Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By djo
vertikalni izraz horizontalne želje :)
Korisnikov avatar
By Mars
И не покушавам да га играм.

Била је то црна рупа у мислим три школе плеса у којима сам био. Слоу, слоу, квик, квик - то је све што знам. И да је старт и стоп на супротну ногу од осталих плесова.

Волим некад да видим професионалце у неком лепом споту, који умеју да на фаци исфолирају опуштеност и страст, а у ствари мислим да иза тога стоје сати и сати и сати и сати вежбања, до роботске савршености. Све прорачунато и програмирано.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Escobar
Slow slow quick quick quick quick quick and quick--mislim da je ovo neka promenada ili kako se vec zove ta figura--bese davno.

Volim da ga plesem, ali samo engleski tango, argentinski ne. Volim skamenjene plesace i raskosne figure. :klap:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
slow, slow - quick quick - to jeste jedan od najlaksih. malo je komplikovano ubaciti okrete u korake, ali opet nije tezak.

isao sam 3 godine u plesnu skolu, i ponosan sam sto znam lijepo da plesem, samo sto bas i nemam priliku to da pokazem.
moj omiljeni ples je Jive, spada u grupu latino plesova.

Tango? svidja mi se prisnost i energija koju kanalisu partneri. podsjeca me na dva komada magneta, veoma blizu jedan drugog, ali okrenuti oba na istu stranu. kontas, blizu su, ali se ne dodiruju, a naboj izmedju je ogroman...:)
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja ne volim jive--suvise mi je divljacki.

Engleski valcer najvise odgovara mom personalitiju--hladan, strog, a pun emocija :joint:
Korisnikov avatar
By Adenim
Volim da slusam, sporiji.... Ne volim igrace tanga, tj hodajuce motke.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Escobar
Ja ne volim jive--suvise mi je divljacki.

Engleski valcer najvise odgovara mom personalitiju--hladan, strog, a pun emocija :joint:

:up:

mada, i becki zna da ponese...

ali nikada necu zaboraviti onu divnu stvar uz koju smo ucili engleski valcer:

"my heart says mmm ding dong
when you are near..."
:mazi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Krvav je to zanat (i samo zanat). Emocija u tehnickoj preciznosti nema...
By Storm
Strašno bih voleo da umem da igram tango, da se uvatim tako sa nekim bajom...

Inače, omiljeni CD na tu temu je "Tango" Julia Iglesiasa, gde je on obradio neke tradicionalne stvari:
Cumparsita
Día Que Me Quieras
Media Luz
Volver
Yira, Yira
Mano a Mano
Choclo
Adiós, Pampa Mía!
Cambalache
Uno
Caminito
Mi Buenos Aires Querido
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Evo Storm, ja cu da plesem s tobom :dancing:

kao u spotu Gotan Projecta

''
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Hvala lepi :kiss: :hug:

i raspisi se malo, nema te :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
:bale:

ovako sa strane ne izgleda previse tesko, mogli bi da probamo a? :love: :dancing:
Korisnikov avatar
By KiWi

Sećam se još iz osnovne: "Tango je muzički žanr usko vezan za igru, poreklom sa ulica Buenos Airesa." Ta rečenica je doslovno tako stojala u knjizi kada sam ja izučavao muzičku kulturu. Bio je još par rečenica o tome da postoji više varijacija tanga, da su ga "izmislili" ljudi iz radničke klase i popularnost je stekao toko 1800tih. Moja profesorka muzičkog koja je tada baš bila dobar predavač (posle joj je nešto kvrcnulo u glavi i samo je na ocenjivanje mislila a predavanje je svela na par rečenica uz komentar "više o tome imate u knjizi") nam je pustila kratak film o tangu i svi smo zanemeli jer je to maltene bilo jebanje na sceni :D

Čudan neki tango :D
By Storm
Originally posted by goran
ovako sa strane ne izgleda previse tesko, mogli bi da probamo a?
Obavezno!
:hug: :dancing:
Korisnikov avatar
By starky
a ovo nadjoh sada na youtube...predivno i tuzno :D

''
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
brace your poor unenlightened selves, tango lovers. ođe se razmotavaju potpuno nove i neslućene dimenzije ne samo tanga, nego i postojanja kao takvog:

''

za one koji/e imaju poteškoća sa prodiranjem u hermetični muzičkotekstualni univerzum johoooooooordan iiiiiiiiivane, teorijska elaboracija dostupna je ovde, zajedno sa aristotelovskim dualizmom, duhovnom potragom u trajanju od par dana koja se sretno razrešava (među zvezdama) u poeziji vladike nikoooohooooolaja velimiiiiiiiiiiroooooovića, profesionalnim i profesionalnijim bavljenjem muškim sportom vaterpolom.... ma svega! (žao mi je samo što se nijedno od ovo troje harizmatičnih ljudi nije dosetilo da pretpremijerno u studiju podvrisne ono hooooooooj iiiiiiiiiiiiiiiii koje će me progoniti dok sam živa).
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kakav Tango Astmasionado! :drama:

Ima tu malo Pjacole. Pjace naročito.
Ovo "ole" je prilagođeno duhu našeg jezika, te otud "hooooj iiiiiiiiiiii".
Korisnikov avatar
By djo
evo još jedan lep tango - koji se peva :)

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!