Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Novi (i ujedno debitantski) album Nicole Scherzinger izlazi za 4 dana, a do sada su sa istog, koji će nositi naziv "Killer Love", objavljena 2 singla - dole postavljeni "Poison" i "Don't Hold Your Breath" :) Što se tiče ostalih pesama, do sada su procurele samo 2 numere koje će biti na albumu - istoimena pesma "Killer Love" i "Club Banger Nation".

Ja lično smatram da je Nicole jedna od najperspektivnijih, ali i najpotcenjenijih izvođača današnjice. Što se novih pesama tiče, "Don't Hold Your Breath" je definitivno moj favorit! :awesome:

Poison (2010)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9joqPp3p ... ure=relmfu[/youtube]

Don't Hold Your Breath (2011)

''
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
A Cold nije sa tog debitantskog albuma ili? Cold mi se ipak najviše sviđa :)
Korisnikov avatar
By Loreley
Originally posted by Dear Lucy

A Cold nije sa tog debitantskog albuma ili? Cold mi se ipak najviše sviđa :)
Zamisli kad su odlučili da "Cold" ne stave na album! :kletva: Degenerici... Ja sam poludela kada sam saznala. Jedna od njenih najboljih pesama, ubedljivo.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Pesma "Killer Love" obećava... :love: :love: :love:

There you go breaking me
Then you go building me
It hurts so good
You keep me coming for more
It's taking over me
It's sick how you're controlling me
It hurt's so good
You keep me dying for more
Over this killer love,
(Oh-oh-oh-oh)
Over this killer love,
(Oh-oh-oh-oh)
Over this killer love.
Korisnikov avatar
By erkondisn
zadnje 2 godine ima skroz odlicno produciranih i zaraznih top40 stvari, singlovi od nicole su takodjer medju njima :D
Korisnikov avatar
By Timothy
Po najavnim singlovima čini mi se da bi album mogao čak da ispadne odličan!
Korisnikov avatar
By Gabriel
ja volim sve ove pevaljke, ali pocinje vise da mi skachu po zivcima sa ovom muzikum i premodulisanim glasom...sada su mi svi glasovi postali isti, manje-vise...bas mi bzvz :protest:
Korisnikov avatar
By Gabriel
pa nije...sad je moderno da svako snimi album(solo) a i dalje su u grupama. . tako radi fergie tako i nicole...
Korisnikov avatar
By Timothy
Nisam upućen, ali mislim da je Nicole davno digla ruke od grupe.
Korisnikov avatar
By Madonna
verovatno će mi se dopasti jednog dana:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Loreley
Originally posted by Timothy

Nisam upućen, ali mislim da je Nicole davno digla ruke od grupe.
Jeste... Grupa "The Pussycat Dolls" se i zvanično raspala u Januaru 2011. odlaskom njenog poslednjeg člana - Nicole lično :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zanimljive su pesme, ali prolazi loše, baš loše.
Korisnikov avatar
By constantine
ja nikada nisam razumeo poentu ostalih devojaka u grupi nikol je pevala a ove ostale su po nesto zavijale
Korisnikov avatar
By Gabriel
pa nisu sve pevaljke...pevacice su samo ona crvena nicole i melodi ne znam kako se pise...to je ona sto je slatka kao secer :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by constantine

ja nikada nisam razumeo poentu ostalih devojaka u grupi nikol je pevala a ove ostale su po nesto zavijale
pa mislim zato sto su one prvenstveno pocele tradicionalna plesna skupina? a i cinjenicu da je jedina nicole pjevala...

