Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By wizzy
Cudim se cudu da na nasem forurmu nema jos ove teme. Znam da je zestok stereotip GAYEVI I EVROVIZIJA, ali ja bas volim sav taj cirkus, zanimljive nastupe, vecnu trku ko ce da napravi bolju scenografiju... Morate priznati da pored svega toga na Evoviziji uvek budu super pevaci (vecina sigurno). A i uvek ima super pesmica za mesanje guzom:vrcka:
Za sada su izabrani predstavnici Svajcarske, Albanije, Rumunije i Turske (Turci jos nemaju pesmu).

''
''
''

Svajcarci igraju u fazonu-corni fazon proslogodisnjeg pobednika. Nece daleko stici...
Albanci svake godine standardni. Pevacica ima super glas i neku cudnu energiju, a i pesma mi se svidja, mada ce verovatno pevati na engleskom...
Rumunija Pesmica-ne idemo u finale 100%! p.s. Sta mislite jel "singer" nas? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Incubus
Mene to smara do jaja, a i taman je u maju kada nema šanse da sam kod kuće
Korisnikov avatar
By wizzy
Spank me better you SLUT!:cul:
Korisnikov avatar
By Madonna
a kako ti saznaš ko ima koju pesmu i da turska još nema pesmu, jel ima neki sajt ili :kopanos:
Korisnikov avatar
By wizzy
Datumi: polufinala 10. i 12. maja, a finale 14.
Korisnikov avatar
By Burak
Nema evrovizije, a da se ne pojavi neko "sumnjive" seksualne orjentacije, pa se onda mi forumari ovdje na nož grebemo i grizemo oko toga Da li su Milan Stankovic, Sakis Rouvas, Dima Bilan gay i je li Mara Seriff lez.
Iz svega ovoga vidimo da.. DOK JE GEJSTVA, BIĆE I EVROVIZIJE. :opacupa:
By alexandermagic
Zamolio bih da se naziv mog rodnog grada piše onako kako treba - Düsseldorf. :evil:

Pretpostavljam da su mi majka i otac presretni što se natjecanje održava kod njih. Meni je to sranje neinteresantno.
Korisnikov avatar
By wizzy
Originally posted by alexandermagic

Zamolio bih da se naziv mog rodnog grada piše onako kako treba - Düsseldorf. :evil:

Pretpostavljam da su mi majka i otac presretni što se natjecanje održava kod njih. Meni je to sranje neinteresantno.
SORRY, ja sam i planirao da ga stavim u originalnom izvodjenju, ali je pravi srpski patriota u meni proradio pa je doslo do posrbljavanja... Mada kako je tako je samo nek je veselo!:)
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
esam ja nesto sanjala ili se Italija ukljucuje ove godine?
Korisnikov avatar
By wizzy
Nije san vec java. Italija se od ove godine ponovo takmici na Evroviziji, pa umesto velike cetvorke imamo veliku petorku-u prevodu ide direktno u finale.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja se zadnjih par ESCa jednostavno ne sjećam. Uvijek se skupimo kod nekog, otvorimo par flaša nekog alkohola i dok se dođe do negdje desete pjesme mi već pjani :D
By loreenche
Ah da... Eurovision... Naravno, krš i lom... Ove sve pesme već znam, ali jedva čekam da vidim šta će to Dino Merlin da odabere... Čudo Grčka još nema predstavnika... ;) ;) ;)
Korisnikov avatar
By wizzy
Grci biraju svog predstavnika sredinom januara.
Korisnikov avatar
By wizzy
RTS je objavio da ce pesme (a verovatno i pevace/pevacice) za ovogodisnji Eurosong birati muzicko-porodicni trio Kovac. Svako od njih, Kornelije, Kristina i Aleksandra, komponuje samostalno po jednu pesmu, od kojih u direktnom prenosu 28. februara u 21h na prvom kanalu RTS-a, gledaoci biraju pobednicku. Ne bih da me neko pogresno shvati, oni jesu super talentovani i sve to, ali mislim rodjaci, da nama bre treba nesto brze, da sevne neka "butka" kad vec ono Bregino "i mi geja za Evropu imamo nije proslo", mislim konzervativna mnogo ta Jevropa, sad lepo posaljemo konacno Anu Rom-ja, rom-ti, pa cemo sigurno daleko da doguramo. :smilegrin:
By Sixto
I tako se Beozivija pretvorila u privatnu prciju par pojedinaca koji se rotiraju do besvesti. Jebali ih Kovacevi svo troje o mom trosku!
Korisnikov avatar
By wizzy
Originally posted by Sixto

I tako se Beozivija pretvorila u privatnu prciju par pojedinaca koji se rotiraju do besvesti. Jebali ih Kovacevi svo troje o mom trosku!
Aj bar da je Beovizija "ziva" ona je donela bar neke rezultate, a i skandale pa je bilo i zanimljivo. Ovo sad je dobro samo za uspavljivanje, a ne sumljam da ce gore pomenuti trojac sa kormilarom onom Susom u tome garantovano uspeti.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Zar ESC nije tema za Trash? :boxer:

Usput budi receno prve tri izabrane pesme su tesko njesra :D
Korisnikov avatar
By Burak
Zar Švajcarsku ne predstavlja Goga Sekulić sa pjesmom No no no?! To sam na forumu načuo. :peva:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ovaj sistem tri pa jedan se nije pokazao kao los.
Ruku na srce, Brega je napravio tri pesme koje su bile veoma slusane tokom cele godine.
Jeste da je lepse da imamo festival i vise izvodjaca/pesama, ali takva je ekonomska situacija i ko zna kakav bi kvalitet bio.

Trio Kovac mi zvuci kao dram team. Zapravo, najbolje bi bilo da ih izvodi Aleksandra...
ili Frajle koje su moj tipp za 2011 :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!