Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By ~ Le Saint X ~
U 2007
skoro da nema izvodjaca koji nisu dali da im urade remixe!!!

Po meni, dva najbolja remiXa u 2007
su bas njihova

BEAUTIFUL LIAR
Shakira & Beyonce

UNINVITED
Alanis Morissette

JUst Great!

&

now

Work
Kelly Rowland

Da li Vam se svidja njihov rad?
i
Omiljeni remixi su Vam...
Korisnikov avatar
By erkondisn
preksutra su u ZG-u :eya:

omiljeno... pored Love on My Mind i remixa za Most Precious Lovei I just Can't Get Enough bas mi je trashy i Suntan :)

e, da... i Watchin'...

od novijih Work mi je fora za sada... doduse nisu se nesto proslavili nekim produkcijskim inovacijama u zadnjih par godina :lol:
By ~ Le Saint X ~
The Freemasons are a Dance/House/Electronica production team from England. The act consists of DJ/Producer/composer/remixers Russell Small (who is also one half of the House production duo Phats & Small) and James Wiltshire (who also works with Phats & Small but under the alias Jimmy Gomez).

The duo is well known for using samples and loops from classic club/dance and Disco songs and blending it in with the new sounds of today's contemporary dance genres. The name is taken from the Brighton pub Freemasons which they frequent. The duo also record and do remixes under the similar sounding Freemaison name, which is also the name of their newly-formed record label that was founded in 2005. They have also produced tracks under the names of Alibi, Walken, and BN3 (which is part of their hometown of Brighton's postal code).

They were also the remixers on Faith Evans 2005 #1 Hot Dance Music/Club Play and #4 Hot Dance Airplay hit "Mesmerized".

The act's follow-up, "Watchin'" was released in the United States in 2006 under the Freemasons Featuring Amanda Wilson name with Wilson as their lead vocalist for the act. "Watchin'" peaked at #1 on the Hot Dance Music/Club Play and within the Top 20 of the Hot Dance Airplay chart. The third original single from the Freemasons, "Rain Down Love" reached the Top 20 of the Hot Dance Airplay chart. It also hit the Top 10 on some Rhythmic format radio stations. Their fourth single (released digitally), "Nothing But a Heartache" featuring vocals from Sylvia Mason-James was released in June 2007. Although it got great play by DJ's, it failed to chart as well as its predecessors.

The Freemasons have also been praised for their remix of Beyoncé Knowles' original song, Déjà Vu in 2006. It is reported that Beyoncé was so impressed with the remix that she requested that they also remix all singles released from her album, B'Day. The Freemasons followed this up with further remixes of Ring the Alarm, Beautiful Liar (duet with Shakira), and Green Light, transforming her traditional R&B tracks into funky house tunes, attracting a new base of house music-fans. Freemasons' remixes of Beyoncé's songs are now the among the most eagerly anticipated in clubland. They also co-produced "The One" on Kylie Minogue's album, "X" with Richard Stannard.

Freemasons radically altered the Kelly Rowland track 'Work' which has seen chart success in the UK.

:hail:

from
wikipedia
Korisnikov avatar
By horus.
"rain down love" im je genijalan takodje...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by erkondisn
preksutra su u ZG-u :eya:
OH!
Mozda ce i u BG

:molise:
By ~ Le Saint X ~
Ah?!
Tada mi nisu bili toliko zanimljivi

et toq!
:snob:

a i ja nisam bio U bg-u tada
Korisnikov avatar
By horus.
Poslednji single koji su izbacili je Uninvited?
Korisnikov avatar
By erkondisn
koliko mi je poznato da... iako vec dugo pokusavaju izdati If :) mislim da je to slijedece na tapeti :D
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
A jeste li provalili simboliku po njihovim spotovima?

