Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Slika

Napokon!
Posle meseci odlaganja, nagađanja... kao prvi singl je najavljen Not myself tonight.

Slika

Odbrojavanje je počelo pre nekoliko dana, pod parolom Big news.
Zatim je pokazana fotka singla, ali još nije pušten u promet.
Ali odbrojavanje se nastavlja, dakle još vesti stiže.

Inače je već za Haiti katastrofu izvela unpluged verziju pesme koja će se takođe naći na albumu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2ZxtLSiE ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Konacno! Bas me interesuje u kom fazonu ce biti novi album. Prosli single Keeps Getting Better je bio ok ali mu je nesto nedostajalo.

Btw, ovaj cover me podseca na Madoninu promo fotku :)

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pesmi Keeps gettin better je nedostajala promocija i dobar i vrckav spot...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Uhhh...nadam se da ce ovaj album imati bar dve dobre pesme s obzirom da skoro nije imala single koji valja...
Korisnikov avatar
By spliff
pa ja ne znam za singlove...
ali joj je poslednji album, po meni, do jaja. odlichan (5)

i kada tje novi album?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ona je u nekom američkom časopisu u januaru najavila album za mart... pa je navodno odloženo za april... pa se čak spominjalo da je odloženo za leto ili kasnije!

Ja sam tu već ispizdeo, pošto je i B2B odlagan tako u nedogled, gotovu godinu dana!

I onda sam sasvim slučajno saznao za ovo odbrojavanje na njenom sajtu.
Čim je najavljen singl, a stiže još vesti, pretpostavljam da će singl pustiti u etar u narednih nedelju dana... a album svakako mora ubrzo posle toga.

Zvanični datumi se još uvek ne spominju, ali su skapirali da je vreme... jer čak ni moje strpljene nije večno, pogotovu kada je album svršen!
Korisnikov avatar
By Madonna
videh da je sarađivala sa masom nekih persona koje gotivim pa me baš zanima kako će da zvuči :cekam:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by colonia_boy

Konacno! Bas me interesuje u kom fazonu ce biti novi album. Prosli single Keeps Getting Better je bio ok ali mu je nesto nedostajalo.

Btw, ovaj cover me podseca na Madoninu promo fotku :)

Slika
i mene jako asocira .. jako jako :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Jel ovo sigurno za sutra, ili se neko zeza?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ostalo je još 2 sata do novih vesti na njenom sajtu.
A kada će singl biti dostupan za slušanje nisam siguran... nadam se da je to ta vest.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Jedva čekam da izađe novi album. Baš me zanima šta nam je to spremila... :cekam: :hyper: :awesome:
Korisnikov avatar
By gorilica
I ja stvarno imam velika ochekivanja, shto i nije toliko dobro.
Poslednji album joj je zaista bio jebeno spektakularan, tako da negde duboko u sebi imam strah da nema shanse da i ovaj bude toliko dobar. Pogotovo shto je zadnji bio tematski. No, videcemo.
Korisnikov avatar
By spliff
spectacular is an understatement :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa i ovaj album joj je tematsko-elektro-retro-futuristički... :nerd:
Korisnikov avatar
By gorilica
@ Trrty

Upravo zato se i pribojavam. :lol:
No, nadam se da ce se strah ispoljiti kao ne osnovan.

@ rolling master

:) :kiss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Drugo odbrojavanje je svršeno, a jedino što smo dobili je text!

Kao da se iz naziva i fotke singla nije moglo pretpostaviti!

:gotika:

Text obećava čistu komercijalu... što je dobro za prvi singl... ali se nadam da to neće biti sve!

Wikipedia tvrdi:
It is expected to be released onto ITunes in April 2010. It will premiere on U.S radio on March 29 at 7:00AM, U.K radio at 6:00PM and New Zealand and Australia at 7:00PM (Locally).

I krenulo je još jedno odbrojavanje! :cookie:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Bionic cover

Slika

Bionic features songs co-written by Aguilera along with her much buzzed about collaborations including Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch, and Ladytron :hyper: among others. Aguilera notes, "Working on this album with so many talented artists and producers that I admire was really an amazing experience. The artists I chose to work with added so many unique sonic layers to Bionic. My intention was to step into their world and what they do combined with my own vision and sound. The results were magic." The album also features a ballad produced and written by Linda Perry titled "Lift Me Up". The title Bionic reflects Aguilera's ability to take her range to new levels and use her voice in various ways never heard before.

