Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Speculum Columbae
Lepa i talentovana duša i esencija današnjeg (i ondašnjeg "90") (alternativnog) neosoula, koja smatra da taj pravac ne postoji.
Mekan i sofisticiran vokal, poređen sa Billie Holiday.
Pet studijskih albuma inspirisanih funk-om, jazz-om, groovy-jem, r'n'b-jem, etno zvucima Jamajke i Afrike, poznati meki organski zvuk, šarenoliki spotovi, ali i skorašnje suđenje jer je tek tako odlučila da se bez ikakve najave skine gola i hoda kroz porodični deo grada , alternativni filmovi...nema šta nije radila.
Dobrodošli u klub, fanovi!

Slika

''
Korisnikov avatar
By ultraviolet
in, in and in!

koliko ovde raznese, posle ovoga ne priznaješ marlija (oprostite fanovi, ako postojite ođe, zapravo)
''

''

savršene čil linije.

edit1.text: ko ne posluša no more trouble ćelava mu glava i kosa mu rasla dabogda neravnomerno k'o meni!
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ultraviolet

in, in and in!

koliko ovde raznese, posle ovoga ne priznaješ marlija (oprostite fanovi, ako postojite ođe, zapravo)
ima nas, nije da nema...
a shta mislish, priznaje li ga ona?
Korisnikov avatar
By ultraviolet
je l' ovo neko trik pitanje, mr spliff? :]]
na vreme uputih izvinjenje fanovima mr marlija, saves' mi je ćista! :P
By Ulix
Da se upišem u fan klub. :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
baaaaaaaaas je volim....sad sam jos normalna...pre nekig deset godina sam bila krajnje luda za njom jedno vreme
By Speculum Columbae
"They play it safe, are quick to assassinate what they do not understand. They move in packs ingesting more and more fear with every act of hate on one another. They feel most comfortable in groups, less guilt to swallow. They are us. This is what we have become. Afraid to respect the individual. A single person within a circumstance can move one to change. To love ourself. To evolve"
Monolog na kraju spota Window Seat
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
baš sam nedavno nabavio Return Of The Ankh i lagano ga slušam. prva dva albuma (aj dobro i WU) su mi bila mnogo lakša za slušati odjednom (a fantastični su i za :hopacupa: ), dok je New Amerykah više angažovan i treba ga slušati polako i pažljivo. mnogo je volim, ali mi nije za svaku priliku i raspoloženje.

btw, Window Seat je snimljen u dahu, skroz gerila - bez dozvole, ekipe i znanja bilo koga. ona i kamerman su bili na Dealey Plazi i imali su taj jedan pokušaj. kad se skinula uleteli su u kombi i pobegli. posle je dobila kaznu od $500 za remećenje javnog reda i mira (koju nije prihvatila). a inspiracija su joj bili Matt & Kim - "Lessons Learned", koji su se u tom spotu skidali goli na Times Square-u.

Eryku je u spotu ubio groupthink, a postoji u druga verzija spota "Window Seat (Reexamined)" koga interesuje.
Korisnikov avatar
By horus.
iju... tukjuttubistrejt iz bek...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
tek nedavno sam preslušala neke pesme... i sviđa mi se! :)
By Speculum Columbae
"They play it safe, are quick to assassinate what they do not understand. They move in packs ingesting more and more fear with every act of hate on one another. They feel most comfortable in groups, less guilt to swallow. They are us. This is what we have become. Afraid to respect the individual. A single person within a circumstance can move one to change. To love ourself. To evolve"

Divan monolog.

''

I'd like to dedicate this to all of the Creator's righteous children.
I have some food in my bag for you.
Not that edible food -- the food you eat?
No. I have some food for thought.
Since knowledge is infinite it has infinitely fell on me.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
u srednjoj sam bio zaljubljen u nju.

onda sam je full blokirao iz pamcenja i slusanja nekoliko godina, i od nedavno imam njenu diskografiju na kompu.
omiljena "apple tree" :love:
By Aven
Odlična je Erykah. Glazbenica koja objedinjuje ljude koji slušaju različite glazbene stilove.
Uz njen Baduizm live sam u srednjoj provela mnogo vožnji do glaz. akademije i natrag s prijateljem koji je svirao bass. Najčešće bi stavili Stay (pjesmu Chake Khan koju je obradila na tom albumu) na repeat i uživali. Slika

Ova pjesma mi je jedna od najdražih (ne samo njenih, nego općenito):

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!