Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By wizzy
Novi album RiRi LOUD, trebao bi GLASNO da pokaze da je ona i dalje slusana i da se i dalje nalazi na A-listi na kojoj joj je poziciju opasno "uzdrmala" moja voljena GaGane! :cvetduga: Zato je RiRi odlucila da se posle DARK faze vrati korenima i pokusa da ludim i veselim bitovima povrati slavu koju joj je doneo cuveni "kisobran". Da je u tome uspela, mhm, mozda delimicno. Vecina pesama puca na tu staru slavu, brz ritam, Only Girl in the World i S&M, prosaranim sa nekim sporijim r&b zvukom, What's My Name?, ali iako su prva dva singla super prosla na listama sirom sveta, Rihanna i dalje po meni nema mega hitove kao sto je vec pomenuti "Kisobran" ili Disturbia... Bilo kako bilo, LOUD je i vise nego solidan pop album za djuskanje i vrckanje guzama :vrcka: Moj favorit je Cheers iako se RiRi u nekim delovima "dernja" pa joj za live izvodjenje pomoc backup vokala ne gine, ali na to smo vec navikli.
P.S. Kad se Seki farba u crveno?:)
Korisnikov avatar
By Lux_bl
hh :) super recenzija :D

Meni je ona ,,dark'' faza bila dosta neprirodna za nju, jer sam ranije navikao na ,,The Music Of Sun'', ,,A Girl Like Me'', GGGB itd...
Drago mi je bilo cuti da se vraca pop, r'n'b korijenima, ali mi je bilo cudno da ce to tako ekspresno odraditi... Tako da nisam mnogo ocekivao od novog albuma. Svaka joj cast na tome sto nikako da predahne vec spaja uzastopnim singlovima albume, ali mozda upravo to u njima ubija kreativnost, inovativnost i x faktor koji kreira POTENCIJAL ZA HIT.
Jos nisam poslusao ostatak albuma, ali budem :D :D :D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
meni je trenutno najzanimljivija Who's That Chick. Dve verzije spota u reziji Akerlunda savrseno oslikavaju duh pesme :bouncy:
Korisnikov avatar
By wizzy
Tnx Lux. :) Odgledao sam obe verzije spota, koji je navodno neka reklama ili promo spot za neku kompaniju ili tako nesto i brzo je procureo na netu. RiRi je rekla da ga nece staviti na album, ali se on ipak nasao na njemu, manjak pesama ili dobro staro: sto vise to bolje, ko ce ga znati. Meni je Who's That Chick previse "autotunovana", mada nije losa...
By Hans
Album je užasan. Uz napore, mogao bih reći da je SM hit kao i The Only Girl. Sve ostalo... :mete:
Korisnikov avatar
By wizzy
Imala je bas nice nastup na AMA, bas mi se svideo onaj prelaz izmedju dve pesme... RiRi:discofever:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ima tema, ja otvorio.

Trenutno mi se sviđa Cheers.
By str00ja
Meni je nako, ok album. Vrtim S&M, Only Girl, Love the way you lie, a ponajvise Man Down, kako bre niko ne primecuje tu pesmu? Meni je ne samo najbolja na albumu, nego jedna od naj pesama koje sam cuo ove godine, bukvalno sam zinuo dok sam je prvi put slusao, bas mi kul kresti u njoj i svidja mi se sto izigrava rege, i kul joj je taj dzamejka akcenat. Mnogo mi je zarazna pesma. Ja kontam da bi bas bila fora da je izbaci za singl, mislim da bi dobro prosla, bar da se ja pitam.
Korisnikov avatar
By Kittrie
nisam preslusala,
pokupicu puna pozitivnih predrasuda. :love:

btw. i jok, ja sam slusana, a ne ona :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Anhedonie

Slika
:smeh: :smeh:

ont:

skinuo poodavno, a evo tek sad poče da me vata :hypno:

so far i like:

