Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Slika
Nipplepeople su novost na Hrvatskom glazbenom nebu i već su ga žestoko prodrmali sa prvim singlom Broj. Oni ne žele da se previše filozofira o njima već žele da ih se sluša. A najviše ih se slušalo na Plavom radiu gdje su zaredali nekoliko tjedana na prvom mjestu njihove domaće top ljestvice 9-erca. Prvi single im je u cijelosti realiziran u Zagrebu i zvuči kao perverzno veseli trip-hop na hrvatskom. Cura koja ga pjeva zove se Josipa i kažu da je pretežito urbana cura iz Stobreča. Singl im je u Londonu masterirao lik koji to inače radi za Massive Attack, Madonnu,Robbiea Williamsa…
Nipplepeople stvar “Broj” je i prvi singl s kompilacije “Yammat recordings 01” kroz koju će se osim novih stvari Yammata predstaviti još neka potpuno nova imena na HR glazbenoj sceni a već se pojavio i kao “čarobna plesna” stvar online albuma DOP recordsa.
http://www.last.fm/music/NipplePeople/+wiki

ko je fan? :-)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
I love it :D
Cuo sam na radiju vec tu pesmu sutra ali nisam imao pojma tko to izvodi......nikakva carobna jutea zaljubicu se sutra...zaljubicu se sutra....
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne znam koliko je tacno, ali valjda je pesmu ''sutra'' napisao pokojni Suba, po kom se zove jedan stejdz na exitu..
By *LoverBoy*
genijalni su. I SUTRA i BROJ su fantasticne pesme, jedva cekam da vidim dalji napredak nipplepeoplesa :P
Korisnikov avatar
By erkondisn
a ovako zvuce uzivo :D totalno kul i queer zurka :D

''
Korisnikov avatar
By lazarus
nazovi da me diraš bar / kad tamo ne briljiraš baš

Skoro da bude fatalna pjesma za mene...
Korisnikov avatar
By EnRage
Super su bili uživo, pjevali su čak i Ljupku Dimitrovsku :)
Korisnikov avatar
By Blady
Ako se nisam upisala ovde, upisujem se :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
zar ova tema ne postoji vec??

kao sto rekoh na nekom drugom mestu,
smorili su.
prvenstveno sa onom "mazohistickom himnom" - sutra - kako je jedna poznanica nazvala.
ko misli da je to optimisticna pesma.. ma, svaka mu se dala, kako god !! vec sam se po fejsu dovoljno prepirala oko znacenja pesme.

ali ako se dovoljno budem nadrndala, a paz'te, neispavana sam i puna obaveza, i ovde cu !!
ili ne, mrzi me.
By Sixto
SVE SI PRVA RADILA, DRUGARICE! :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by ns.happy

ova tema postoji odavno, draga...
jao, ko ce da se bakce s' datumima sad..

jes, odavno, ok.
a ja videla statusovu i odgovorila tamo prvo, pa se onda pojavi i ova.
dakle, u mojoj stvarnosti, ova tema je druga po redu. :lood:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!