A pored simbolike tu su i rasporedi simbola
u prostoriji.. i slicne stvari..

ovo je malo off topic, ali sta mislite o vezi
freemasona (slobodnih zidara) i LGBT populacije?
By High Maintenance
Meni je ubedljivo najbolji rmx Beyonce Deja Vu .... + Alanis... fenomenalno
Korisnikov avatar
By MusicManiac
Originally posted by horus.
"rain down love" im je genijalan takodje...
singl da, ali spot ne bas, previse podseca na spot daft punk-a "around the world"

bolji spot su imali za "watching" sto je isto extra stvar
Korisnikov avatar
By erkondisn
taj spot je ionako jedan vid parodije u gay fazonu... :)
meni je bas ql

@andjelat... zanimljiva teorija, inace njih dvojicu i nisam do sada nesto ozbiljno shvatio (likovi prilikom svirke doslovno skacu po podiju i upadaju medju publiku...) pa pretpostavljam da je to samo zezancija :D
Korisnikov avatar
By nEne
freemasons su sjajni, obozavam njihov zvuk. ovih dana ih bas intenzivno slusam! 'love on my mind' je sjajan single.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by demian
freemasons su sjajni, obozavam njihov zvuk. ovih dana ih bas intenzivno slusam! 'love on my mind' je sjajan single.
love on my mind je tres cool...
Korisnikov avatar
By horus.
odradili su je sa Amandom Wilson...
Korisnikov avatar
By nEne
love on my mind im je najpopularnija pesma, kako je ne znas? :D

uzgred, uopste nije trash -- trash je koliko disco :P posto se oseca divan disco prizvuk!

renoir, overi i ostale njihove pesme, tipa When you touch me ili Rain down love. :love:
Korisnikov avatar
By horus.
ma ko je rekao da je trash...
a rain down love je taaako cool... :love:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by demian

uzgred, uopste nije trash -- trash je koliko disco :P posto se oseca divan disco prizvuk!
:yes: sampleirana Jackie Moore - This time baby. tako bi se nesto trebalo pustati po studio54 zabavama, a ne onih 10 najisfuranijih stvari :drama:

''
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by erkondisn
:yes: sampleirana Jackie Moore - This time baby. tako bi se nesto trebalo pustati po studio54 zabavama, a ne onih 10 najisfuranijih stvari :drama:
:wow: divna pesma! disco = :love:

nisam imao pojma da su odatle uzeli sempl. hvala na dobroj muzici. :)
Korisnikov avatar
By EnRage
Bio sinoc na Freemasons u ZG, sve super iako mozda su zaista malo PREkomercijalni i preDANCE, a ne house, ali OK, necu se buniti.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by EnRage
Bio sinoc na Freemasons u ZG, sve super iako mozda su zaista malo PREkomercijalni i preDANCE
Pa, to je sjajno!!!!

Erkondishn, jesi li bio ti?

JA sinoc bio na TUBORG zurci
i....

suvise techno or smth...

ali bilo je ok
Korisnikov avatar
By erkondisn
aaaa, na Tommyboyu :) bio sam u madjarskoj jednom na njemu, meni je bio ok...

a freemasonsi preksinoc... bila je bas zabava za siroke mase. previse ljudi, skoro nije bilo str8 tipa :lol: , a sve vrvilo od posvudusha i lokalnih kvazizvjezdica zajedno s gay miljéom :D

da je bilo zabavno, ne mogu poreci :)
By ~ Le Saint X ~
Da...
Tommyboy
&
Rene Amesz

pa, rekoh...
bilo je ok

nista bas eXtra...

petak mi je bio mnogo bolji...

no, dobro...

vazno je da se
PARTY!!!!

a i ovde, sinoc...
mislim da si na svakom kvadratnom mestu prostora imao 3 pedera u proseku
:)

et toq!
:snob:
By ~ Le Saint X ~
Freemasons
ce
uraditi remiXe
za
Kylie Minogue
i pesmu
THE ONE
i verovatno ce njihova remix verzija biti koristena za spot
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!