Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Slika

Nicole je konacno odlucila da joj solo karijera krene uzlaznom putanjom. Novi singl Poison izlazi 29. novembra i, iako mi na prvo slusanje nije bio nesto sad ne prestajem da ga slusam.

''

A mozete da poslusate i ovaj extra Radio Edit by Dave Aude :love:

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pevljiva je, mada i dalje mislim da neće uspeti solo.

Remix je posebno dobar.
Korisnikov avatar
By erkondisn
s obzirom da ga UK stanice odjednom vrte non stop, meni je vec usao u uho :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni je fantasticna pesma iako je spot totalno glupav.
Pesmu cekam od kad je procureo clip od 30sec. (drugarici sam isprao mozak, pizdi kad je pustim sad hahahah)
Korisnikov avatar
By wizzy
Pre ce biti da ce joj krenuti silaznom putanjom! Spot je just shit, pesma kao pesma not bad mada od mog omiljenog producenta RedOne-a se uvek ocekuje naj. Nema za nju solo karijere sigurno. PussyCat ostaje PussyCat...
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Super mi je Nicole i pjesma je odlicna, ali nekako i dalje imam osjecaj da nece uspjeti dovoljno da joj daju zeleno svjetlo za solo karijeru. Sve se bojim da to ne zavrsi kao prosli put, kad na kraju nisu objavili album jer singlovi nisu uspjeli.

Nekako sam stekao utisak da njoj u industriji NE zele da krene solo i onda se ona jadna stalno vraca Dolls-icama (koje su meni full cool takodje)... Ma to sve Timbalandova mafija hehe :sluske:
Korisnikov avatar
By V25
"Poison" je jedna od retkih pesama u USA koja nije uspela nikakav radio airplay da dobije. Nikakav. Zato je single za sada otkazan za US tržište.
Korisnikov avatar
By V25
Evo i nastupa sa X-Factora. Btw, pesma je #4 na UK iTunes-u.

''
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Bas sam sinoc gledao nastup i nije lose :)

Eto, kazem ja... Ne daju joj u USA i tacka...

Jedan od kriticara se usudio da detaljise razloge za dislajkovanje pjesme pa je rekao da nije dovoljno originalna da bude solo, da je bez Dolls-ica, koje su bile originalan koncept, ona 30% od umjetnika kakav treba biti da bi se probila jer snima istu muziku a pojavljuje se bez 4 (5) hot dodataka :zacepi:
However:
RedOne was interviewed by the BBC. In the interview he revealed he had been working on Scherzinger's album. "I just finished her album. Her last one never came out because it was collecting hamburgers, like fast food. One from McDonalds, one from Burger King, and so on. It tasted good, but it wasn't consistent. Her new record - people are really going to go crazy about it because it's the real her."

Let's hope he's right... :molise:
Korisnikov avatar
By V25
#1 na UK iTunes-u.
Korisnikov avatar
By V25
Potpuno je zanimljivo gledati kako su Kelly Rowland, Nicole Scherzinger i Kelis "zvezde" u Evropi, dok je njihova dalja USA karijera vrlo upitna.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Da, jako fascinantno. Odes iz Amerike gde te ne fermaju u UK gde si nb.1
Korisnikov avatar
By V25
Nakon nekoliko odlaganja album Kelly Rowland će u Evropi izaći 7.2.2011. , dok za US tržište ne postoje podaci. Scherzingerova je potvrdila da je ceo album radila sa RedOne-om, a ostatak detalja o ovom izdanju je nepoznat. Naslućujem da će i ona izbaciti album, makar za evropsko tržište, početkom godine.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
I Anastacia je dozivela slicnu sudbinu, prva tri albuma su bila nenormalno popularna u Evropi a preko bare je jedva uspevala da ugovori koncerte u njujorskim klubovima.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Anastacia je pritom pobednik prvog Idola u Americi...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Dirrty

Anastacia je pritom pobednik prvog Idola u Americi...
Pomeshao si je sa Kelly Clarkson, ona je pobedila u prvom americkom Idolu. Anastacia je ucestvovala u MTV talent show-u The Cut i bila je druga.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Aha, e pa onda me i ne čudi toliko njen neuspeh u USA... različita tržišta, različit ukus...

Što se tiče Nicole, tek je razumljivo.
Meni je ona antipatična, a uz to i ne ume baš da peva.
Korisnikov avatar
By Dirrty
To što peva bolje od mnogih, ne znači i da peva dobro.
U svakom slučaju boja glasa joj je nekako čudna, da ne kažem ružna, i teško se usklađuje sa muzikom.
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Mislim da je razlog to sto se ljudi u Evropi lakse loze na ,,Europop''/dance stvari, a prekobarce je tesko zadovoljiti necim jednostavnim...
Ma ko bi ga znao...

Uh, jedva cekam Kelly Rowland.... Pjesma Commander mi je zacinila ljeto :D
Korisnikov avatar
By V25
"Poison" je debitovao na mestu #3 u UK. Poprilično dobro. Da je pametna, sad bi izdala album, makar za evropsko tržište. Navodno, drugi single sledi u januaru, pa tek onda album.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije stvar u pameti koliko u muzičkoj industriji.
Ne bih rekao da se ona išta tu pita.
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Utisak pogoršava njena boja glasa koja nije baš za ovu pesmu...
Ako zanemarimo to, pesma je pevljiva, lako se pamti, melodija se pevuši i posle pesme, spot je prosečan... Više mi se sviđa stil koji je imala sa PCD, taj tip pop pesama na žalost više niko ne snima... Album neće biti promašaj zbog toga što ide po isprobanom receptu... Ono što je Timbaland bio pre par godina sada je RedOne... Proćiće i njegova era...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Prema poslednjim vestima sve clanice su napustile Pussycat Dolls i krenule solo. Now it's do or die for Nicole :)
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Jeste, ali je osnivacica i njihov guru Robin proljetos pronasla nove djevojke, sa kojima Nicole ove jeseni navodno snima novi materijal...
Originally posted by Innamoramento

Više mi se sviđa stil koji je imala sa PCD, taj tip pop pesama na žalost više niko ne snima... Album neće biti promašaj zbog toga što ide po isprobanom receptu... Ono što je Timbaland bio pre par godina sada je RedOne... Proćiće i njegova era...
Meni se najvise svidjao njihov stil na prvom albumu. Kad su bile dosta vise pod uticajem hip hop-a... lijepo je vidjeti djevojke u tom izdanju, a jos sexy... :D
I kasnije su bile ok, ali su radile sa previse ljudi pa su pomalo izgubili temu i pravac.

P.S. I miss Timbaland era... :(

Ali sto neko rece, to je sve do industrije... Malo izvodjaci imaju kreativne uloge u svom radu, sve zadaju diskografske kuce. Tek ako ostvare odredjeni uspjeh, dozvoljeno im je (opet ponekad) da biraju kako dalje.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Lux_bl

Jeste, ali je osnivacica i njihov guru Robin proljetos pronasla nove djevojke, sa kojima Nicole ove jeseni navodno snima novi materijal...

ja nadjoh ovo na mtv.co.uk
The Poison singer, who previously claimed that she "missed" performing with the Dolls, has decided to leave the girlband ahead of it's new line-up after members Kimberley Wyatt, Melody Thornton, Jessica Sutta and Ashley Roberts, also quit the group.

Speaking to News of the World, Scherzinger revealed: "We had our time. Some of the girls left the group. That was out of my hands. I wouldn't want to be in a group with other girls -- we were like a tight family."
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!