Aguilera describes the album as a unique mix of many genres and styles of music, "I was able to explore and create a fresh, sexy feel using both electronic and organic elements with subject matter ranging from playful to introspective. I am so excited for my fans to hear the new sound. It is something I don't think anyone will expect." In addition to completing the album which was all recorded from her home studio after the birth of her first son, Christina also completed production on her first film, "Burlesque." The film, which co-stars Cher, Stanley Tucci, and Kristen Bell will be released by ScreenGems this fall.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Preview prvog singla će biti na sajtu sutra, a 30. marta će moći da se čuje ceo na njenom sajtu... posle toga, narednih dana i nedelja se šalje u promet.

Album dostupan tek od 8. juna!

Slika

Dopada mi se cover.

Stanwik, link za fotku ti je nešto zeznut, makar ga ja ne vidim, pa sam postovao ponovo.

:awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali mi se u skladu sa tim sada ne dopada cover za singl.

Ok, kurvinska je pesma, treba i cover da bude... ali su joj friz i stajling više retro a ne futuristic!
Takođe je mogla biti obnaženija!

:geisha:
Korisnikov avatar
By antibiotic
amin

voleo bih da joj album bude flop! da u buduce ne pravi pauze od po 4 - 5 godina!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislim da pevači koji štancuju godišnje albume, nemaju ispunjen privatan život, te jedino žive kroz karijeru.
A kako ništa ne prožive, pevaju isprazne pesme... instant hitove koji sagore za par meseci.
Pevaju pesme koje su drugi pisali, to više i nema funkciju, ne oslobađa ih.
Takođe, koriste trenutnu slavu da se nakupe novaca dok traje... pošto često nemaju zavidne vokalne/muzičke sposobnosti.

Njoj ako prsne album, sumnjam da će uticati na tempo izdavanja... možda ga čak još više produži, zato ne prizivaj nesreću!

A bolje 1 odličan album na 5 godina, nego 5 prosečnih.
Bolje da udara čežnju, nego da dosadi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Dirrty

Mislim da pevači koji štancuju godišnje albume, nemaju ispunjen privatan život, te jedino žive kroz karijeru.
A kako ništa ne prožive, pevaju isprazne pesme... instant hitove koji sagore za par meseci.
Pevaju pesme koje su drugi pisali, to više i nema funkciju, ne oslobađa ih.
Takođe, koriste trenutnu slavu da se nakupe novaca dok traje... pošto često nemaju zavidne vokalne/muzičke sposobnosti.

Njoj ako prsne album, sumnjam da će uticati na tempo izdavanja... možda ga čak još više produži, zato ne prizivaj nesreću!

A bolje 1 odličan album na 5 godina, nego 5 prosečnih.
Bolje da udara čežnju, nego da dosadi.
So not true. Ima onih koji cesto izaju pa bude mnogo dobro i oni koji izdaju svakih 5 godina pa bude njasre.
Kvalitet joj je samo izgovor za duge pauze,
a Kristinini fanovi su zasluzili mnogo vise, odnosno cesce.

I dok Kristina pravi bebe i ceka prave momente - Lady Gaga hara svetom i biva ono sto je C.A mogla biti. Sad moze biti samo gagina mlaka kopija ako se usudi da fura slican fazon, a sve se plasim da hoce.

Stripped joj je bio poslenji pravi "regularni" jos album davne 2002,
a back to basics joj je "retro" manje-vise eksperinemtalni album bez
hitova sa modernim prizvukom.

Inace jako mi se svidja cover i izbor saradnika. Daj boze da nas iznenadi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Možda ne želi da joj se ceo život vrti samo oko karijere.
Ja to poštujem.

Čak je i debeloguza Beyonce u više navrata pominjala kako želi da se oko 30. godine života skrasi, kada dobije decu da se posveti samo porodici, pa zbog toga štancuje pesme, filmove, sve živo, ko nezdrava!

Xtina ne želi potpuno da se odrekne karijere, ali želi ravnotežu. A pauze od nekoliko godina su jedini način da ima i "normalan" život.

Bolje i jednom u 5 godina nego nikad, zato shush!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!