Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
Pop dens grupa "Tap 011" posle pauze od 12 godina okupiće se ponovo povodom koncerta koji su za 1. april najavili u Beogradskoj areni!

Slika

Naime, gostujući u jutarnjem programu RTV Pink Goca Tržan, Ivana Peters, Milan Bojanić, Đorđe Pajović i Petar Stupar, potvrdili su medijska nagađanja o njihovom "reunionu".
- Nije šala, koncert smo zakazali za 1. april, i zvaće se "Taprililili". Pre mesec dana pozvao me je Dejan Petričević, direktor Beogradske arene i upitao šta mislim o koncertu ponovo ujedinjenih "tapovaca". Kontaktirao sam ostale i video da nemaju ništa protiv... - rekao je Milan Bojanić, autor brojnih hitova grupe od "Bunde", do čuvenih "Gaća"...
Istog dana, članovi grupe su održali prilično posećenu konferenciju za novinare gde su između ostalog rekli da je do ideje o okupljanju došlo spontano, da je to tad i nikad više, da će objaviti album najvećih hitova kao i DVD sa koncerta, i pozvali svoje fanove da dođu povedu decu i uživaju u dva i po sata kvalitetnog programa!
Neke pesme će biti izvedene u originalnom izdanju, a neke u modernijim aranžmanima, međutim ono što će mnoge razočarati je to što, za sad, kako je autor pesama grupe Milan izjavio, neće biti novih pesama - jer nije napisao ni jednu! Ni Goca i Ivana neće pevati pesme koje su snimale tokom svojih karijera van "Tap 011".

Uprkos pričama o raskolu i nepomirljivim razlikama, dva najintrigantnija ženska vokala sa ovih prostora udružiće se još jednom i podsetiti na neverovatan uspeh grupe Tap 011 devedesetih godina.
Da bi spektakl bio što potpuniji, Tapovci su se pobrinuli da angažuju veliki broj vrsnih muzičara koji će ih na koncertu pratiti, najmoderniju produkciju (zvuk, svetlo…) i puno iznenađenja.
"Tap 011" je definitivno bend koji je obeležio ’90.te. Nijedna žurka nije bila moguća bez nekog od hita Tapovca. Vrapci, Bunda, Komšinica Mica, Sanjaj me, Okreni 95, Laži me, Lujka samo su neke od pesama kojima su žarili i palili.

Slika

juuupiiii :dance:

''
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uB9gO8u7 ... re=related[/youtube]
''
''

izvor

hocete da idete?

sta mislite kolko ce da kosta karta?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pored Goce koja se dovela u red pomoću Survivor-a, svi ostali se raspadaju :pokazuje:

Bolje da su snimili novi album, pa onda napravili koncert, ovako ne kapiram poentu.

''

:love:
Korisnikov avatar
By EYA
iiiii idemoooooooooo :kolo:

to se ne propusta ! :yay:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A šta je sa poslednjim albumom il' 2, gde su pevale one druge 2 kokoške?
Korisnikov avatar
By Mars
Ono na slikama GOCA TRŽAN?!?

Koja je to verzija fotošopa, na kolko procesora to radi?!?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mars, dovela se u red, nikada nije bolje izgledala.
Izgleda tako i u studiju.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma videh ja komentar, Survivor, izgladnjivanje, fit...al mi za facu nije jasno.

Daj da idem ja na pusto ostrvo...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma kilo šminke svakako pomaže, ali dobra linija utiče i na oblik face.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mars

Ono na slikama GOCA TRŽAN?!?

Koja je to verzija fotošopa, na kolko procesora to radi?!?
ma nema sanse da je to trzanka.

ot/ couldnt care less
Korisnikov avatar
By Mars
Samo da ne prođu kao Spajsice na njihovom pokušaju okupljanja prošle godine.

Baš brinem.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by unic0rn

ma nema sanse da je to trzanka.
Slušaj ti mene: neka ona ZAISTA izgleda onako kao na slikama gore.

Onog trenutka čim otvori usta i krene da sere...nešto o nečemu - čarolija će da nestane.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Goca Trzan ce dobiti batine ako ikada na ulici sretne colorada...and that is a fact...
Korisnikov avatar
By Mars
...ja bih baš išao da skačem na Negative

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Negativ je cool, a i Goca je imala nekoliko dobrih pesama u svojoj solo karijeri.

Istina, kad otvori usta i krene da kenja "brate..." :bljak:

Mogli bi da pevaju i neke Dr. Iggy hitove, kad mu je već Ivana pevala na prvih par albuma :love:

Kada bi izostala ova 3 mamlaza, došao bih na koncert.
Korisnikov avatar
By walt333
Ah koliko su se pljuvali i proyivali međusobno, a sada će da prave koncert i svi će da se vole i lizaće bulje jednim drugima i garant će na kraju da puste i po koju suzu za dobra stra vremena. Ah taj miris novca. :radosnice:

Naravno da ne idem.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by walt333

Ah koliko su se pljuvali i proyivali međusobno, a sada će da prave koncert i svi će da se vole i lizaće bulje jednim drugima i garant će na kraju da puste i po koju suzu za dobra stra vremena. Ah taj miris novca. :radosnice:

Naravno da ne idem.
:shamar:
Korisnikov avatar
By IriS
meni vitezovi obećali da će da me vode, i ja se uljuljkala u tom obećanju :andjelak:
Korisnikov avatar
By IriS
kakvi hejteri..ijuuuu

ja ću da idem da slušam Ivanu i Gordan kako pevaju... kao što sam jednom već uradila (pre 15 godina)... i boli me klića napupeli da li su se svađali ili nisu :hand:
idem da džuskam :dance:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!