Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By LeDeNa_
Slika

Nadam se da ih jos neko voli :)

.....Ono sto svakako treba naglasiti je da ni po cemu nisu klasican bend, niti njihova prica ima, u sebi, bilo sta standardno.
Njih niko nije stvorio osim njih samih - i publike, koja je prepoznala savrsen materijal za IDENTIFIKACIJU.

Nijedan udarac (od mnogih) nije ih oborio, nijedna kriza nije ih slomila.Preziveli su razne krugove pakla L.A.-a - od teskobnih prenocista, preko mracnih klubova, do "Under the bridge" - "ispod mosta" i nazad.

I tako, mnogo puta, sve dok nisu dosli u fazu BROJANJA KALORIJA U HOTELSKOM KEKSU - KULT ZDRAVLJA I OTVORENE VOLJE ZA ZIVOTOM ZAMENIO JE IVICU HEROINSKOG OVERDOUZA i ocajnicko udaranje u zidove soba u koje su sami sebe zatvarali.

Drugu priliku, kojoj se nisu nadali, ocigledno nisu imali nameru da propuste - DEFINITIVNIM ODBACIVANJEM IDEJE SPONTANOG SAMOUNISTENJA napravili su korak napred cije se posledice osecaju nakon "Stadium Arcadium"-a.

HRABRI, dvostruki album iz 2006-ste kojim je zavrseno jedno i zapoceto Novo poglavlje u njihovom razvoju.

U cemu je njihova tajna?

Zbog cega je ekipa ljudi koja - jedva da je uspevala da artikulise delice sopstvenih zivota, privukla paznju medija i tolikog broja NAJRAZLICITIJIH ljudi sirom sveta?

Slika

Sta je privlacno u coveku koji izmedju svoje jedanaeste i dvadesetcetvrte godine ni sekund nije bio straight, a posle prvog "uspesnog skidanja" nastavio sa heroinom vec posle dva meseca?

Ili u cinjenici da jedva da im je poslo za rukom da dva albuma sastave u istoj postavi?

Istinski fanovi shvataju.
Nema nikakve posebne tajne - Red Hot Chilli Peppers nikada nisu tvrdili da su nesto STO NISU.
Nikada se nisu trudili da se bilo kome dopadnu.

I NAJVAZNIJE OD SVEGA - nikada nisu imali nikakav problem sa javnim prikazivanjem sopstvenih slabosti, nisu se skrivali iza fasade moci u trenutcima kada su se jedva drzali na nogama.

Nista nisu skrivali, nista nisu ulepsavali......Nisu trazili nista!

Sve sto su dobili, a dobili su mnogo, rezultat je njihovog nesebicnog, potpuno iskrenog davanja onoga sto su imali da daju.

Mozda Entoni Kidis nije imao predispozicije za vrhunskog pevaca, ali je svoje sposobnosti, kolike god bile, razvio do maksimuma, uoblicavajuci sopstveni stil koji ga je ucinio prepoznatljivim.

U 2009-toj godini zabelezen j epodatak da muskarci traze, u najvecem broju, tetovaze koje krase telo Entoni Kidisa.

Bilo bi NEPRAVEDNO zanemariti Kidisov doprinos formiranju konacne slike o RHCP.
Sposoban da napise pesmu o bilo cemu sto se desava oko njega, on je koncept svoje poezije, ciji smisao i snaga izviru iz stvarnih dogadjaja i najintimnijih licnih iskustava, doveo do samog predvorja savrsenstva.

Bez obzira da li pise o Flijovoj romansi, secanju na preminulog prijatelja ili o svom skidanju sa narkotika, on je potpuno direktan, ali u STILIZOVANOJ formi pesme.

Slusajuci ga kako direktno peva iz stomaka i srca o necemu sto je zaista doziveo, ne mozete izbeci makar delic identifikacije, jer su se mnoge slicne stvari dogodile vama i svakom drugom.

Ne morate imati iskustvo skidanja sa heroina da biste se identifikovali sa ljudskom nemoci da se otrgne od necega sto ga zaista ubija.

NE MORATE, ZAISTA, sedeti "ispod mosta" sa iglom u veni da biste razumeli usamljenost, neprilagodjenost i slabost.

Sa Pepersima se dogodio uobicajeni paradoks:
Ortodoksni fanovi, koji su grupu smatrali sopstvenim otkricem, poceli su da se ponasaju uvredjeno onog trenutka kada su okviri popularnosti probijeni.
Svako je zeleo Peperse samo za sebe i svoj krug prijatelja i istomisljenika.

Kako je popularnost rasla, uvredjenost je prerastala u mrznju i vodila nipodostavanju svega sto je uradio bend.

Secam se da je to bila nagora faza, i da sam bila ljubomorna na svakog ko ih slusa - duboko misleci da ih samo ja i nekolicina drugih razumemo.

TADA pocinju price o tome kako se bend "prodao", postao "komercijala" i kako su jedini PRAVI Pepersi oni - sa prva tri albuma.

Rane ploce dobijaju znacaj relikvija namenjenih ODABRANIMA a svi kasniji radovi, bez obzira na njihov STVARNI KVALITET i neosporivu cinjenicu da bend napreduje u svakom smislu, kako autorksom, tako izvodjackom.....proglasavaju se "mlakim", "MTV prijateljskim" (sto je istina ali ne umanjuje vrednost), kompromisnim, komercijalnim itd....

Pri tom su, posebno na Internet Forumima - NAJZNACAJNIJIM POLIGONIMA DANASNJICE ZA LICNO IZIVLJAVANJE , ublazavanje komplekasa i PRIDAVANJE - SEBI - VIRTUELENE VAZNOSTI !!!!!!!!!!!!!!!!! , dakle - kroz nipodostavanje (ili preterano hvaljenje, sa druge strane), odabranih licnosti i benda uopste - dosle na red i teske reci.

