Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

ja tražila i tražila, ali na exitovom sajtu nigde ne našla precizne informacije o takozvanom koncertu depeche mode, a.k.a. tuborg green festu. kanda su opet odradili isti stunt kao i sa rhcp - reklamiraj kao koncert, napucaj cene ulaznica, a kad se ljudi smore nakon odlaska benda sa scene posle 40 min, biće već kasno da se bune. :domino:

dakle, zna li neko kako će to stvarno izgledati? jel sviraju samo ladytron i depeche mode, ili će fakat tu proparadirati još bendova?
By Tea
depeche i nije na exitu. bice 25.maja na uscu u organizaciji exita. turneja se zove tour of the universe, pa pogledaj na netu. u principu, mislim da ce biti promocija novog albuma i par starih hitova. :)
Korisnikov avatar
By colorado
Jeste festival, i kazu da ce biti jos bendova. Nisam nigde video da pise koliko ce trajati koncert, ali ja ne bih ocekivao da ce biti duzine solo koncerta.
Korisnikov avatar
By spliff
depeche nastupaju u beogradu u okviru svoje turneje, tako da ce nastup da traje isto kao i drugde
Korisnikov avatar
By colorado
Duzina nastupa ne zavisi od toga da li nastupaju u okviru turneje; zavisi od toga da li su placeni za nastup duzine festivalskog ili solistickog koncerta.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
mislim da su ovo tek danas stavili na gigstix (čisto sumnjam da bi mi promaklo da je ranije bilo tu):

Jednodnevni muzički festival, Tuborg Green Fest, biće održan u sredu 20. maja na Ušću u Beogradu. Osim Depeche Mode na festivalu će nastupiti i drugi izvođači koje ćemo uskoro najaviti na exitfest.org.

kakva je to bagra... treba ih tužiti za lažnu reklamu.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Sreco reci gde si tacno na njihovim promo flajerima procitala "koncert grupe Depeche Mode" pa se posle buni
Korisnikov avatar
By transparent

kakva je to bagra... treba ih tužiti za lažnu reklamu.

ti si skroz neobavestena,jos ........a sto se duzine koncerta tice bice full.....kao da je solo koncert a ne festival....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by colonia_boy
Sreco reci gde si tacno na njihovim promo flajerima procitala "koncert grupe Depeche Mode" pa se posle buni
između ostalog, evo ovde:

Postovani,

Vaucer u prilogu je dokaz da ste kupili ulaznicu/ce za dogadjaj:
TUBORG GREENFEST - DEPECHE MODE

Ulaznice ce vam na adresu koju ste prijavili doneti kurirska sluzba, u
periodu od 1. aprila do 10. maja 2009. Ulaznice ce vam biti urucene u
zamenu za vaucer koji cete odstampati i dati kuriru.

niko nigde ne napisa da će svirati još hrpa bendova. ni na jednom plakatu se ne spominje niko osim njih i ladytrona - koji figurira kao predgrupa. cenim da je sve to dovoljno da se zaključi da je reč o koncertu, a ne festivalskom nastupu i ostajem pri tome da su bagra koja svoje događaje lažno reklamira.
srećo.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by colonia_boy
Originally posted by Lepa Krepa

TUBORG GREENFEST - DEPECHE MODE
Jesus!!
go get sedated. :kafa:
Korisnikov avatar
By spliff
pa nije ovo tamo neka indjija...
mogu da se kladim da tje nastup da traje isto onoliko kao i na drugim koncertima u jevropi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!