Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Lovex-Angel
molim vas da li neko ima ovaj spot ili da mi pomogne da nadjem ja sam pokusavao ali nista treba mi u avi formatu ili dvd rip ako neko nadje neka okaci link unapred zahvalan
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
skini sa neta free verziju DOWNLOAD Helper-a (http://www.downloadhelper.net/install.php)
prati uputstva za instalaciju...kada sve zavrsis treba da ti se pojavi u Mozili u gornjem levom uglu (odmah ispred adress bar-a) ikonica sa nekim kruzicima u boji koja podseca na neki molekul :P (crveno, plavo,zuti) - to ti je taj programcic...

Sada udjes na bilo koji sajt na kome je postovan spot,pustis spot i kliknes na tu ikonicu za download helper koji ce ti ponuditi opciju "download" (time ces sacuvati spot na svoj hard).
By Lovex-Angel
e hvala dark a da te pitam meni treba avi ili dvd rip format jel to nesto sl youtube downloader ?
By Lovex-Angel
ma joj kad bi mogao naci preko rapidshare-a bio bi presrecan bas mi je bitno da bude u avi formatu ali ipak hvala na savjetu
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Pa mislim da se mozda moze naci dvd rip ako je neko postavio video kompilaciju njenih pesama, pa da skines sve i izvadis samo spot Manijak...ali tesko da ces naci samo pesmu.
P.S. Probaj savet Super Maria, mislim da ce ti biti ok.
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
mada zasto bas avi i dvd dolazi u obzir?
Dvd rip, razumem, ali .avi ti je skoro isti kao i .flv...
Korisnikov avatar
By deran
AVI može da gleda na DV D plejeru-FLV ne može-ili ranije nije moglo,ne znam za ove novije modele...:nesiguran:
By Lovex-Angel
neki kreten je postavio netacne linkove preko yousendit-a
Korisnikov avatar
By deran
Pa postaviću ti ja link u avi formatu-ali sa Youtub-a,tako da kvalitet neće biti bog zna šta...mož' tako?
Korisnikov avatar
By deran
Eno ti PP...

Ko što rekoh-kvalitet snimka je :povez:
By Lovex-Angel
ma aj nema veze daj sta das ionako nigde ne mogu naci visok kvalit.
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by deran
AVI može da gleda na DV D plejeru-FLV ne može-ili ranije nije moglo,ne znam za ove novije modele... :nesiguran:

E pa sada :napitak: :gatara: :mag:
Korisnikov avatar
By deran
Šta pa sad-ni ja ne volim da gledam filmove na monitoru...
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
pa dobro, ali spot je u pitanju. Ma necu da ga diram, ni ne znam coveka ;) ...

Nadam se da ces uspeti da nadjes nesto, ja ako naletim na link dvd rip-a - saljem ti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!