Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Slika

Šta vi mislite o ovoj lepoj mladoj dami, članici jednog od najuspešnijih girl bandova u UK-"Girls Aloud", koja iza sebe ima već dva uspešna solo albuma? Takođe, sudija je u show-u "X-Factor". Nije da sam oduševljen njenim muzičkim opusom kao solo izvođača, još manje grupe čija je članica bila, ali mi je i dalje nekako zanimljiva. U UK je nazivaju "nation's sweetheart" gde je svakako jedna od najvećih zvezda u protekle dve godine.

''

Slika
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Cheryl je gotivna ali sve pesme sem singlova su joj krsh. Pored singlova gotivim i Stand Up sa prvog albuma i The Loving Kind sa poslednjeg albuma Girls Aloud.

''

''
Korisnikov avatar
By EnRage
Simpatična mi je "Promise This", lako uđe u uho, a ova mi je isto OK, to je valjda s albuma i trebala bi biti singl:

''
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
promise this mi je najdebilnija pesma,a tek onaj ples u spotu...

obozavam cheryl jako mi je simpaticna i slatka.
al mi nije bas 'nation's sweetheart' pogotovo ne otkad je udarila onu crnkinju u nocnom klubu haha.tako je zovu jer ju je prevario onaj ashley 15 puta,pa im je zao.
btw nesto s njom mora da opasno nije u redu,cim ju je toliko varao.niko nije savrsen,al ona je blizu:D
By Hans
Dopada mi se ceo poslednji album. Lepa je.
Korisnikov avatar
By V25
Meni je ona jedna od najlepših žena.
Korisnikov avatar
By wizzy
Za razliku od GirlsALOUD i njihovih albuma, slazem se da su joj samo singlovi hitovi. Ovaj novi album je dosta losiji od proslog i jedine dve pesme koje lajkujem su vodeci singl Promise This i Waiting (moze da prodje), ostalo je sve krs! Ona je potpuna harizma, true sweetheart zato je i bila glavna u bendu u kojem je realno Nadin najvise i pevala, ali nije sve u glasovnim mogucnostima kao sto se da i videti...
Korisnikov avatar
By bas bleu
ah the kindness and the cheek dimples and the accent! music does not even come into the equation. luckily.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Beogradjanin18

jes.
prvo mi se dopala ona fight for this love. a onda sve sa 3 words.

pa sam se onda naložio na PROMISE THIS :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

i na kraju i like everything. flood sam najmanje voleo sa messy lil ra.. ali sad mi je wooow

but u cant hooold ooon to waaateeer it fills u up but never stays....... :drama:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Beogradjanin18

Da, i meni je. I skroz mi je super kao ziri u X factor-u, i onaj njen izgovor mi je meden. :love:

Ali to je sve. Ono sto ona peva ili pokusava me ostavlja potpuno apaticnom i nezainteresovanom za bilo sta novo ili "dalje" od nje.
Korisnikov avatar
By bern
Slatka i ima simpatičan akcenat. I to je to. :)
By Orion
imao kasno paljenje, drugi još nisam preslušao kako treba ali je zato ceo prvi album :love:
Korisnikov avatar
By Timothy
Cheryl mi je oduvek bila omiljena, mada sa drugim albumom je žestoko smorila, a čujem da su je i iz X-facotra šutnuli, baš joj je krenulo nizbrdo :(
Nadine je pukla sa albumom, mada ne mogu reći da li je bolji ili lošiji od onog što je Cheryl do sada izdala, jer ga još nisam ni poslušao....
I treća članica je krenula solo, Nicola...

''

Zvuči interesantno, jedva čekam da vidim kako će kompletan album ispasti...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
5 reasons to date a British Girl

1. her accent
2. the way she smiles
3. her accent
4. she is sexy
5. her accent

:love:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ne znam doticnu osim u ovoj pesmi i spotu i tu mi je SVE DOBRO !! :love:

''

posebno ples.. :love:

edit: jebeno je savrsena pesma za dens, ozbiljnije plesove, mtv trip, i naravno freestyle..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
COME ON OVER GHETTO BABY

iiii to bi bilo to. lepa je.
Korisnikov avatar
By Trilian
jako lepa... kad krene da priča ponekad moraš baš da se usredsrediš da bi je razumeo ali nije važno, slatka mi je još više zbog toga
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!