Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
stvarno ona dolazi?! omg, pa ja imam toliko njenih kompilacija... :D
Korisnikov avatar
By Li
Da da ... ona glavom i bradom...
I jos jedna lepotica... Candy Dulfer
Slika
Korisnikov avatar
By Li
Dobro Dosli U Ni...:andjelak:
Korisnikov avatar
By Tot
Slušao sam malo Grace Kelly i oduševljen sam :)

''
Korisnikov avatar
By Li
Da da obozavam ovu stvar...
Jedva cekam avgust... :B
Korisnikov avatar
By Li
BESPLATNI NISVILLE JAZZ WORKSHOP

Zahvaljujući pokroviteljstvu gradonačelnika Niša, Miloša Simonovića, u sklopu Nišville jazz festivala (13. do 16. avgust) prvi put će biti održan workshop za većinu instrumenata koji se koriste u džezu. Jazz radionice su namenenjene prvenstveno učenicima muzičkih škola i studentima muzičkih akademija, ali i samoukim muzičarima koji žele da obogate svoje znanje i iskustvo muziciranja u neposrednom kontaktu sa velikim imenima svetske džez scene – učesnicima festivala. Svi polaznici će dobiti i besplatne propusnice za kompletan program festivala. Za polaznike workshopa iz drugih gradova obezbeđen je smeštaj i ishrana u Studentskom domu po ceni od od 1.500 dinara dnevno.

Uloge predavača do sada su prihvatili: Miroslav Vitous i Ben Schroder (kontrabas i bas gitara), Randy Brecker i Michaela Rabitsch (truba) , Candy Dulfer, Grace Kelly i Omri Ziegel (drveni duvači, instrumenti sa trskom i flauta), Jean-Paul 'Bluey' Maunick i Ratko Zjača (gitara), Jamie Davis (vokal), Milcho Leviev (klavir) Yahia Khalil, Makaya Ntshoko i Johnny Alfred Tevreden (bubnjevi).

Detaljnije informacije o načinu i uslovima prijavljivanja na sajtu www.nisville.com .

S obzirom da je broj polaznika ograničen, zainteresovani treba da CD-e sa demo snimcima svog muziciranja (tri numere do četiri minuta) i svoje osnovne podatke (ime i prezime, godište, kraća biografija, adresa, broj telefona i e-mail) pošalju na adresu Bulevar dr Zorana Đinđića 58a, 18.000 Niš. Nije obavezno da snimci budu profesionalni, odnosno studijski, već u obzir dolaze i kućni snimci zabeleženi u kompjuteru. Poželjno je, ali ne i obavezno da bar jedna numera bude uz pratnju bar još jednog instrumenta. Planirano je da uoči festivala bude održano i preslušavanje kanditata, kako bi se izbegle eventualne zloupotrebe.
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Li
Dobro Dosli U Ni... :andjelak:
Slika
Korisnikov avatar
By Delete
Kad Li ne bi iza ugla vrebala, verovatno bih i svratila do NI u tom periodu, ali...
Korisnikov avatar
By Li
Darko Rundek u čast Šabana Bajramovića

Jedno od najznačajnij i u svetskim razmerama najpoznatijih imena sa ex – yu rock prostora, pevač, gitarista i kompozitor Darko Rundek, nastupiće 14. avgusta na Nišville jazz festivalu sa svojim “Kargo orkestrom”.
Kako je najavljeno Rundek i “Kargo orkestar” će značajan deo svog programa posvetiti prošle godine preminulom velikanu romske muzike Šabanu Bajramoviću, kome će Nišville jazz festival i ove godine odati zaslužene počasti kroz nastavak akcije “Prijatelji Šabanu” koja je pod pokrovitelsjtvom predsednika Srbije Borisa Tadića i Ministarstva kulture Srbije, a uz svesrdnu pomoć gradonačelnika Niša i Beograda, započeta velikim koncertom u Sava Centru 6. decembra 2008. godine.
Ekskluzivno je najavljeno da će ova postava, osim sopstvenih hitova koji su značajnim delom bazirani na world music pravcu (u najboljem smislu te odrednice) pa i na romskom folkloru, na svoj karakterističan način izvesti nekoliko Bajramovićevih pesama.
Korisnikov avatar
By Li
Nisville Jazz Festival 2010

Upravo sam se vratila i jos sam pod utiskom...
Organizacija nikad bolja :up:
Prvi je nastupio Rambo Amadeus i tu je vec publika pocela da luduje a kasnije je nastupio i the king of soul music - Solomon Burke koji je takodje razvalio...
Slika

ove godine je prvi put postavljen i stage za sve one koji nisu imali karte i tu je nastupilo par izvodjaca, takodje je organizovana i izlozba fotografa amatera i filmski stage sa kultnim retro filmovima koji je takodje bio veoma posecen...

Grad je dobio jednu novu dimenziju zahvaljujuci dobroj organizaciji domacina :lol:

more info:
http://www.nisville.com/
Korisnikov avatar
By Li
Da.
A postavili su i spomenik Sabanu na keju kod amfiteatra gde se obicno sakuplja najzanimljivija gradska ekipa :rock:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja sam planirala da odem na ovogodišnji Nišvil, ali zbog nekih novih okolnosti sam sprečena. :sigh:
Korisnikov avatar
By Li
Nišville jazz festival od 15. novembra počinje pretprodaju ulaznica za 28. izdanje koje će biti održano od 11. do 14. avgusta 2011. godine.

Nišville će do 1. januara komplete ulaznica i za publiku iz inostranstva prodavati po promo ceni od 20 evra, a po već ustaljenoj tradiciji učenici i studenti moći će, uz skenirani indeks ili đačku knjižicu, do nove godine da kupe komplete ulaznica po ceni od 15 evra.
Aktuelna je i ponuda „Jazz letovanje za 100 evra“ koja pored kompleta ulaznica obuhvata i četiri puna pansiona, što prema najavama iz Londona već privlači veliku pažnju stranih turoperatera.

http://www.juznevesti.com/Kultura/Pocin ... le.sr.html

Nišville Jazz Festival has come into the choice of the official cultural-touristic offer of the Touristic organization of Serbia which is going to be presented at the „World Travel Market“ in London

:beba:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!