no meni je uvijek bila hit ona 'the ugly one from the PCD' :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Evo preslusavam album...nije los, ali nisam odusevljen.
Korisnikov avatar
By V25
Ni ja nisam oduševljen. Već se zna da u USA neće ni izaći. Može da izbaci još dva single-a i to su "Wet" i "Club Banger Nation" i to joj je to. U UK će biti popularna, ali umereno. "Poison" joj je dospeo do mesta #3, a "Don't Hold Your Breath" se bori za mesto #1, koje do nedelje verovatno neće dobiti. Nekako. Baš se vidi da je nabacala pesme koje su snimane iz različitih perioda, od 2006. pa na ovamo. Neke su potpuno neupotrebljive. Nekako, sve mi je bilo jasno kada sam video da se među 14 pesama našao remix "Heartbeat". Ako ovo pređe prodaju od 100,000 globalno, ubijte me. Ni RedOne joj nije pomogao da postane zvezda, mada je mogla. Ne mogu da zaključim šta tu tačno nedostaje, ali negde debelo greši u koracima. A omot za album je kriminalan...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
I meni ONO nešto fali, mada album u principu nije loš. Što se tiće singlova, pored "Wet" i "Club Banger Nation", može da izbaci i "Killer Love"...
:)
Korisnikov avatar
By V25
Ona ovaj album NE SME da pusti u USA. Tržište je toliko surovo i njoj nenaklonjeno da će je samleti. Ako uopšte planira USA karijeru, natrag u studio sa RedOne-om i još dosta club banger pesama, i balade isključivo a la "Stick with u" ili "Halo" iz PCD perioda. Ovaj album je baš prilagođen Evropi i nijedna pesma ne bi daleko dogurala u USA, sem možda "Club banger nation". "Poison" su pokušali u novembru da "serviraju" na radio stanice i nijedna se nije upecala. Ali nijedna. Doživela je gori fijasko nego sa "Whatever you like" i "Baby Love" i da se "bruka" ne bi ponavljala otkazali su zvanično izdavanje single-a na teritoriji USA. Sa sličnim problemom se suočava Kelly Rowland.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
I ja se bojim da bi puštanjem albuma u USA, pokopala sebe. Ne znam, meni je ovaj album solidan, ali mi kao što sam već napisao, ONO nešto fali...a šta, ne znam ni sam...
:shrug:

Što se tiče pesama "Halo" i "Stickwitu", to su zaista predivne balade.
:)
Korisnikov avatar
By Timothy
Solidan pop album, ok sve u svemu, singlovi su digli buku, evo sad joj je i drugi singl broj jedan u UK, pa moguće da će i album dobro proći naravno samo u UK, ali kontam da bi i time Nicole bila vrlo zadovoljna.
Korisnikov avatar
By V25
Da, ovo što je single #1 u UK će pomoći prodaji albuma, koja opet, naslućujem, neće biti epohalna, ali barem je na jednom od dva glavna muzička tržišta zvezda.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Viktor Vilotijević

Ni ja nisam oduševljen. Već se zna da u USA neće ni izaći. Može da izbaci još dva single-a i to su "Wet" i "Club Banger Nation" i to joj je to. U UK će biti popularna, ali umereno. "Poison" joj je dospeo do mesta #3, a "Don't Hold Your Breath" se bori za mesto #1, koje do nedelje verovatno neće dobiti. Nekako. Baš se vidi da je nabacala pesme koje su snimane iz različitih perioda, od 2006. pa na ovamo. Neke su potpuno neupotrebljive. Nekako, sve mi je bilo jasno kada sam video da se među 14 pesama našao remix "Heartbeat". Ako ovo pređe prodaju od 100,000 globalno, ubijte me. Ni RedOne joj nije pomogao da postane zvezda, mada je mogla. Ne mogu da zaključim šta tu tačno nedostaje, ali negde debelo greši u koracima. A omot za album je kriminalan...
Ona ovaj album NE SME da pusti u USA. Tržište je toliko surovo i njoj nenaklonjeno da će je samleti. Ako uopšte planira USA karijeru, natrag u studio sa RedOne-om i još dosta club banger pesama, i balade isključivo a la "Stick with u" ili "Halo" iz PCD perioda. Ovaj album je baš prilagođen Evropi i nijedna pesma ne bi daleko dogurala u USA, sem možda "Club banger nation". "Poison" su pokušali u novembru da "serviraju" na radio stanice i nijedna se nije upecala. Ali nijedna. Doživela je gori fijasko nego sa "Whatever you like" i "Baby Love" i da se "bruka" ne bi ponavljala otkazali su zvanično izdavanje single-a na teritoriji USA. Sa sličnim problemom se suočava Kelly Rowland.
:hypno:
Korisnikov avatar
By follow-my-heart
nicol je odlicna, prezgodna, ribetina je u full-u :D ... inace zna li se da li je album izasao jer sam trazio da ga bar skinem sa neta ako ne mogu da ga kupim?
Korisnikov avatar
By Loreley
Originally posted by follow-my-heart

nicol je odlicna, prezgodna, ribetina je u full-u :D ... inace zna li se da li je album izasao jer sam trazio da ga bar skinem sa neta ako ne mogu da ga kupim?
Pa jeste izašao... Još pre mesec dana :)
Korisnikov avatar
By follow-my-heart
mislio sam na nasem trzistu da li se pojavio, posto kod nas kasni ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!