Cinjenica je da su Pepersi uspeli da se vinu od svirki za trideset ljudi do jednog od najvecih bendova na svetu i najboljih prijatelja MTV i drugih medija, koji na ovaj ili onaj nacin reprezentuju ESTABLISMENT, ali je isto tako cinjenica da su - svo vreme - NE PRESTAJUCI DA SE MENJAJU (ponekad i suvise drasticno za ukus tvrdokornog obozavaoca), ostali ono sto jesu - samo je svet potrcao za tim vozom i uspeo da uskoci u njihov vagon.

Automatski, iz voza su iskocili mnogi od putnika koji su, sticajem okolnosti, usli na prvoj stanici, a najraniji albumi poceli da dobijaju epitete od kojih neki jesu opravdani - ali drugi su - samo da bi se, EVENTUALNO, naskodilo reputaciji kasnijih briljantnih ostvarenja.

Istina je, medjutim, da se Pepersi svrstavaju medju retke bendove koji se sustinski nikada nisu prodali nego su postajali sve popularniji iz jednostavnog razloga - STO SU DOBRI !!!!!

''
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pazi sada...nemam pola argumenta za ovo sto cu da kazem, a nema ni mnogo smisla:

ja ih volim, ali ih uopste ne postujem...

...ne znam sta mi to znaci...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by LeDeNa_
Nema nikakve posebne tajne - Red Hot Chilli Peppers nikada nisu tvrdili da su nesto STO NISU.
Nikada se nisu trudili da se bilo kome dopadnu.

I NAJVAZNIJE OD SVEGA - nikada nisu imali nikakav problem sa javnim prikazivanjem sopstvenih slabosti, nisu se skrivali iza fasade moci u trenutcima kada su se jedva drzali na nogama.

Nista nisu skrivali, nista nisu ulepsavali......Nisu trazili nista!

Sve sto su dobili, a dobili su mnogo, rezultat je njihovog nesebicnog, potpuno iskrenog davanja onoga sto su imali da daju.
:up:

''
''
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
''

Bejah na koncertu u Inđiji i mogu reći da je u top 3 :D Nezaboravnih sat i 20 minuta svirke :love:

''

Inače, počeo sam da ih slušam relativno kasno jer su me jako bili nervirali :D ali sada su kao neka droga :D
By LeDeNa_
just_me

:up:

Razni komentari u vezi koncerta u Indjiji....meni bilo takodje nezaboravno...

:love:

Razbolela sam se od kise ali nema veze

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ma ok je pljuvati organizaciju i sl.. ali njihov nastup kao takav... to je glupo raditi jer su ljudi stvarno bili profi.. E sad, da je iko od ovih što pljuju obratio pažnju, video bi da oni retko kada i rade duže koncerte.. Dakle, ja zadovoljan :D
By LeDeNa_
Originally posted by just_me

Ma ok je pljuvati organizaciju i sl.. ali njihov nastup kao takav... to je glupo raditi jer su ljudi stvarno bili profi.. E sad, da je iko od ovih što pljuju obratio pažnju, video bi da oni retko kada i rade duže koncerte.. Dakle, ja zadovoljan :D
Bravo....

U to ime :D

''
Korisnikov avatar
By horus.
sram vas bilo! niko nije postovao:

''

''

''

:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Scar tissue je moj apsolutni favorit i cvetao sam kao lale kada su je svirali :P :D

Well, Horuse, mene nije sramota... Okačio si tri ok, ali verovatno najkomercijalnije njihove stvari ;) (mada ima i drugih :D )
Korisnikov avatar
By horus.
pa za sve singlove se moze reci da su komercijalniji (kako mrzim to "komercijalno")... :ugriz:
Korisnikov avatar
By horus.
pa nisu bas... jedan ima zavoj, a jedan maramu... :awesome:

a deluju nekako prljavo... :vegi:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Prvi i treci, podhitno treba da idu na depilaciju... :sudija: :awesome:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ao vidi temu. :love:
obozavam ih, i kao sto sto neko gore spomenu, svi koji su pljuvali po njihovom koncertu pojma nemaju. meni je bilo fantasticno, i sam put, i kisa, i to sto sam ih koncano videla i cula uzivo. ma obozavam ih, i taj koncerte je najbolji koncert na koji sam isla.
i ja sam bila bolesna posle koncerta (starke, 3/4 lone, i maja kratkih rukava, po onom vrmenu-dete kreten :giggle: )...ali mi nije zao sto sam 2 nedelje provela u krevetu. i pre koncerta sam govorila "i go#na da padaju, ja ideeeeem" ^^

a sto se tice pesama, ma sve volim, sve do jedne.
ali ajde da izdvojim npr. sledece:
-Get Up and Jump
-This Is the Place
-The Zephyr Song
-Yertle the Turtle
-Me and My Friends
-Walkin' on Down the Road
-Knock Me Down :love:
-Breaking the Girl :love:
-Suck My Kiss :love:
-Blood Sugar Sex Magik :love:
-Under the Bridge -ali akusticna verzija :love:
-Around the World
-Parallel Universe
-Scar Tissue -aaaaaaaaaaaaaaaaa...secem vene :giggle:
-Otherside
-Get on Top
-Californication

a Stadium Arcadium album..od a do...z znam naaaapamet. :giggle:

ovo je najkraca verzija pesima koje sam morala da izdvojim. :love:

a Anthony je posebna prica. po najvecoj mecavi 2007me sam ja isla u bg da kupim knjigu. :lol:
edit: u pitanju je 15.12.2006.-cuvam i racun jos :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!