- 31 Jul 2010, 16:38
Dobila sam vazan zadatak. Trebalo bi da nekoliko noci pustam muziku u jednom klubu. Prosli put je to bila samo Rap muzika (underground, naravno, ne mtv hitichi
), ali covek je rekao da to pomesamo sledeceg puta s Trip Hopom i slicnom alternativnom muzikom i zaista da napravimo onako "trippy" atmosferu
Ali, ne bih bas da bustam ljudima chill out cisti, mislila sam da nahvatam sto vise grupa poput Massive Attack, Faithless, DJ Shadow, Big Softy i Morcheeba (tvrdje stvari, ne one akusticne
), tojest nesto sto je mesavina Trip Hopa i Rap-a, alternativne stvari, nesto sto bi Mos Def, Talib Kweli ili Common uradili.... hehe, znate na sta mislim?
Enivej, treba mi pomoc, jer se ovih dana pogubih u istrazivanju, nasla sam toliko toga meni novog ali isuvise razvodnjenog za klub....treba mi nesto jako, direktno.
Hvala puno unapred, sto pre mi treba, pa nadam se da cete pomoci
)
PS Znam da nije isuvise opsirno da bih napravila novu temu, ali, no matter, ovom forumu ionako fali tema o doticnoj muzici, pa mozemo svasta nauciti jedni od drugih

Ali, ne bih bas da bustam ljudima chill out cisti, mislila sam da nahvatam sto vise grupa poput Massive Attack, Faithless, DJ Shadow, Big Softy i Morcheeba (tvrdje stvari, ne one akusticne

Enivej, treba mi pomoc, jer se ovih dana pogubih u istrazivanju, nasla sam toliko toga meni novog ali isuvise razvodnjenog za klub....treba mi nesto jako, direktno.
Hvala puno unapred, sto pre mi treba, pa nadam se da cete pomoci

PS Znam da nije isuvise opsirno da bih napravila novu temu, ali, no matter, ovom forumu ionako fali tema o doticnoj muzici, pa mozemo svasta nauciti jedni od drugih