Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Kada sam je prvi put cuo pomislio sam - GaGa wannabe. Medjutim, danas je gotovo nemoguce napraviti nesto potpuno originalno i sa tim sam se pomirio. Natalia je pevacica/glumica britanskog porekla i predstavlja najnoviji projekat muzickog maga Will.I.Am-a. Njen prvi singl Mirrors je objavljen jos u avgustu a spot se pojavio tek krajem novembra. U pitanju je catchy synth-pop pesmica sa pomalo kinky stihovima. Kuzim da se dosta radilo na tom nekom shock efektu kako bi se privukla paznja publike i sto se mene tice uspelo je :D

''

Album prvenac, Perfectionist, bi trebalo da izadje pocetkom naredne godine a kao potencijalni drugi singl se pominje pesma Wonderland, koja je trenutno moj favorit :)

''
:love:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Slušam Nataliu već od jula, ima catchy pesme, ali ništa novo...
Korisnikov avatar
By Mars
Mene oduševljavaju ove riHanine boje sa tvog avatara...
Korisnikov avatar
By wizzy
Opet si me preduhitrio sa temom i ja sam hteo da pisem o Killsici... :) You're like my music tween brother and it's spooky... :) Killsica i jeste GaGa 2, ista im je i izdavacka kuca Interscope, mada nisam znao da je Nata Will-I-Am-ovo cedo. Iako fura kao drugaciji, dark-pop fazon, Zombi, sama navodno pise svoje pesme (kao i GaGa) i rezira spotove ipak ne nudi nista novo i mislim da ce se u prezasicenom moru GaGinih klonova tesko izboriti za svoje mesto. Spot za Mirrors mi je cool... mada broj pregleda govori dovoljno...
Korisnikov avatar
By Timothy
Pošto će jel uskoro album da joj izađe tačnije 1. aprila rekoh da malo oživim temu :)
Evo ga trejler za Wonderland

''

I preview albuma

''

Meni se njena pojava sviđa, muzika ništa posebno, klasičan zarazni pop.
Korisnikov avatar
By Madonna
šta znam, ok je. javim se ponovo ako me opsedne
Korisnikov avatar
By gossip
meni se svidja novi album :) nije los :) Break You Hard :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
ok, mirrors is SOFREAKINAWESUM :awesome: !!!!!

SHUTYOURMOUTH AND CLOSE THE DOOR
By loreenche
preslusaO saM sAmo zato jer je dospela na gay chARt... inAce ne bih... nije me se dojmila
Korisnikov avatar
By Madonna
controversy je do jaja. ovo novo me ne radi
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zarazne su pesme, ali bi bile mnogo moćnije u Gaginoj interpretaciji jer ima znatno jači vokal. Ovoj maloj muzika proguta glas, ne prija mi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!