Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Džez je posesivna muzika, ne dozvoljava da se sluša u pozadini, već uzima biće u celini. Tako da kada ga slušam ne mogu da čitam ili nešto drugo da radim, već moram samo njemu da se posvetim. U poslednje vreme sve više prija mom senzibilitetu, dok ranije to nije bio slučaj. Džez dolazi sa godinama. ;)
Obožavam Parkerovu, Dejvisovu i Gudmenovu maničnost, Bejkerovu suznu melanholiju, Elingtonovu tužnu vedrinu...
Korisnikov avatar
By mirth
Kod mene je bas obratno, dzez je bio moja prva ljubav, jos od Tom&Jerry* crtaca. No, poslednjih godina ga sve slabije i slabije slusam.

Kanda bas zbog toga sto kazes - "Džez je posesivna muzika, ne dozvoljava da se sluša u pozadini, već uzima biće u celini". A ja s godinama sve manje i manje vremena imam za odvojiti samo za muziku.

U svakom slucaju, volim volim volim. :love:

*:
''
Korisnikov avatar
By deran
aj,kako je taj džez rabljena reč...:milkacanic:
Korisnikov avatar
By Mars
:B

Jazz je čudo. Ceo jedan kosmos.

I ja volim da putujem kroz njega i njegove galaksije...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja soft i swing.

Ovo su bili makli pa sam morao sam da isklikćem sada...

Jedno od najintenzivnijih jazz iskustava je bilo uz ovu numeru, u više navrata...od kojih je svaki bio izuzetan a svi zajedno sada u mojoj glavi čine fantastičnu celinu. Prvo: u jednom fenseraj klubu...tridesetak ljudi, ne više...i kad je počela kompozicija - svi na nogama i ludilo. Drugi put u nekom jeftinom...potpuno drugačiji profil gostiju ali efekat isti. I treći put na jednom muzičkom vašaru...hiljadu ljudi...staro, mlado, flipflops, majice, šorcevi, apa drapa...dan, ne noć i prigušena svetla kao u prva dva...i Sing, sing, sing kao konstanta. Sećam se da me zapanjila njena univerzalnost tada.

''
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni je ovo genijalno:

''

Čast svima, ali bi-bap je bi-bap. :sesir:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
i ja volim dzez... zaista poseban dozivljaj muzike...
Korisnikov avatar
By walt333
Muzika za smejanje, muzika za napijanje, Muzika za plakanje, muzika za igranje, muzika kada je bas fino, i muzika kada nista nije po volji, e to je za mene dzez. kao sto rece Luis Armstrong What we play is life.
Korisnikov avatar
By ns.happy
onda vam preporucujem da procitate ''jazz'' od toni morison. :andjelak:
Korisnikov avatar
By Mars
Uh. Može, mada ja više volim one brže verzije.

Evo od mene. Perdido.

''
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ovo mu dodje pop-jazz...
Ovu pesmu mnogo volim...

''
Korisnikov avatar
By Mars
Uh. Diana.

Name it.

Nema šta ne volim od nje.

''

A ovo mi je...my manifesto...

''
By Ulix
Dugo već slušam džez, to je neka vrsta porodičnog nasleđa. :giggle:
Volim baš razne vrste džez muzike, od savremenih eksperimentalnih stvari, preko ovog sada modernog pop-džeza (Diana Krall, Norah Jones, M. Peyroux) pa sve do stvari kao acid jazz i sl. Jedino što baš ne slušam često je big band muzika, swing i tome slično, mnogo mi je bučno.

''

:love: :love: :love: :love:

''

:drama:

''

(Nju do skoro, uz najbolju volju, naprosto nisam mogao da volim, i onda mi je u jednom trenutku "kliknulo" kako bi trebalo slušati njenu muziku.)

I naravno, njeno veličanstvo, najbolji (džez) vokal svih vremena:

''

:hail: :hail: :hail: :love: :drama: :cheer: :dance:
By Ulix
Malo i evropskog (balkanskog) džeza - Mrs. Yildiz Ibrahimova :love:

''
By Ulix
A i mi konja za trku imamo. :love:

''
By Speculum Columbae
Obožavam džez - klasičan, fjužn, sve sve sve...
Omiljena mi je Billie Holiday, volim još mnoge druge - Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Nina Simone, Miles Davis...

''
Korisnikov avatar
By walt333
Moj dzez hit ovoj jutra dok svice a ja ispijam caj za laku noc DUKE I ELLA :love:

''
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!