S&M 4,5
What's My Name? 5
Cheers 3,5
Fading 5

Only Goril sam slušao i pre pa mi je sad smor

Raining Men 5++++ :eya:
Complicated 4,5

ostale me još nisu...
Korisnikov avatar
By wizzy
Originally posted by str00ja

Meni je nako, ok album. Vrtim S&M, Only Girl, Love the way you lie, a ponajvise Man Down, kako bre niko ne primecuje tu pesmu? Meni je ne samo najbolja na albumu, nego jedna od naj pesama koje sam cuo ove godine, bukvalno sam zinuo dok sam je prvi put slusao, bas mi kul kresti u njoj i svidja mi se sto izigrava rege, i kul joj je taj dzamejka akcenat. Mnogo mi je zarazna pesma. Ja kontam da bi bas bila fora da je izbaci za singl, mislim da bi dobro prosla, bar da se ja pitam.
E ja sam se bas sad nalozio na Man Down:eya: RiRi kresti samo tako I LIKE:wundy:
Korisnikov avatar
By zoom_zoom
Generalno ceo album je jako dobar, iako dosta komercijalniji od prethodnog. Moj favorit je California King (Bed), jer ima taj 'izmuceni' glas da iznese baladu. Zavisno od raspolozenja najvise slusam Man DOwn, Raining Man, S&M....Inace sledeci, treci singl sa albuma je pesma S&M, singl izdaje 25. januara, a spot se snima ovih dana, zajedno sa reklamom za njen novi parfem :) p.s. Uporedo gostuje na albumu Niki Minaj, na pesmi Fly za koju snimaju spot krajem meseca, pre nego sto ode u Australiju da zavrsi LastGirlOnTheEarth turneju :) ))) Too much info? Sorry, can't help myself :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Haw8xPLM ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By wizzy
Originally posted by zoom_zoom

Generalno ceo album je jako dobar, iako dosta komercijalniji od prethodnog. Moj favorit je California King (Bed), jer ima taj 'izmuceni' glas da iznese baladu. Zavisno od raspolozenja najvise slusam Man DOwn, Raining Man, S&M....Inace sledeci, treci singl sa albuma je pesma S&M, singl izdaje 25. januara, a spot se snima ovih dana, zajedno sa reklamom za njen novi parfem :) p.s. Uporedo gostuje na albumu Niki Minaj, na pesmi Fly za koju snimaju spot krajem meseca, pre nego sto ode u Australiju da zavrsi LastGirlOnTheEarth turneju :) ))) Too much info? Sorry, can't help myself :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Haw8xPLM ... re=related[/youtube]
There is no such thing like TOO MUCH INFO! Samo nas ti informisi;) btw ne svidja mi se ovo sa "velikoguznom" Minaj, such a waste of a good song title...
Korisnikov avatar
By zoom_zoom
Nzm, svidja mi se Rihannin deo, ona izvlaci pesmu. Ona se trenutno pojavljuje na sve strane, ali meni nikad nije previse. Prvi singl sa reizdanja David Guettinog albuma Who's That Chick konacno dobija pravi spot, treci po redu, koji bi trebalo da izadje ovih dana i na kom se naravno pojavljuje Rihanna. A ako nije 2muchInfo, evo jos jedan colabo, na novom albumu Kanye Westa, vrv ste culi...pesma je uradjena sa ukupno 12 pevaca (Drake, Elton John, Alicia Keys...), ali se uglavnom cuje Rihanna, jer ona peva refren. Meni jako dopadljiva pesma.

''
Korisnikov avatar
By wizzy
Originally posted by zoom_zoom

Nzm, svidja mi se Rihannin deo, ona izvlaci pesmu. Ona se trenutno pojavljuje na sve strane, ali meni nikad nije previse. Prvi singl sa reizdanja David Guettinog albuma Who's That Chick konacno dobija pravi spot, treci po redu, koji bi trebalo da izadje ovih dana i na kom se naravno pojavljuje Rihanna. A ako nije 2muchInfo, evo jos jedan colabo, na novom albumu Kanye Westa, vrv ste culi...pesma je uradjena sa ukupno 12 pevaca (Drake, Elton John, Alicia Keys...), ali se uglavnom cuje Rihanna, jer ona peva refren. Meni jako dopadljiva pesma.

''
Cuo sam odavno (God bless ILeaks:)) I like it:muzika:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Rihanna je u nedelju i zvanicno postala prva pevacica koja je u pet uzastopnih godina imala No.1 singl (u UK)

2007 Umbrella
2008 Take a Bow
2009 Run This Town
2010 Only Girl
2011 What's My Name

Inace, trenutno se cak tri njene pesme nalaze u UK top 10, What's My Name, Only Girl & Who's That Chick.
Korisnikov avatar
By Madonna
zar whos that chick nije na dejvidovom albUUUmu?
Korisnikov avatar
By gorilica
Ako je neko simbol hiperprodukcije, onda je to Rhianna. Imam utisak da stancuje albume na 6 meseci. Jos ne ispratim jedan period a ona je vec iskenjala nesto novo.
Malo mi je bezveze taj trip sa "povratkom korenima". Kao da se pojavila pre 20 a ne tek pre 6-7 godina.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Album joj je prodavaniji u UK nego USA, zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Zonche!
''

Iako pesmu jako volim, spot mi je glupav.
By str00ja
U, men je bas spot popravio utisak o pesmi, bolji mi je od Only Girl spota.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!