Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
vraca secanja kada sam bio jos manji nego sto sam sada

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By bakalar
Kojot demantuje raspad Eyesburna
3. 11. 2007.

Od kontraverznog nastupa za Pravoslavnu novu godinu ispred Savezne skupštine, velikani beogradskog HC-crossover zvuka nisu održavali koncerte, a pročulo se i da bend više ne funkcioniše. U izjavi za sajt Popboks, lider Eyesburna Nemanja Kojić Kojot demantuje da je došlo do raspada grupe, već samo da je među članovima postignut dogovor o privremenoj pauzi.

„Istina je da je bilo izliva emocija i strasti posle koncerta ispred Savezne skupštine, ali Eyesburn se nije raspao“, kaže Kojot za Popboks.

„Nakon skandala koji sam napravio na tom koncertu Eyesburn nije radio. Međutim, odmah posle tog događaja smo seli i razgovarali. Dogovorili smo se da ne raspuštamo bend i da napravimo pauzu. Primirićemo se do polovine sledeće godine, kada ćemo verovatno imati novi album“.

Podsetimo, na koncertu organizovanom od strane Vlade Srbije 13/14. januara 2007, učestvovali su Eyesburn, Block Out, Bjesovi, DLM i još nekoliko domaćih bendova raspoređenih pre i posle nastupa Cece Ražnatović na istom mestu.

Kada je negde duboko posle ponoći Eyesburn krenuo sa svirkom, Kojot je prilično uzbuđen rekao okupljenima da su oni tu samo zbog honorara, da ne podržava političke stranke..., nakon čega su mu organizatori isključili mikrofon, a potom je prekinut ionako kratak nastup Eyesburna.

Eyesburn je poslednji album, How Much For Freedom? (PGP), izdao pre dve godine, a Nemanja je letos za beogradski SKC objavio solo debi Coyote Meets Terrortone Sound Production.

Izvor: Popboks
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sam se sa njima predozirao kada sam pre par godina sa drugom (koga su omađijali strašno) bio na njihovih 4 ili 5 svirki/koncerata za par nedelja.

Nikoga više puta u životu nisam naživo slušao... a, ajde da sam ih nešto posebo voleo, nego eto...
Korisnikov avatar
By bakalar
lol

bre niste fanovi nikakvi :durise:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma... ok je to muzika... to sve ok... ali oni nako prepušeni kada se klate, krevenje i izdrkavaju po mikrofonima... nije to za mene :hand:
Korisnikov avatar
By bakalar
:freddy:

(nisam ni mislio da nije okej muzika, niti je bitno, vec sam bezuspesno pokusao da budem neka trendi tetkica koja se duri sa nadom da ce svi uskociti i reci ... "jao nemoj, nisam tako mislila")

(sto su svi samnom tako ... formalni ?)
By Ulix
:lol: :lol: :lol: jao nemoj, nisu tako mislili... ok? :lol:

A sto se tice Eyesburna... slusao sam ih dva puta, i bilo mi je bas super, ali ne mogu reci da se secam mnogo toga s koncerata. :D
By Simor
Ja sam bio na jednom njihovom koncertu. Davno, davno. I momci su ok. Ali da me sada ubiješ ako mogu da se setim ijedne njihove pesme...

Nego, jesu i oni bili na onoj kompilaciji gde su prepevavane pesme Nikolajka? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bila na dva ili tri koncerta. Jednom upali skinsi i razjebali trombon. Ma uzas.
A nekako ih vezujem za onaj kraj devedesetih i u tom smislu su mi okej. Mogu da ih slusam. najvise mi se svidja album "Gabau!".
Korisnikov avatar
By starsailor
ja ih volim. kvalitetni decki. ipak su saradjivali sa Maxom (Cavalerom) :rock:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Voleo sam kad sam bio klinac (od Exodus-a do Full control, tim diskom sam se drogirao). Posle mi nesto nisu privlacili paznju...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
slusala sam ih par puta i dan danas volim bilo sta od njih da cujem.
volem eyesburn, volem. ^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!