Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Šta slušate?

Klasika
15
8%
Soundtracks
11
6%
Pop
21
11%
Rock
29
16%
Electro
15
8%
Tehno
9
5%
House
12
7%
Rep/Hip-Hop
4
2%
Metal
12
7%
Goth
4
2%
Jazz
14
8%
Latin
6
3%
RnB
10
5%
Blues
10
5%
Narodnjake
4
2%
Zabavnu domaću
7
4%
Korisnikov avatar
By Mage
Ne znam da li ima tema, ali baš me interesuje koliki procenat forumaša sluša koju vrstu muzike :) Znam da nisam stavio sve žanrove jer ih ima užasno puno tako da glasajte za najbliže :peace:

I da, zašto volite tu vrstu muzike koji volite? :)
By Ulix
Glasao sam ovako: jazz, blues, rock, klasika. Od ova četiri, poslednjih godina najviše slušam jazz i klasiku; rock i blues sam mnogo slušao ranije (osobito u srednjoj školi), ali mi to tek ponekad prija, mnogo mi više leži spontanost jazza nego galama rock muzike. :sarana:

Bilo bi lepo da si dodao i opciju "world music". To bi dobro opisalo i gomilu drugih stvari koje jako često slušam - Mariza, Misia, Paco de Lucia, Csík Zenekar, Márta Sebestyén, Zakir Hussain, itd.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa da, kažem ima dosta žanrova ko će ih sve navesti :)

Ont: goth, rock, soundtracks, metal, pop, tehno i haus :D

Ranije sam bio izraziti metalac/gotičar, ali sam vremenom proširio muzičke vidike :)
By Kragi
:smeh:
ala si se ti potrudio :smeh:
tema vec postoji inace, ali cemo ti oprostiti posto nije ovako dobro koncipirana :smeh:

slusam dosta toga :roll: ponajvise soul, pop, rock 80ih mada mi ni noviji nije stran. ostalo je nesto 'metala' iz nekih mojih faza iz proslosti kao i dobri instrumentali akusticne gitare :D
ovo je pretezno bio osvrt na stranu muziku mada je i sa domacom nesto slicno.
primetio sam recimo da volim dosta toga sto dolazi iz Britanije, uzasno postujem kant_autore, pored melodije volim da cujem/procitam i lep tekst :D I tako :)
Korisnikov avatar
By Darling
Glasala sam za Pop, Rock, Blues, Jazz i Metal. Rock i Metal mi podizu adrenalin :rock: , ostalo slusam kada mi nije do divljanja :giggle:
E, sad, to je ono sto najvise prija mom uhu, postoji puno pesama, koje ne spadaju u navedene zanrove, a dobre su.

Sto se "Ozbiljne muzike" tice, najvise volim romanticare, mada i to stvarno retko slusam.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
slusam svasta, a dosta toga ni ne znam u koji zanr spada, i verovatno ne bih mogla da se setim svega :retard:

pank mi u poslednje vreme najvise prija
Korisnikov avatar
By Darling
^ Pederu! :giggle:
:mazi:

Zaboravih da spomenem Latino i Haus, ali to mi je interesantnije da slusam u klubovima, nego kod kuce.
Korisnikov avatar
By Tungi
Rock uglavnom..Zatim jazz & blues,svidja mi se soul,a u poslednje vreme i disco remixi...
Korisnikov avatar
By Kejt
glasala sam techno, electro i rock

iako bih zapravo trebala otkaciti sve od navedenog, ali recimo da je ovakvo stanje lately

a zasto volim to sto volim?

zato sto volim da cujem rashrafljene, za nekoga verovatno neslushljive tonove, a toga najvise ima u elektronskoj muzici..... kad sam down ondak mi prija "secem vene" rock (ali i tada dominira nekonvencionalnost u izboru zvuka)
Korisnikov avatar
By spliff
rock, pop, r n'b i house

ne mogu da verujem da vodi rock
burak i danijela josh nisu glasovali. ochigledno

:snob:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Soundtracks
Pop
Rock
Tehno
Rep/Hip-Hop
RnB
Narodnjake
Zabavnu domaću
Korisnikov avatar
By zozefin st
u poslednje vreme mi najvise prija blues i kantri
Korisnikov avatar
By sofia
Klasika,Soundtracks,Rock,Jazz,Blues....
Korisnikov avatar
By Vespertine
klasiku sam propustio da uvrstim jer ima nekih dela koja mogu da slusham po ceo dan..

Pop, rock, electro, techno, soundtracks, house, R'n'B
Korisnikov avatar
By emo_haos_
electronica :hypno: electroclash :love: indietronica :hyper: electroclash....

ili ovako, copy paste moje tagove sa last.fm :awesome:

alternative ambient art-chic-electro-punk chillout chillwave daydream downtempo dream beat electro industrial electro industrial punk electroclash electronic electronica electropop electropunk electrosexual experimental experimental electronica female vocalists german german indie indie indie rock indietronica instrumental lovesick lovestruck neo-electro-punk neo-kunst-electro-punk post-glam psychodelic sensual sun-baked laid-back synth pop synth-based synthpop trip-hop warped and hazy

:hekla:
Korisnikov avatar
By svejedno
really hard to tell.

npr, ovo mi se dojmilo poslednje:

''

..

slusam dobru muziku. koje god vrste bila.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by svejedno

really hard to tell.

npr, ovo mi se dojmilo poslednje:

''

..

slusam dobru muziku. koje god vrste bila.
a ja ne vidim te u-tube umetke :/ kada bi pored i napisali ko sta :trep:

fcn IE
Korisnikov avatar
By svejedno
lazyboy - underwear goes inside the pants.
Korisnikov avatar
By svejedno
ja se ponovo navukao na queen i led zeppelin. ide to u talasima kod mene. nekad tricky, nekad coldcut, nekad queen, nekad lazyboy ,)
Korisnikov avatar
By Galateja
Glasala za opcije Jazz, Klasika, Soundtracks, mada, naravno, ima izvođača koji pripadaju raznorodnim pravcima koji mi mogu biti uhougodni.
Korisnikov avatar
By James.
Glasao sam za rock i metal. :rock:

Najcesce slusam rock, mada mogu da slusam i sve ostale vrste muzike.
By Swanheart
Klasika
Soundtracks
Pop
Electro
Jazz
Blues
Narodnjake
Zabavnu domaću

s tim sto najvise slusam Electro i Jazz
ostalo kad me "lupi" neko raspolozenje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!