Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Anonymus
Videh na nekoj od prethodnih stranica da je bila neka diskusija o poslednjem singlu, ali nekako mislim da zaslužuju jedan topic za sebe.

Dakle, Pet Shop Boys. Ukratko, mislim da su fantastični. Po meni, njihova pop muzika ima određenu prefinjenost koja izostaje kod većine današnjih izvođača koji operišu u okviru istog žanra. Jednostavno mi je kod njih sve tako pažljivo i brižljivo isplanirano, producirano i upakovano da je skoro nemoguće ne uživati. Neil Tennant je odličan tekstopisac, a ujedno mi se i veoma sviđa kako peva (mada mi je sasvim jasno da njegov tanušan glasić nije baš svima po ukusu). A budući da sam oduvek voleo eletronsku muziku, zanimljivo mi je da čujem kako su sa svakim novim albumom unapređivali i osavremenjivali svoju početnu formulu.

Svi njihovi albumi mi se sviđaju, manje ili više, ali ipak moram izdvojiti tzv. "Sveto trojstvo": Behaviour-Very-Fundamental. Mogu uvek da ih slušam i uvek su mi podjednako zanimljivi.

Ima li još neko ko je zaluđen kao ja? :D
By RuznaGlupaZla
Volim slušati.
Povezujem njihovu muziku sa djevojkom koju sam nekad jako voljela.
''
Korisnikov avatar
By onrepeat
Najbolji pop bend ikada do 1992. Please, Actually, Introspective (moj apsolutni favorit), Behaviour - svi brilijantni. Posle toga, imali su povremene ispade fenomenalnosti, ali imperijalna faza je prošla.

Ja sam verovatno jedan od 3 čoveka na svetu koji obožava Home and Dry.
Korisnikov avatar
By Anonymus
^ Dobra dobra.

''

Mislim da je ovo jedna od mojih omiljenih pesama, ne samo njihovih nego uopšte. Inače mi se čini da Fundamental album nije baš bio toplo primljen od strane kritike, što mi ne ulazi u glavu. Meni je to možda i omiljen njihov album, imao je odlične singlove ali su i ostale pesme bile istog kalibra, pogotovo "Twentieth century" i "Psychological".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!