Yeah!

Trajao je taj ritual prilično dugo, sve dok Nirvanu nije nasledio jedan mnogo mirniji , pevanju u četi primereniji hit Under the bridge , sa tada aktuelnog, petog albuma RHCP.

......

Veza sa Bitlsima čini se višestrukom. Sem muzičke, izražene kroz mnogo puta priznatu bliskost, bila je tu i lična fascinacija Kurta Kobejna Lenonom. Najtragičnija paralela tiče se načina na koji su obojica završili svoje živote - nije se radilo o prirodnoj smrti. Najzad, u duhu stare ( a nepostojeće) srpske izreke „svako ima svoju Yoko" nemoguće je ne uočiti da su životne saputnice obojice imale popriličan uticaj na njihove živote i karijere, što su fanovi doživljavali kroz oprečne impresije. I na kraju, obojica su na modernu muziku imala ogroman uticaj. Lenon je poživeo 13 godina duže i na taj način iza sebe ostavio sadržajem bogatiji legat. Kurt Kobejn je otišao sa ovoga sveta izabravši da u oproštajnu poruku unese stihove još jednog muzičara kojeg je neizmerno cenio- radi se, naravno, o stihovima It's better to burn out than to fade away Nila Janga, koji su deo njegove čuvene pesme Hey , hey, my, my .

itd...

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da nije crko kad i kako je crko, ne bi ga toliko dizali u nebesa.

Potpuno sam ravnodušan.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Dirrty

Potpuno sam ravnodušan.
Tek kad kuja od Kristine crkne ću razumeti tvoju ravnodušnost!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Načekaćeš se, daleko je ona od stanja dugogodišnjeg narkomana u trenutku oduzimanja sopstvenog života :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by LeDeNa_

[...] Ništa me ne sprečava da ponosno konstatujem da sam ihaj od kad znao i za Aberdin u američkoj saveznoj državi Sijetl (odakle je Kurt Kobejn). Ništa, sem savesti, [...]
I cinjenice da Sijetl nije savezna drzava, nego grad u drzavi Vasington.

onT: Volim Kurta Kobejna i Nirvanu. Jedno vreme u srednjoj sam samo njih slusao. :muzika:
By LeDeNa_
Originally posted by Ash Crimson
Originally posted by LeDeNa_

[...] Ništa me ne sprečava da ponosno konstatujem da sam ihaj od kad znao i za Aberdin u američkoj saveznoj državi Sijetl (odakle je Kurt Kobejn). Ništa, sem savesti, [...]
I cinjenice da Sijetl nije savezna drzava, nego grad u drzavi Vasington.
Piše: Branislav Zukić

Samo sam njega citirala.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Armand

Potpuno sam ravnodušan.
mislim da nema potrebe da se spushtash na taj nivo
i ne vidim shta ti je kristina skrivila...
By Orion
Od svih pesama koje je posvetila njemu ovu najviše volim:

''

Hey you, you're way ahead of me
You're drunk on apathy
You burned right out
Hey you, you're just a cripple now
They sell for millions now
They sold you out

I had to tell them you were gone
I had to tell them they were wrong
And now they're playing your song

Hey you, don't take it out on me
You're bored on apathy
You burned right out
Hey you, so bored and cynical
It's fucking wonderful, they sold you out

Oh, they've bought and sold it all it's gone
They've taken it and built a mall
And now they're playing your song

Oooh, their innocence tastes like candy, yeah
Get so fat on it, it's a tragedy, yeah
Oooh, I can help you come to me yeah
Just bring your innocence to me, yeah

Hey you, don't you dare blame me
You trusted everything
They sold you out
It's just so mean and cruel
They sold you out
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by spliff
Originally posted by Armand

Potpuno sam ravnodušan.
mislim da nema potrebe da se spushtash na taj nivo
i ne vidim shta ti je kristina skrivila...
Ne iznenađuje da je dirrty razumeo moj post kao "usmeren protiv Kristine" , ti iznenađuješ.
I da, ispravi prezime u naslovu.
:zoran52:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!