Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
e ne zna mništa večeras, ne znam ni što ne spavam sad :D :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa idi spavaj ! a ne da mi spamujes po temi :shamar:
Korisnikov avatar
By Blady
:lol: Nije to bilo za tebe, vec za ultru :lol:
Korisnikov avatar
By bu
ahaha nisam provalila da je tema postavljena u muzici..reko pocela pljacka foruma..tastature podignite gore..svi na pod..hah
Korisnikov avatar
By pochi
ja vise volim zoju u lira vega. ''
cao nevenaaaa
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ne volim ih. tj.muzika mi je ql, ali ostalo... jedino tu pesmu "cao nevena" mogu da svarim, ali bih menjala ime. "lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Prvi put slusam sad njihove pesme i baaaas mi se dopadaju! :shocked:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
slusala sam ih na zrenjaninskim danima piva. ja sam se NALJUTILA koliko su oni bili dosadni! ta devojka je nesto najiritantnije sto sam videla u poslednjih....dugo vremena.....

muzika mi je samo bleda...

iskreno.
Korisnikov avatar
By Timothy
^Očigledno da si bila na pogrešnom nastupu, ne znam, ja sam bio na tri njihova i svaki put je bilo epic, uvek su uspeli da podignu masu....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u principu, postoji nekoliko tih bendova novijih (uslovno receno) ciju ja muziku uopste ne razlikujem...sto ne znaci mnogo...znaci samo da na mene ne ostavlja utisak...oni su definitivno u toj grupi...

moguce da sam bila na pogresnom nastupu....ali ovaj put je ta pevacica uspela "single-handedly" da od mene, koja sam bila ravnodusna prema njenoj muzici, napravi nekoga kome se stomak okrece....da mi neko pricao da cu BAJAGU da docekam kao ozeblo sunce...

a cak sam bila raspolozena! i to jako!
Korisnikov avatar
By Timothy
Pazi, neću da kažem da su savršeni, vrlo moguće da su na nekom nastupu i omanuli, ali opet ne verujem da su bili toliko katastrofalni..............možda jednostavno ti ne leži taj tip muzike........
Mešanje bendova je donekle i za očekivati, pošto jel', nisu još ni izdali prvi album, nisu se pošteno ni izgradili, ali opet ti isti benodovi su verovatno jedino što slušam od domaće muzike.....
Korisnikov avatar
By Timothy
Izašao je i ceo album!!!
Mada koliko sam video tracklist, album je bukvalno kompilacija singlova, možda dve-tri pesme nove, što je donekle i logično jer se na album čekalo dve godine.
No svakako, kupujte domaće i podržite bend!!!
Korisnikov avatar
By now_pictured
ja sam bas kupio pre dva dana albuma, cover i sve je bas kul. dopada mi se dizajn. :)
Korisnikov avatar
By woundedrhymes
Za mene je SNP! najbolji domaci bend. Album 'Prvi!' je nesto sto u Srbiji nije bilo, i sve pesme su razlicite i posebne.
Tri puta sam ih video uzivo i ne mogu reci da se toliko razlikuju od studio pesmica.
Bojana je zakon :lol:
Korisnikov avatar
By Pauceti
imaju reklamu na flopovima rizla koje kupujem :wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!